Bay mükemmeli arayanlar

eftalya

Deniz Kızı
Reaction score
0
Bay Mükemmeli Arayanlar!
Yalnızlık kimse için hoş olmasa gerek, kim sevdiğinin gözlerine uyanmak istemez ki? Bir sevdaya tutunmak, hayatın zorluklarına göğüs germeyi kolaylaştırır.

Bay Mükemmeli Arayanlar!
Gecenin yarısında kabusla bölünen uykuların korkusunu, salona gidip televizyon karşısında sızarak mı atlatmalı? Kendinizi güvende hissettirecek bir kolda yeniden uykuya dalmak, daha huzurlu değil mi? Neden bu kadar insan yalnız ve mutsuz?

Erkekler, istedikleri gibi bir kadın bulamadıklarından yakınırlarken, kadınların durumu da hiç farklı değil. Günümüz şartları o kadar zor ki, para ister istemez öncelikler listesinde ilk sıraya oturdu. Hepimiz durmadan çalışıp, elimize geçen parayı standart ihtiyaçlarımıza yetiştirmek derdindeyiz. Eskiden rahatça yaptığımız harcamalar, artık lüks oldu. Durum böyle olunca da, beklenen beyaz atlı prensin atı, yerini maddiyatla değiştirdi.

Doğruluk payı yok değil. Düşününce, tek başına aşk karın doyurmuyor elbette, ancak sıkıntının başladığı yer, aranılan Bay Mükemmel’in yüreğimizden başka her yere hitap edebilmesi isteğidir.

Önceliği paranın aldığı bir erkek tanımında, bir kadının mutlu olması uzun vadede mümkün değil gibi geliyor bana. Öyle olsa, tüm zenginler çok mutlu olmaz mıydı? Huzur, sevgi ve güven, maalesef parayla satın alınabilen değerler değildir.

Filmlerde gördüğümüz erkekler, dizilerde önümüze sürülen model adamlar gerçek hayatta yoklar. Her akşam elinde çiçekle gelip, haftada bir pahalı hediyeler alan; elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayan; her gece iltifatlar yağdırarak evin içinde en şık haliyle oturan; her özel gününüzü bir festival gibi kutlayan, gözlerini gözlerinizden ayırmadan sabaha kadar şiir okuyan, her sevişmeyi bir tören gibi yaşayan, ihaneti hiç aklından geçirmemiş, tüm ömrünü sizin mutluluğunuza adayan, detay atlamayan, her sorunu konuşarak çözen, elinize kredi kartını verip yurt dışında alış veriş yapmanızı isteyen, kariyerinizi destekleyip size tüm iş imkanlarını sağlayan, maçı ve erkek arkadaşlarını sizin uğrunuza feda eden, hem sahiplenip hem özgürlüğünüze karışmayan, yeterince kıskanç ve gerektiğince duygusal, ince düşünen, zarif ve duyarlı bir adam arıyorsanız, daha çok arayacaksınız demektir. Böyle bir adam, Bay Mükemmel lakabını fazlasıyla hak etmesine rağmen, gerçek olma ihtimali çok düşüktür.

Yukarıda saydığım özelliklerin birkaçını barındıran bir erkek, mükemmele en yakın olanıdır. Böyle birini bulduysanız, sevdiğinize dört elle sarılın ve sahip çıkın. Ötekisi ancak Alice Harikalar Diyarı’nda bulunabilir. Ayrıca çuvaldızı kendimize batırmak gerekirse, böyle bir adama sahip olmak için, kadın olarak bizim hangi sıfatları taşımamız gerekecek ...

eftaLya güzeL bir konuya değinmişsin
ben doğru düzgün bir kızın sırf parası var diye biriyLe evLeneceğine inanmıyorum
yukarıda da beLirttiğin gibi para herzaman mutLuLuk getirmiyor
aksi takdirde parası oLan herkesin mutLu ve huzurLu oLması gerekirdi

hanımLara tavsiyem
efendi ,işine gücüne ,evine ve size sadık birini buLursanız aLtında bisikLet biLe varsa bence kaçırmayın

Bütün kadın sitelerine forwadlamak lazım bunu :)
teşekkürler

ımm sheyy ßurda mr.aLi ye katılıyorum.Doğru zaten ßay mükemmeL yoktur mükemmeLe yakın ßay doğru vardır.Ama onlarıda hep ßayan yanLışlar kapmıştır :)

Eline sağlık :)

ımm sheyy ßurda mr.aLi ye katılıyorum.Doğru zaten ßay mükemmeL yoktur mükemmeLe yakın ßay doğru vardır.Ama onlarıda hep ßayan yanLışlar kapmıştır :)

iyi tespit ama neye göre, kime göre bayan yanlış?

çevreme göre arkadaşım ßakınca şööle bir etrafa birLikte oLduğu insanı hak etmeyen öyle çok kişiLer var ki..

Yanlış anlamazsan bişey söylicem;
bu sana göre yanlış, öyle düşünüyosun birlikte olduğu insanı haketmiyor diyosun o halde yanlış, peki bu aynı zamanda birlikte olduğu insanın "bayan doğrusu" olmuyo mu?
Bunu farketmek için dışardan bakmak lazım acaba ilişkiye? :closedeyes:
soruları çoğaltırım da müşteri geldi biraz dur :)

evet sorulara devam. :)
bir şey daha sorucam acaba kızlar birlikte olduğu erkeği mükemmel ya da mükemmele yakın olduğunu düşündükleri için mi birlikte olurlar, yoksa "bu da benim şansıma çıktı" diyip kaderine boyun mu eğerler? ne olur?

bence kızLarın birLikte oLduğu erkek zaten onLarın mükemmeLidir

teşekkürler eftalya.bende mükemmel olmadığıma göre sorun yok mükemmel arayanlar benden uzak dursun.bazıları para artıkça mükemmele yaklaştıklarını düşünürler,olayın sırf parasındadırlar.onun için benden uzak dursunlar.

Geri