bayan olmak

sen neymişsin be abi abla:D

bence zor hemde çok zor binbirtürlü insalarla karşılaşıyorsun offf of çok zor

bayan olmak illaki zorlukları vardır gecenin bir yarısı tenha biyerde yurumeleri gibi hele bu devirde

artık ortam cok bozulmus erkekte olsa tek basına gorsunler ustune cullanıp

seni gasp edebiliyorlar.

bayan olmayı sadece eşinden bi şeyler isteyip aldırmak olarak gören beyinler için kolay tabi ama iş öle değil ama bunu bi de bazı erkekler anlasa :Sopa

dilis_' Alıntı:
çok mu komik anamadım çekirgeyle bu sporu bağdaştırmanın ne manası var şimdi onuda anamadım ben seni hiç anamıyom ya neyse:p sporu tek habam sınıfı serilerinden takip etmişsin anlaşılan:D :p
allah allah sen hababamı izlerken ben hack yapıyodum bagdastırma saka nıyetıne onuda anlamadıysan sana bosa konusuyom demektır bunların hepsı saka yanı

hacker_boy_turk' Alıntı:
allah allah sen hababamı izlerken ben hack yapıyodum bagdastırma saka nıyetıne onuda anlamadıysan sana bosa konusuyom demektır bunların hepsı saka yanı
şimdi reklamlar:)
hack yaparsın arkadaşım şimdi ben sana hack yaamıon diye bişi mi söledim nie böle cevap verdin anamadım:) neyse geçen pmden attığım olayı bilion iyi forumlar

olay unutuldu zatende sakadan anlamıyosun ya saka yapmak ta mı suc cekirge dedıysek sucumuz neyse cekerız

walla ben genellikle hesabı kızlara ödettiğimden ah şunu al mal sorunum yok ,, ama çoğu duygularını mantığından ileri tuttuğundan saf olabiliyorlar

GREAT İDEA' Alıntı:
teşekkür ederim canım siz kızlara ((hiç kimseyi karşılaştırmak istemem ama oldu bi kere)):) layık olmaya çalışıyorum :):)
layık oluğunu sanıyosun ama yedirenler varsa ben napim ya:p kadın milleti işte bazen saçı uzun olup aklı kısa olmak sözünü şiddetle doğruluyor ama tabiki bazen:)
sömür sen devam et baqam kene:) inşallah şöyle kadırgalı birilerine rastgelirsinde o zaman görürüm ben seni muhahaha:) böle geniş geniş konuş şimdi baqam:D

Geri