Baros'tan Kötü Haber

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Kadrosunu Everton'dan transfer ettiği Lucas Neil ile güçlendiren Galatasaray'a Milan Baros'tan kötü haber geldi.
Fenerbaçe derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir formasından uzak olan Çek forvetin sahalara dönüşü 4 ila 6 hafta gecikecek.

milanbaroshaber4433333222.widec.jpg

Milan Baros, Galatasaray'ın Antalya'daki ikinci yarı hazırlıklarının ilk bölümünde yer almış ve takımdan ayrı yürüyüşlere başlamıştı.

Golcü oyuncu alçılarının alınmasına ve yürüyüşlere başlmasına karşın ağrılarından kurtulamadığı için muayene amaçlı olarak Almanya'ya gitti. Burada ünlü uzman Wolfahdt tarafından kontrolden edilen Çek golcünün ayağına platin takılmasına karar verildi.

Operasyonla ayak tarak kemiğine koruyucu plaka ilavesi yapılan Milan Baros'un sahalara dönüşü gecikecek.

Galatasaray sağlık ekibi, Baros'un 2 hafta sonra su içinde koşulara, 4 hafta sonra ise saha çalışmalarına başlayabileceğini açıkladı. Baros'un sakatlığı tamamen atlatmasının ise en az 6 haftayı bulması bekleniyor.

NtvSpor

İnşallah en kısa sürede geri döner. O olmayınca rekabet ortamı bozuldu. Nonda da kötü oynamaya başladı.

Emre ' den nefret ediyorum ki haklı çıktım .. Ya Böyle bi adam olabilir mi .. Bence bu Tesadüf Değil .. Namuslu (!) émré

Zaten BöyLe Bişey BekLiyordum, NormaLde Bu Dönemde TakımLa Antrenmana BaşLayıp Hafiften Kadroya GirebiLmesi Lazımdı, 2 AyLık Süre Çoktan DoLdu Ama HaLa Ortada Bişey Yoktu Neyse İnşaLLah En Kısa Sürede İyiLeşir, Forvet Hattında Ona Çok İhtiyacımız Var, Ancak Bu Durumda Bir Santrafor Transferi GeLecektir, HaLdun İşini BiLir =)

Geri