Baskının sorumlusu AKP HÜKÜMETİ

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Baskının sorumlusu AKP HÜKÜMETİ
Cumhuriyet, NEDEN 15 ŞEHİT VERDİK'in cevabını buldu
06 Ekim 2008 / 12:01

CUMHURİYET SUÇLUYU BULDU!
Cumhuriyet gazetesi, Aktütün baskınının sorumlusunun hükümet olduğunu savundu. Gazete, Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in, Aktütün Karakolu’na yapılan ve 15 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırı ile ilgili değerlendirmelerini sayfalarına taşıyarak, baskının sorumlusunun AKP hükümeti olduğunu savundu .

"AKP SOMUT ADIM ATMIYOR"
Sarızeybek, Türkiye’nin ulusal güvenliğinin tehdit altında bulunduğunu belirterek “AKP hükümeti, terörle mücadeleye ilişkin somut adımlar atmadığından ulusal güvenliğimizi riske atmaktadır” dedi.

"AKP SINIR ÖTESİNE İZİN VERMEDİ"
Emekli Albay Erdal Sarızeybek, hükümetin terörle mücadele stratejisinde ortaya koyduğu yanlışlıkların, sınırda görev yapan askerleri PKK saldırılarına açık hale getirdiğini belirtti. Sarızeybek, K.Irak'a düzenlenen sınır ötesi harekat ve tezkere kararının çıkartılmasını ya unutmuş, ya da görmezden gelmiş olacak ki, 12 Nisan 2007’de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın “Türkiye tehdit altındadır, Irak’a operasyon yapılması şarttır” sözünü anımsatarak, AKP hükümetinin bu sözü dinlemediğini, harekâta da izin vermediğini savundu.

http://www.ensonhaber.com/gundem/155489/baskinin-sorumlusu-akp-hukumeti.html

erdal sarızeybeğin kim olduğunu herkes biliyor bu adam bisey söylüyorsa işkembeden sallamıyor ve en önemlisi sözleri siyaset kokmuyor

şimdi hiç kimse ne cumhuriyete ne erdal sarızeybeğe nede bana şehitler üzerinden siyaset yapıyor demeye kalkmasın . şehitlerin verilmesi sorumlunun bulunması için hepimizi ciddi düşünmeye itiyor .

akp ye sıfır terörle ülkeyi teslim eden hükümet nasıl siyaset ile bunu engellediyse akp de elindeki fazlaca olan imkanla bunu engelleyebilir .kimse şehitler üzerinden siyaset yapmıyor biz siyaset dahil ne yapıyorsak şehitlerimiz için ve allah göstermesin yeni askere giden ve her an şehit olma ihtimali olan kardeşlerimiz için yapıyoruz .

yorumlarda bu tür ağır ithamlarda kesinlikle bulunulmamasını tavsiye ediyorum !!

Biri bana zamanında orada görev yapan polis özel timinin bölgeden neden alındıgını acıklasın.

Terorun artması şu anki hükümetin aleyhine olan bir durumdur buda demektirki teror örgütü bu hükümeti istemiyor neden acaba.

Çok mu esrarengiz bi yorum oldu acep.

çok doğru sağol.............

akp hukumeti siyasi anlamda ustune dusenı yapmıyor olabılır ama burdakı baskın bence askerı bır zaaftır. nerde askerin istihbarati karsı koyma gucu boyle tam olarak askeri bir duzeni bile olmayan bır orgutten koskoca tsk nasıl baskın yer adam 300 kişi ile geliyor ve bizim tsk bunu goremeyip karsılık veremiyorsa bu bence siyasi eksiklikten cok askeri zaaftır.

Konu istihbatat değil, konu Tsk nında gücü değil ,konu dışgüçlere karşı İktidarın
duruşu .Bu konuda iktidar ne yaptı,Bu terör konusunda başta ABD olmak üzere
terör örgütüne yardım,yataklık ve istihbarat sağlayan komşu ülkelere bu konuda
bir kararlılık gösterildimi.TSK çeşitli zamanlarda bu durumu açıkladı.İktidar artık
sesini yükseltmeli .Günlerce hava operasyonu yapıldı Dağlarda her deliğe bomba
atıldı halbuki iki sorti barazninin kafasına yapılsaydı, bu gün bunları konuşuyor
olmazdık

akp hukumeti siyasi anlamda ustune dusenı yapmıyor olabılır ama burdakı baskın bence askerı bır zaaftır. nerde askerin istihbarati karsı koyma gucu boyle tam olarak askeri bir duzeni bile olmayan bır orgutten koskoca tsk nasıl baskın yer adam 300 kişi ile geliyor ve bizim tsk bunu goremeyip karsılık veremiyorsa bu bence siyasi eksiklikten cok askeri zaaftır.

askerliğini yaptınmı ?? yada güneydoğudamı yaptın bilmiyorum ama bana yapmamışsın gibime geliyor .

güneydoğuda görev yapan asker şunu bilir ki terör her yerde .asker olarak çarsıya gidersin orda .dağa gidersin orda .içerden ve dışardan teröre destek çok . hükümet dışardan desteği kesmezse direnme gücü bulabiliyorlar kendilerinde . hükümet bunu kessin geri kalan desteksiz pkk lıları ordu bitirir . ama destek kesilmez her seferinde üstümüze daha teknolojik silahlarla sınırlarımızdan askerimize kursun sıkarlarsa işte böyle zırt pırt şehit veririz .

ayrıca sizi düşünmeye davet ediyorum !!

akp terörü sıfır halde aldı . o zamanda bir hükümet ve ordu vardı . o zamanda ordu mücadele ediyordu . aradan ne kadar zaman geçti ve değişen ne oldu da bu köpekler böyle hareketlendi .

işte hükümetiniz gayrı milli hükümetse bu olanlara alışacaksınız vede orduya kimse b..k atmaya kalkmasın yerli yersiz

askeri zaafla alakalı değil bu iş pişmanlık yasası var hani ben çıkarttım o yasayı

teröristler o yasadan dolayı biraz gaza geldiler..

Aman haa yanlış anlamayın yasayı ben çıkardım tayyibin hiç bi suçu yok..

Böyle konişiym de bari akpliler kıvırmaya çalışmasınlar direk hataları ben üstüme aliym...

Geri