Baros İstanbuL'da [İmza Töreni]

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Milan Baros İstanbul'da

B_1795_034b.jpg

Yeni transferimiz Çek futbolcu Milan Baros, Yönetim Kurulu üyelerimiz Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile beraber İstanbul'a geldi. Prag uçağıyla 15:45'te Atatürk Havalimanı'na inen Baros'u, çok sayıda taraftar ve medya mensubu karşıladı.

Milan Baros, 17:00'de gerçekleşecek imza töreni için kendisine tahsis edilen özel aracı ile Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçti.

Daha yeni canLı izledim..TaraftarLar akın etmiş

HavaLimanına ini$ini izLedim ancak İmza törenini izLemedim ..
$imdi hemen tv ye gidiyorum :) $uan FLorya'da gaLiba

inşallah Bu oyuncuda türkiyede harcanmaz ...

başkanın konuşmalarını duyan var mı??:hhmanD

Milan Baros imzaladı!
Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros, kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

İstanbul'da olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Baros, "Benim İstanbul'da çok güzel hatıralarım var, burada Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmıştık, ümit ederim yeni kulübüm Galatasaray'da da büyük başarılara imza atacağım. Galatasaray'ın teklifini kabul etmek benim için çok kolay bir karar oldu, Galatasaray daha önce başarılarıyla adından söz ettirmiş bir kulüp. Türk Futbolu milli takımlar seviyesinde olduğu kadar, kulüpler seviyesinde de başarılı. Galatasaray'a karşı Liverpool'da da oynamıştım, bununla ilgili güzel hatıralarım var. Futbolda Türkiye'nin çok ilerleyeceğini düşünüyorum. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Herkes Galatasaray'ın turu geçmesini bekliyordu ama olmadı, hepimiz üzgünüz. Bu sezon da Galatasaray'ın çok başarılı olacağını düşünüyorum.Bu çok özel birşey, Avrupa'da böyle birşey hiç olmaz. Karşıınızda böyle bir taraftarın olması sizi başarıya iter. Bu destek çok güzel birşey. " dedi.

Galatasaray büyük bir camia olduğunu ifade eden Milan Baros, "Galatasaray'a karşı Liverpool'da da oynamıştım, bununla ilgili güzel hatıralarım var. Futbolda Türkiye'nin çok ilerleyeceğini düşünüyorum. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Herkes Galatasaray'ın turu geçmesini bekliyordu ama olmadı, hepimiz üzgünüz. Bu sezon da Galatasaray'ın çok başarılı olacağını düşünüyorum. Hakan Türkiye'nin ve belki de Avrupa'nın en önemli hücum oyuncularından bir tanesiydi ama ben kimseyle karşılaştırılmak istemem. Ben buraya iyi futbol oynamaya geldim, iyi futbol hem taraftarın hem de teknik ekibin istediği şeydir. 15 Temmuz'dan beri takımla birlikte çalıştım, hiç sakatlanmadım. İyi antrenman yaptığımı düşünüyorum, altı haftalık bir çalışma evresinden geçtim." şeklinde konuştu.

Kaynak : Sporx.com

1544__splash_BarosIstanbulda01.jpg

Haydi HayırLı UğurLu OLsun.. =)

zaten böyle bir utancı ancak böyle bir transferle örtüştürebilirlerdi. Bence baros u bilerek perşembe günü getirdiler olası bir s.bükreş mağlubiyetine karşı taraftarları ancak baros u getirerek sakinleştirebilirlerdi. Ama bilmiyorlarki galatasaray sevgisi ne olursa olsun bitmez biz Galatasaraydan her yenldiğinde soğuyacak olsaydık 6 kasımda bitmişti o iş Canının Sağolsun Çocuklar artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ama en çok zoruma giden Lincolnün umursamaz tavırları insan biraz oynar ya biraz birşeyler yapmak için gayret eder ya o kadar parayı bana vercekler parçalarım ortalığı birde Arda gününde değildi ya arkaşlr kusura bakmayın gerçekten canım çok sıkkın...

Şimdi Bazıları Çıkıcak "Şampiyonlar Ligi'nde Oynatın Artık Baros'u Hahaha" Tarzında Konuşmalar Yapacak İnanın Her Türlü Olumsuz Yorum Tııııınn :D

Zaten Dünkü Fenerli Arkadaşların Galeyanı Da Sırf Baros'un Galatasaray'a Geldiği İçin İçindeki Hıncı Bastırmak İçin Yapılan Saldırılardı Hiçbirisini Zerre Kadar Önemsemiyorum Ve Camiamıza Da Hayırlı Uğurlu Olsun Diyorum =)

Yok bide maç günü getirselerdi adamı herşeye mana bulursunuz artık fenerin onca para harcamasına karşın kalitesi ortada hiç konuşmayın...

Şimdi Bazıları Çıkıcak "Şampiyonlar Ligi'nde Oynatın Artık Baros'u Hahaha" Tarzında Konuşmalar Yapacak İnanın Her Türlü Olumsuz Yorum Tııııınn :D

Zaten Dünkü Fenerli Arkadaşların Galeyanı Da Sırf Baros'un Galatasaray'a Geldiği İçin İçindeki Hıncı Bastırmak İçin Yapılan Saldırılardı Hiçbirisini Zerre Kadar Önemsemiyorum Ve Camiamıza Da Hayırlı Uğurlu Olsun Diyorum =)

Ağzından baL damLıyo kanka :hhmanD
KesinLikLe katıLıyorum.Dün FenerbahçeLi bazı arkada$Ların böLümde tahrik mesajLarı yazmasındaki tek sebep MİLAN BAROS'tur.
Çünkü kendiLerine kar$ı en ufak bir sözümüz oLmamı$tı.

Saçını Kestirince Deqişik ßiry oLmuş xD

Su imza torenındekı aradan gelen sesLeri diyosun demi
Aynen yaa böyLe bişey oLmaz..:-D Bide diyor kac numaraydı :-D

evet yaa ben de onlara acayip koptum
hatta tam imzadan önce bir gazeteyi de fena azarladı:D
ee sen de adamakıllı durmuyorsun ama otur bakayım yerine söz dinle biraz dedi
baros da şaşkın şaşkın baktı gülücükler atmaya çalştı polatın yanında:biggrin​

Saçlar çok değiştirmiş Milan'ı :) Ama kaliteli futbolunda bir değişiklik olmaması dileğiyle camiamıza hayırlı olsun diyorum :) Haber için teşekkürler.

Geri