barbar klasör kilidi şifresi

piksie13

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben pcde barbar klasör klidi ile dosya şifreledim şifrelemez olaydım normalde dosyaya sağ tıklayıp şifrele dedim şifreledim ama şifreledikten sonra tekrar sağ tıklayıp şifreyi aç yazısı çıkması gerekirken hiçbirşey çıkmadı sanki hiç şifrelememişim gibi... programı kaldırdım tekrar kurdum olmadı Your Uninstaller ile kaldırdım kurdum gene olmadı... yardımlarınız bekliyorumm saygılar...:vur

kardeş bence şu resmini değiştirsen iyi olur derim ben

programı başllat menüsünden bul ve çalıştır..
sonra sol tarafta küçük bi kutu çıkacak..
şifrelediğin klasörü bu küçük kutunun üzerine sürükle bırak..
şifre ekranı karşına çıkacaktır..tekrar şifrelemek için de aynı yöntemi kullanacaksın...

bu arada bu sorun ile karşılaşan baya bi kişi çıkıyo..ama ben hiç sağ tıkla yöntemini kullanmadım ve görmedim de baya ilginç....

Dostum önemli bilgilerini belleğe atmanı ve bir tane kullanışlı bellek almanı tavsiye ederim..!Yada pcye şifre koy senden başkası açmasın..!

Format at Barbarı tekrar yukle ve yenı sıfre belırle o sıfre ıle ac...klasorunu... baska turlu dostan bıle acamassın..

abartmayın kardeş o kadar ahım şahım program değil winrar açın ordan gizlediğiniz dosyaları bulun açın adamlar bu açıklarını unutmuşlar :) :) :) bende şifre unutunca uğraşmıştım bununla karşılaştım

çok sağol arkadaşım benim 3-4gb'lık bişey gitmişti kurtardım onu senin sayende çok teşekkürler

Geri