barbar klasör kilidi ile ilgili bir yardım lütfen

arkadaşlar ben sistemi baştan kurdum yalnız şifrelediğim bazı klasörlerin şifresini kaldırmayı unutmuşum ve şimdi birkaçtane barbar klasör klidi indirdim yüklerken hata veriyor. bu klasörü hangi siteden sorunsuz indirip yükleyebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.

picasa2 programıyla deneyin yalınız bunda resimler ve videoları gösteriyor barbarla kilitli olsada

ben npyazilim
bacaristan ben PC formatladım
daha önce iki klasörümü şifrelemiştem
formatta tüm programlar gitti
şimda de barbarı indirdim ama yüklemiyor
şifreli klasörümü nasıl kurtaracam

klasörü şifrelediniz ama hata veriyor, açılmıyor. işte çözümü [[no prog]]

2 gün önce yönetimden bi arkadaşımızın başına geldi ve netten bunu bulmuştum. İşe yaradı;

Alıntıdır ve işe yarıyor;

Barbar ın simgesine tıkla hemen sol tarafa küçük mavi sarı bi klasör simgesi geliyo. işte açılmayan dosyayı onun üstüne sürükle bırak hemen şifre yazılan ekran gelcektir. şifreni yaz açılsın.

revolation' Alıntı:
klasörü şifrelediniz ama hata veriyor, açılmıyor. işte çözümü [[no prog]]

2 gün önce yönetimden bi arkadaşımızın başına geldi ve netten bunu bulmuştum. İşe yaradı;

Alıntıdır ve işe yarıyor;

Barbar ın simgesine tıkla hemen sol tarafa küçük mavi sarı bi klasör simgesi geliyo. işte açılmayan dosyayı onun üstüne sürükle bırak hemen şifre yazılan ekran gelcektir. şifreni yaz açılsın.

ben hep öyle kullanıyom...daha yeni gördüm başlığı neyse sorun çözülmüşş... bi de run 53 hatası veriyorr o da bazı programları uninstall ettiğiniz de bazı windows dosyalarını sildiği için kaynaklanıyo bunun için de ekran da eksik olan dosyanın ismini google dan aratıp windows klasörünün içine atınca sorun ortadan kalkıyo...

bunlara hiç gerek yok. ilk önce barbar şifreleme programı açıyosun bildiğim kadarı ile sol tarafta açılıyor programın ucundaki sarı bölüm (klasör görüntüsü olan)yere şifrelediğiniz klasörü sürükleyin üzerine bıraktığız anda dosya size şifre sorarak açılacaktır.

çok sağol

arkadaslar aynı sorun bendede oldu google de nasıl yapacagımı ararken yazılarınızı gördüm ve hemen sonrada nasıl yapacagımı bi siteden ögrendim sırf size yardımcı olmak amacıyla buraya üye oldum . aslında cevap çok basitmiş . şifreyi açma seçenegi kaybolan arkadaslar için bu yol kesin çözüm . şifreli kalan klasörünüzü tutup sol tarafta barbar klasör kilidinin simgesinin üstüne bırakın sarı lacivert simgeye yani. bıraktıgınız zaman size şifreyi soruyor yazın ve kurtulun bu beladan . bidahada kullanmayacam bu programı. bu yolu ben bulmadım bi arkadastan ögrendim . bilenlerde bilmeyenlere duyursun . herkese saygılaarr
BU YÖNTEMLE OLUYO HERKESE TAVSİYE EDERİM.

arkadaslar aynı sorun bendede oldu google de nasıl yapacagımı ararken yazılarınızı gördüm ve hemen sonrada nasıl yapacagımı bi siteden ögrendim sırf size yardımcı olmak amacıyla buraya üye oldum . aslında cevap çok basitmiş . şifreyi açma seçenegi kaybolan arkadaslar için bu yol kesin çözüm . şifreli kalan klasörünüzü tutup sol tarafta barbar klasör kilidinin simgesinin üstüne bırakın sarı lacivert simgeye yani. bıraktıgınız zaman size şifreyi soruyor yazın ve kurtulun bu beladan . bidahada kullanmayacam bu programı. bu yolu ben bulmadım bi arkadastan ögrendim . bilenlerde bilmeyenlere duyursun . herkese saygılaarr

bacaristan allah senden kat kat razı olsun sagol kanka ya yemin ederim bu beladan kurtardınya beni sana her daim dua edecem o kadar bilgiler boşa gidiyodu az kalsın..sagol kanka:clap:clap:biggrin:biggrin

Arkadaşlar aslında ne bir programa ne de başka bir şeye ihtiyaç var...
sadece klasör ismine eklenen kısmı değiştirin yani silin kullanın.
örn: Yeni Klasör.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D} ise {21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D} kısmını silin gitsin...
Barbar klasör kilidinin kilit mantığı klasör adına eklene o kısımdır.
Dosya isimleri yoksa içinde bir text dosyası içine sırasıyla isimleri kaydediliyor...
Ben barbar kilidinin 3. versiyonunda denedim. Diğer sürümlerde farklı ise bilemem...
Haydi kolay gelsin arkadaşlar.

