barbar klasör kilidi ile ilgili bir yardım lütfen

mirrorer

New member
Reaction score
0
barbar klasör kilidini kullanıyordum şifrelediği dosyaların yolunu denetim masasına yönlendiriyor direk tıklarsanız denetim masasını açıyor fakat sağ tıklarsanız menüde şifre girmek için bir yol sunuyor. Şifrelediğiniz dosyanın ikonunu kendiniz ayarlardan belirleyebiliyorsunuz ya bende öyle yaptım fakat 1 kaç gün önce dosya şifrelediğimde dosyanın ikonu denetim masası ikonu haline geldi ve sağ tıkladığım d daşifreyi açmak için bir seçenek olmadığını gördüm yani dosyayı açmamın bir yolu kalmadı programı silip yeniden yüklemeye çalıştım fakat programın exe dosyası şifrelediğim bir klasörde kaldı ona ulaşamıyorum netten de bir türlü bulamıyorum bütün linkler gitmiş hackhell daki de dahil barbar klasör kilidi 4.0 versiyonunu buldum fakat onu kurmaya çalıştığımda "run-time error '53': file not found" diye bir hata veriyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum bu şifreli dosyaları açmanın bir yolu yok mu?

Evet bende tam bu konuyu açacaktım.Anlattıklarının aynısı bir sorun bendede var ve şifrelediğim dosya yaklaşık 3 gb veriye ulaşamıyorum...Ne yapmak lazım.yıllardır kullanıyorum bu sorunla hiç karşılaşmamıştım.şu an şifre girmek için bir seçenek vermiyor. :(

arkadaşlar aynı sorun bir müşterimde de olmuştu.. şifreli klasörün bulunduğu sürücüye veya bir üst klasörüne yerel ağ üzerinden tam erişimli paylaşım verdim.. başka bir pc ye bbkk ni kurdum.. ağ üzerinden gidip klasörün şifresini açıp verileri kurtardım..

fakat o bilgisayarda ne yaptıysam sağ tuş tıkladığımızda gelen error (şifreleme & şifreyi açma..) yazısını görüntüleyemedim.. ne sebeple bu şekilde bir hata verir bilen varsa beri gelsin lütfen..;)

Demekki sorun sadece bizde değil.Normalde şifreli klasöre sağ tıklayınca "şifre gir" çıkar bende ama artık çıkmıyor.Dolayısıyla şifre giremeyince açamıyorumda.Bu nasıl çözülebilir bi sürü yol denedim.

arkadaşım bende de aynı sorun olmustu.ben formattan sonra dosyaya ulasamadım.5 gb ucmustu.sen simdi o dosyaların yedegını alıp sılsen.sonra da recovery my fıles programı ile geri almayı denesen.belkı barbar dan kurtulup normal dosya olarak gorunur.bır dene ıstersen.belki yardımcı olur.

recovery my files herşeyi geri almıyor.Mantıklı Başka bir yolu olmalı.

evet arkadaşalar hala tatmin edici bir sonuç getirecek çözüm yok gibi açmaza mı giriyoruz? yok mu bu işi bilen biri?

birde arkadaşlar hiç kimse de yok mu "barbar klasör kilidi 2.0 yada daha üstü" kimde varsa bir yardımcı olur musunuz? Hiç bir yerde bulamıyorum nette denediğim bütün linkler uçmuş. Teşekkürler.....

Bende de aynı sorun olmuştu, winrarla dosyayı rarladım, daha sonra içinden tek tek dosyaları çıkarttım. birde bunu deneyin. ama 3 gb lık dosyayı rarlamak cok uzun sürer.

esegoz' Alıntı:
Bende de aynı sorun olmuştu, winrarla dosyayı rarladım, daha sonra içinden tek tek dosyaları çıkarttım. birde bunu deneyin. ama 3 gb lık dosyayı rarlamak cok uzun sürer.
Çok sağol Kardeşim bu teknik işe yarıyor valla kurtardın beni bu dertten evet 5 gb rarlamak uzun sürüyor ama olsun verileri kurtaralım da beklerizzz önemli değill.:)

mrh arkadaşlar bende barbar 4.0 var lazım olan arkadaşlara gönderebilirim.
selamlar

arkadaslar aynı sorun bendede oldu google de nasıl yapacagımı ararken yazılarınızı gördüm ve hemen sonrada nasıl yapacagımı bi siteden ögrendim sırf size yardımcı olmak amacıyla buraya üye oldum . aslında cevap çok basitmiş . şifreyi açma seçenegi kaybolan arkadaslar için bu yol kesin çözüm . şifreli kalan klasörünüzü tutup sol tarafta barbar klasör kilidinin simgesinin üstüne bırakın sarı lacivert simgeye yani. bıraktıgınız zaman size şifreyi soruyor yazın ve kurtulun bu beladan . bidahada kullanmayacam bu programı. bu yolu ben bulmadım bi arkadastan ögrendim . bilenlerde bilmeyenlere duyursun . herkese saygılaarr

bi ton güzel şifreleme programı varken barbar fln uğraşmayacam artık ben de,aynı sorun ben de de olmuştu..

slm arkadaşalr ben sitenizin yeni ama bundan sonra daimi üyelerindenim, sitenizi bu başlığın sebebi sayesinde buldum aynı şey benim başıma gelmişti Allah bacaristan kardeşten razı olsun hallettim az kalsın gidiyordu o kadar emek:goz: :D

sistem geri yüklemeyi kullanırsanız belki işinize yarayabiliri.
barbar klasör kilidi kurmadan önceki bir tarihe :) deneyin olursa burada bizlerle paylaşın...

bacaristan' Alıntı:
arkadaslar aynı sorun bendede oldu google de nasıl yapacagımı ararken yazılarınızı gördüm ve hemen sonrada nasıl yapacagımı bi siteden ögrendim sırf size yardımcı olmak amacıyla buraya üye oldum . aslında cevap çok basitmiş . şifreyi açma seçenegi kaybolan arkadaslar için bu yol kesin çözüm . şifreli kalan klasörünüzü tutup sol tarafta barbar klasör kilidinin simgesinin üstüne bırakın sarı lacivert simgeye yani. bıraktıgınız zaman size şifreyi soruyor yazın ve kurtulun bu beladan . bidahada kullanmayacam bu programı. bu yolu ben bulmadım bi arkadastan ögrendim . bilenlerde bilmeyenlere duyursun . herkese saygılaarr

bu yöntem işe yarıyor.. bilgi paylaşımın için tşkrler.. aramıza hoşgeldin arkadaşım..;)

ben dosyayı tutup soldaki imgenin üzerine koymayı denedim ama olmadı.sistem geri yükleme kesinlikle işe yarıyor.ama dosyalar format değiştiriyo.mesela w media player dosyası tanınmayan bi dosya oluyo ve her açmak istediğinde listeden uygun program seçmek zorunda kalıyosun..ben de ona çözüm bulamadım:)

Geri