Basit bi yardım

finans

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımda c ve d sürücülerini tıkladığımda birlikte aç iletisi çıkıyor dosyanın içeriğini açmıyor nassıl çözerim acaba

kardeşim

Başlat\çalıştır'a regedit yaz sonra F3 tuşuna bas arama kısmına MountPoints2 yaz ve enter yap arama yaptıktan sonra '' {18730eb1-a8e8-11e0-b064-806d6172696f} '' gibi saçma yazılar çıkacak sen onların hepsini sil tek tek delete yaparak sil ama sadece onları sil... Silme işlemi bittikten sonra tekrar F3 e bas aynı yazılardan yine çıkacak sırasıyla iki üç defa F3 e basarak arama yap hepsini sil. Sıkıntın çözülecektir... Kolay gelsin

virus bulasmıstır veya arkadasın dedıgını yapabılırsın vırusu saglam bır program yukle sonrada guncelleyıp taratabılırsın free bı program dersen comodoyu onerırım hem bulup sılmesıde kolay olur

kardeşim

Başlat\çalıştır'a regedit yaz sonra F3 tuşuna bas arama kısmına MountPoints2 yaz ve enter yap arama yaptıktan sonra '' {18730eb1-a8e8-11e0-b064-806d6172696f} '' gibi saçma yazılar çıkacak sen onların hepsini sil tek tek delete yaparak sil ama sadece onları sil... Silme işlemi bittikten sonra tekrar F3 e bas aynı yazılardan yine çıkacak sırasıyla iki üç defa F3 e basarak arama yap hepsini sil. Sıkıntın çözülecektir... Kolay gelsin

bu söylediklerini flash içinde uygulayabilir miyiz??işe yarar mı??benim flashda dosyalar var windows xp de gözükmüyo sanırım virüsden dolayı...bu dosyalaru bu şekilde kurtarabilir miyim??yardımcı olursanız sevirinir.şimdiden teşekkürler..

bu söylediklerini flash içinde uygulayabilir miyiz??işe yarar mı??benim flashda dosyalar var windows xp de gözükmüyo sanırım virüsden dolayı...bu dosyalaru bu şekilde kurtarabilir miyim??yardımcı olursanız sevirinir.şimdiden teşekkürler..

Hacım o arkadaşın sıkıntısı farklı sana özelden mesaj attım bi bak özeline uygula dediklerimi olmazsa geri dönersin.

ComboFix | freeware

incelemenizi tavsiye ederim =)

Bunun haricinde böyle sorunları tekrar yaşamak istemiyorsanız c-d-e hatta flash bellek sürücüleriniz cep telefonlarınıza temizledikten sonra autorun.inf klasörü oluşturmanız yeterlidir. Boş bir klasör olabilir.

Öncelikle Autorun virüsünün oluşturduğu bu problemi yine Autorun Remover adı altında bir çok program ile yapabilirsin. Ama kolayı şöyle. Virus Effect Remover indir ve Autorun koruması yap. sistemini yniden başlat. Sorun kesinlikle düzelecektir.

Bu arada sorunun niteliği hakkında da biraz bilgi vereyim..

Antivirüs yada bir güvenlik yazılımı Autorun önlemi olarak (Combofix bu işlemi malesef yapıyor) inf dosyalarının tanınırlığını önlemiş olabilir. Yine inf dosyaları tanınıyorsa Autorun.inf nin işaret ettiği komut vbs scripti de olabilir ki bu durumda bu hata pek mümkün

Geri