Arkadaşlar bende de oldu uğraşınca buldum olayı barbar ın şifreleme seçeneklerinden biri de şifreleyeceğiniz klasörü kulağından tuttuğunuz gibi barbar simgesinin(programı başlatınca sağda çıkan simge) üzerine bırakıyoruz ve şifreliyoruz. çözmek içinde aynı yöntemi kullanıyoruz denetim masası simgesine dönüşse bile sağ click yapıp şifrele seçeneğini bulamasak ta bu işe yarar. dosyayı tut simgeye bırak bu kadar.. hadi kolay gelsin...

evet ben de de böyle bir sorun vardı ben 4 dosya şifrelemiştim 5. dosyayı şifrelemeye izin vermiyordu bir dosyanın şifresini sildim ancak öyle diğerini şifreledim bildiğim kadarıyla barbar dada free olmasına rahmen belli bir dosya kotsı var kota aşılınca veriler gidebilir eğer gitmesini istemiyorsak yedeğini önceden almalıyız

barbar'la şifrelenen dosyaları hiç bu programa bulaşmadan kurtarmak gibi bir isteğiniz varsa, total commander kurup, commander içinden dosyalarınııızı açmayı deneyin. paşa paşa ulaşırsınız her şeye.

barbar klasör kilidini kullanıyordum şifrelediği dosyaların yolunu denetim masasına yönlendiriyor direk tıklarsanız denetim masasını açıyor fakat sağ tıklarsanız menüde şifre girmek için bir yol sunuyor. Şifrelediğiniz dosyanın ikonunu kendiniz ayarlardan belirleyebiliyorsunuz ya bende öyle yaptım fakat 1 kaç gün önce dosya şifrelediğimde dosyanın ikonu denetim masası ikonu haline geldi ve sağ tıkladığım d daşifreyi açmak için bir seçenek olmadığını gördüm yani dosyayı açmamın bir yolu kalmadı programı silip yeniden yüklemeye çalıştım fakat programın exe dosyası şifrelediğim bir klasörde kaldı ona ulaşamıyorum netten de bir türlü bulamıyorum bütün linkler gitmiş hackhell daki de dahil barbar klasör kilidi 4.0 versiyonunu buldum fakat onu kurmaya çalıştığımda "run-time error '53': file not found" diye bir hata veriyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum bu şifreli dosyaları açmanın bir yolu yok mu?
Dostum barbar klasör kilidini kırmak çok kolay bence o şifreleme programını kullanma.Şifrelediğin dosyalarını nasıl açacağına gelince.Barbar klasör kilidi her kullanıcı oturumda kendini sıfırlıyor.Programı ilk kurduğunda senden bir şifre istiyor ya.Eğer yeni bir oturum açarsan senden yine bir şifre isteyecektir.Denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir yeni oturum oluştur kendine.Eskisini silmene de gerek yok.Daha sonra bilgisayarı bu yeni oturumdan aç.Barbar klasör kilidini açtığında senden yeni şifre isteyecektir.Yeni bir şifre gir ve klasörünü açabilirsin.Hata işine gelince ocx dosyalarında eksiklik var senin söylediğin hataya göre.Bi ocx paketi bul ve onu yükle.System ve system32 klaösrüne kendi atacaktır dosyaları.

barbar klasör kilidini kullanıyordum şifrelediği dosyaların yolunu denetim masasına yönlendiriyor direk tıklarsanız denetim masasını açıyor fakat sağ tıklarsanız menüde şifre girmek için bir yol sunuyor. Şifrelediğiniz dosyanın ikonunu kendiniz ayarlardan belirleyebiliyorsunuz ya bende öyle yaptım fakat 1 kaç gün önce dosya şifrelediğimde dosyanın ikonu denetim masası ikonu haline geldi ve sağ tıkladığım d daşifreyi açmak için bir seçenek olmadığını gördüm yani dosyayı açmamın bir yolu kalmadı programı silip yeniden yüklemeye çalıştım fakat programın exe dosyası şifrelediğim bir klasörde kaldı ona ulaşamıyorum netten de bir türlü bulamıyorum bütün linkler gitmiş hackhell daki de dahil barbar klasör kilidi 4.0 versiyonunu buldum fakat onu kurmaya çalıştığımda "run-time error '53': file not found" diye bir hata veriyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum bu şifreli dosyaları açmanın bir yolu yok mu?

barbarı aç.ekranın sağında program penceresi belirecek.şifreli klasörü oraya sürükle ve bırak.şifre sorunca gir açılacaktır

Sorun sadece sizde değil,Xp pack 2'de sorun yaratıyor. Programı çalıştırdığınızda masaüstü'nün sol tarafında bekleme modülü beliriyor. Şifreleyip açamadığınız klasörü sürükleyip o modülün üzerinde bırakın. Sizden şifrenizi isteyecektir. Belirlediğiniz şifreyi girip klasörü açın. Daha sonra da ilk işiniz Babar'ı pc'den kaldırmak olsun. Başka kilit programları deneyin. Elinizde yoksa ben upload edebilirim.

sorn çözülmüş arkadaşlar barbarın programını başlattan aç şifrelenen klasörü tut üstüne bırak şifreyi gir tammdir;)

programı çift tıklayıp sol alt köşeye simgesini çıkarın ve şifreli klasörü tutup simgenin üstüne taşıyın.bu kadr

Geri