Baransu: Ne mutlu bana ki “namerdim”!

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
K

Kutay Alp

Guest
Baransu: Ne mutlu bana ki “namerdim”!

Mehmet Baransu istifa eden Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in ses kaydında ortaya çıkan 'Namerdin eline malzeme verdik' sözlerine yanıt verdi.

Koşaner'in ortaya çıkan şok ses kaydında şu sözler yer alıyordu: Biliyorsunuz bir gazeteci gitti bir çuval evrak verdi falan cdler midiler. O gazeteciye.

Balyozda, bize üzen taraf neyimiz var neyimiz yok çaldırmışız. Konuşmalarımız dâhil. Ne konuşuyorsak var adamların ellerinde, namerdin eline malzeme verdik.

Baransu da Taraf'taki bugünkü yazısında Koşaner'in bu sözlerine şöyle yanıt verdi:

Genelkurmay eski Başkanı Işık Koşaner’in ses kaydı yazdıklarımızın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Bir “namert” olarak mutlu olduğumu söylemeliyim. Çocuklarıma bırakacağım en büyük onur, sanırım yaptıklarını “kepazelik” olarak değerlendiren “bu asker” tarafından “namert” olarak nitelendirilmek. Düşünsenize bir de namert olmayıp, Ertuğrul Özkök, Fikret Bila, Murat Yetkin, Mehmet Yılmaz, Uğur Dündar vb. gibi olmak vardı. Bu durumu çocuklarımıza nasıl anlatırdık. Allah korumuş bizi.

Rotahaber

"Türkiye Türklerindir saçmalığı" diye yazılar çıkaran taraf gazetesinin ne olduğu bellidir.Bu gazeteyi alıp okuyan ve inananın da ne olduğu bellidir.Yazarı da aklı sıra artistlik yapıyor ama aptallığını ortaya koymuş.Namertsiniz işte sonunda anladınız!

Ne mutlu Türküm diyene!
Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
(Gazi Mustafa Kemal)

taraf gazetesinin ne olduğu bellidir.Bu gazeteyi alıp okuyan ve inananın da ne olduğu bellidir.Yazarı da aklı sıra artistlik yapıyor ama aptallığını ortaya koymuş.Namertsiniz işte sonunda anladınız!

Taraf gazetesinin yazdıklarının doğru olduğu görevi bırakıp kaçan paşanız Koşaner tarafından itiraf edildi. Yıllardır bu millete kimin yalan söylediğini Koşaner paşanızın itiraflarından sonra hala anlayamadıysan, bundan sonra fazla zorlama kendini,bu saatten sonra istesen de anlayamazsın zaten. ama sen o itirafları bir kaç kez daha okumayı dene belli olmaz belki anlaya bilirsin

kim bu TARAF GAZETESİ........................?????

kim bu gazeteyi yazanlar

Taraf Gazetesi | Tüm Yazarlar

PASATIEMPO
Andrew Finkel

MÜLAYİM
Etyen Mahçupyan

ARAF'TAN
Amberin Zaman

SİVİLAY ABLA
Dr. Sivilay Genç

OKUMA NOTLARI
Halil Berktay -

YÜZLEŞME
Orhan Miroğlu

JİYAN
Suzan Samancı

ARADA
Markar Esayan

ÖZGÜRLÜĞÜN ÇARPINTISI
Rasim Ozan Kütahyalı

KELİMEBAZ
Sevan Nişanyan

FRAGMAN
Janet Barış

SOLDUYU
Roni Margulies

PANDORA'NIN KUTUSU
Nilüfer Kuyaş

OKYANUS ÖTESİ / WASHINGTON
Evrim Bunn

ÇİN MAHALLESİ
Adrienne Woltersdorf

-
Perihan Mağden

DÜNYA PİYASALARI
Abdullah Karatash -

tanıdığımız tüm bizim yazarlarımız burada yazmaktadırlar
diğerlerini yukarıdaki linkten bulabilirsiniz................................................

Geri