Barda...Lütfen bakınnn..Devamı

ayhan_886

New member
Reaction score
0
CİNSELLİĞİMİZİ SORGULADILAR

Olay ortaya çıktıktan sonra, Ankara’da barlarda şarkı söylediğim için gece fotoğraf çeken bütün fotoğrafçılardan benim sahnede ..ne gibi giyinip süslenmiş fotoğraflarımı aradılar. Bulamadılar tabii. Olaydan sonra en ağırıma giden, en entelektüellerinin bile, "Çocuk zaten eşcinselmiş" demesi oldu. Herkes manidar şekilde "Niye siz" sorgulamasına başladı. Bizden öncekilere neden olmuşsa, bize de o yüzden olmuştu. Sanıklardan biri, 11 yaşındaki erkek çocuğa tecavüzden sabıkalıydı. Çocuk neden tecavüze uğramıştı? Olayı manidar şekilde sorgulayan herkesin başına Allah aynısını versin. "Tecavüze uğrayan sen miydin" dediklerinde bir hafta bunalımdan çıkamazdım. Şimdi rahatım. Ne yüzümü gizliyorum, ne adımı. Utanması gereken ben değil, onlar ve onları hapisten çıkaran politikacılar.

MAĞDURLAR NE HALDE?

Tunç Erden Yakar

28 yaşında. Olaydan sonra İngiltere’ye gitti ve üniversite okudu. Türkiye’de can güvenliği olmadığı gerekçesiyle Hollanda vatandaşlığına kabul edildi. Şimdi İstanbul’da reklam şirketi sahibi.

A.T.G

28 yaşında, küçük bir kasabaya yerleşti. Yalnız kalamıyor. Her yıl birkaç kez intihara teşebbüs ettiği için yanında sürekli birileri var.

O.Y

29 yaşında. Olaydan kısa süre sonra büyüdüğü ülkeye, Almanya’ya geri döndü.

Ş.Ş

29 yaşında. Tunç Erden Yakar’ın yardımıyla Hollanda’ya yerleşti.

N.K

33 yaşında. Kızıyla birlikte, geçmişini kimsenin bilmediği küçük bir kasabada, incik boncuk satarak hayatını kazanıyor. Kızının varlığı sayesinde hayatta kalma gücü buluyor.

17 saat dayak, elektrik, tecavüz Bize bunu yapanlar Rahşan affıyla çıktı

yazında bazi kelimeleri editlersen güzel olacak

Ayrıca siyasi bir görüş olarak söylemiyorum ama sırf biraz daha fazla oy almak için vatandaşların güvenligi hiçe sayılarak yapılan bu af i unutmaz insallah bu millet

kusura bakmayın

arkadaşım kusura bakma ama bu yazı bana ait diil olayı yaşayan ve basına anlatan mağdurlardan birinin son sözü o.

ayhan_886' Alıntı:
arkadaşım kusura bakma ama bu yazı bana ait diil olayı yaşayan ve basına anlatan mağdurlardan birinin son sözü o.
Yok ben yazı sana ait demedim zaten sadece bazı kelimeleri editlemeni kastedmiştim...

Bu hafta amcanın biri , kızına tecavüz eden adamın cezasını kesti.
Ölen herif geçmiş zamanda suçu işlediği için delil yetersizliğinden serbest kalmıştı.
Kızın babası da adaleti tecelli ettirmiş. Adalet olmazsa kaos olur.
Ama ya bizim ailemizden birinin başına gelseydi ne yapardık?
Sorun bakalım kendinize. Ne cevap bulacaksınız...

Allah sabır sukunet veRsin..

allah kimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın.herkes kendine dikkat etsin öyle riskli ortamlara girmemeye dikkkat etsin

Bunun fiLmide ÇevriLdimi?(yada cevrildi degilmi)

Geri