Batuhan'a Yasak

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
mt8shz.jpg

Başkan Yıldırım Demirören, devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Batuhan Karadeniz'e mesaj gönderdi. Demirören, genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'a "Batuhan'ı hiçbir takıma kiralamayacağım, satmayacağım. Antalya kampına katılmayacak ama İstanbul'da çalışmalarını sürdürecek. Takımın dönüşünü bekleyecek ve Mustafa Denizli'den özür dileyecek" dedi. Bu arada seçim öncesinde en az bir futbolcuyu takıma kazandırmak isteyen Demirören'in Bursaspor'dan talep gelmesi durumunda Sercan'a karşılık Batuhan'ı takasta kullanabileceği bunun dışında genç futbolcuya hiçbir konuda vize vermeyeceği ifade edildi.

BABASINA DERT YANDI
Eşyalarını toplayan ve Eskişehir'e gitmeye hazırlanan Batuhan, dün gece yarısı menajerinden gelen bu haber üzerine soluğu ailesinin yanında aldı. Genç futbolcunun gecenin ilerleyen saatlerine kadar babası Orhan Karadeniz ile fikir alışverişinde bulunduğu ve "Mustafa Denizli beni takımda istemiyor. Tavırlarıyla bunu açık açık ortaya koyuyor. Forma giyeceğim bir takıma gidip, Beşiktaş'a hazır olarak gelmek istiyordum. Bugüne kadar hocama saygısızlık yapmadım ama medyada birçok haber çıktı. Özür dilemem istenmiş. Ne için özür dileyeceğimi de bilmiyorum. Zaten ne söylersem söyleyeyim, hocanın hakkımdaki düşünceleri değişmeyecek" diyerek tedirginlik yaşadığı öğrenildi.

yav oynatın şu adamı artık. O da haklı gitmek istemek de

İddaa ediyorum, Batuhan İnönü de oynadığımız hemen hemen her maçta gol atar.

bobo batuhan bize 4-5 sene yeter bu takıma forvet gerek yok nobre gitsin artık nihat a da gerek yok

Geri