Bashwuru yapmaq gereqiomush ole dedi:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun....

abii bende başvurmak istedim cünkii benim gibi günde 14 satt moderatörlük deneyimi fazlaaa olan biriyle çalışmak istersenizz vallaa beni çok sevindirirsinizz inş. sizinle çalışmak nasip olur olmasa bileee genedeee varımm sizinleeeyimm paylaşılşımlara başlıyom şimdikten :) admin kim bu arada adama bi mrb bile demedik bide modluk istiyokk zor bence admin kardes bu mesajı okuyorsan beni seviyorsun okumazsan bensiz çalışamıyorsun eğer silersen bilki göreve aldın söle balim simdiq napcan :p

+1 bendende tercümanLık yaparım ben :p

Önce Türkçeyi Turkche Etmeden Yaz.Yoksa TürkÇeyi tercümanLa Konuşacan-1------1

+1 bayağı faydasını gördüm paylaşımlarından

Kesinlikle karşıyım bole fırlama gençlerin mod olmasına ve turkcemizi kirletmesine : p

yahu ne alakası var, herkezin bir tarzı var herkezin bir yaşayışı var konuşma şekli var,aynı şekilde hitabet yazı şekli var,bırakında kişiye özel şeylere kişinin kendisi karar versin,

Ve ayrıca Berhan'ın yani namı değer St_anger'ın sitede daha önce yapmış olduğu paylaşımları ve güvenirliğini göz önünde bulundurarak bu göreve gelmesini isterim, +1

KaranLık' Alıntı:
Önce Türkçeyi Turkche Etmeden Yaz.Yoksa TürkÇeyi tercümanLa Konuşacan-1------1

önceliqle shunu soliim sen paqetin ichine we ichndeqilere deilde paqetin qendisine baqanlardansın sanrm.. qonuyu nasıl yasdıım senin ichn choqmu onmli madem beenmiosn oqumassn ama yasıma laf etme yetqisi wermes bu sana.. oyladıın ichn tsk..

Bilmem ben politiqadan anlamam yapdıqlarım yapaqcaqlarım vs. qonushmam sewemde ama shunu qabul edn artıq yasım deishmedi deishmeyeceqdirde..
Ben buym herqesin ishine gelmeyebilr onada saygm sonsus.. sewen sewer sewmeyen sewmes ama dil uzattrmamda..

emin oln hepinisden choq millietchymdirde ama bunu yasısh sheqlimle yada 2 qelime laf atıp ayaq yapmaqla lanse etmem..

Ben eer Turqche yasnca TÜRKÇe bosuluyorsa demeqqi sen daha TÜRKÇE' nin deerini we yerini qawrayamamıshn.. yasıq :) ( YAZIK )

soqaqda Millet PKK yandashları ile eylem yapsın sen gel bana laf et bi git ishine qendine güldrme bari sana ne nette nasıl yasıosam..

soqaqdaqilere laf edemiosan sana yasıq boyle yasan bana deil !!

Buda Bu qonuda Son yasımdr..
Beni sewen qabul edn Boyle etsin deishtrmeye urashmasın..
anlayan Anlar anlamayan da bosh laf etmesin.. ne bu ya onun yasısı bunun quyruu shunun etei iice bilmish qesildinis bashımısa saten boyle urashmalarınıs yüsünden elin qürdü gelmish elini qolunu sallaya sallaya eylem yapar oldu..!!

Bosh urashlar Bosh beyinlerden Bosh beyinlerde bosh sonuchlar dourur..!!

millietchiliq oyle lafla olunmas!!

olm türkçe konuşmayı öğren ole gel:D:D

+1905 kardeşime

valla +1 ama mod olduktan sonra su yazıları biraz daha okunaklı yaz cozene kadar akla karayı seciyoz valla:):)

bu görevi hakketigini düşünüyorum fazla söylenicek bişey yok :) bize görevini vermek düşüyo hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri