bayanların şifreli soruları

*sparrow*

ProspectuS
Reaction score
0
1)İşyerine servisiniz var mı? Zor oluyordur yollarda sürünmek

- Araban var mı?"nın kadıncası

2) İstanbul' da yaşanmaz oldu, kiralar ateş pahası, sizin oralarda nasıl kira durumları?

– "Evin kira mı, kendine mi ait"

3- Şu borsada da ve var anlamış değilim, insan birikimlerini hiç böyle riskli şeylerde değerlendirir mi, yatır bankaya değil mi?

– Çok kritik soru, mali durumunuzu deşifre eder.

4-Sizin işlerde personel kolay harcanıyormuş duyduğum kadarıyla, haliyle yükselmek de biraz zor demi?

– Aşağı yukarı ne zaman terfi edersin.

5- Dün annem "yanlışlıkla" gönderdiğin mesajı okumuş. Kim bu diye sordu, anlatmak zorunda kaldım.

– E ufak ufak evlenme hazırlıklarına başla:durdurun:durdurun:durdurun

onları anlayan biri zaten kesinlikle dünyaya hükmeder ama benim bildiğim bi şey var cahil erkek kadınları alt ediyor akıllı erkekleride kadınlar alt ediyor

abi şu var kadınlar erkeklerden daha fazla düşünüyo.Yani bizim anlıycamız Saniye başına işlem sayısı cok.
Ayrıca önbellekleri büyük.4 cekirdek hatta 10 cekirdek aolanlar bile var işlemcisi :p

ßu ßayanLarda az degiL ha ömrümü yediLer ömrümü :durdurun

dünyayı bir erkek yönetir o erkeğide bir bayan :D arkasında bayan olmayan erkek yükselemez bu bizim pederin genel istatistiki bilgileri :D

ram yetmez senin onlara.
Sen en iyisi kendini iyileştirmek icin yazılım tabanından kendini geliştir :D

abi şu var kadınlar erkeklerden daha fazla düşünüyo.Yani bizim anlıycamız Saniye başına işlem sayısı cok.
Ayrıca önbellekleri büyük.4 cekirdek hatta 10 cekirdek aolanlar bile var işlemcisi :p
Onların üretildiği teknoloji kainatta yok merak etme

eheheheh cok güzellermiş :D

kimse anlamamış şimdi gerçekten bunlar hep soruluyor üstü kapalı yollarla değil açık ve net bir şekilde

Ben anlamam. Beceremeyeceğimden, hiç te niyetim yok.

Geri