Barış AKARSU Son Durumu [ TEK BAŞLIK ]

Az da olsa hala bı umut var içimizde inşallah akşam haberlerinde durumunun iyi oldğunu duyarız.

barış ne olur aramıza dön!
polemikten uzak efendi sanatcılara ihtiyacımız var.

Barış akarsu hala yaşıyor..Ölmedi.. Flash..

Barış yaşıyor
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle komaya giren ünlü şarkıcının doktoru söylentilere son noktayı koydu

02.07.2007 18:38

Barış Akarsu'nun Habertürk'e açıklamada bulunan doktoru, ünlü sanatçının hayatını yitirdiğine dair söylentilerin gerçeklik payı bulunmadığını söyledi.

AYRINTILAR GELİYOR..

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27832&cat=110&dt=2007/07/02

Napmaya çaLısıo bunLar ???

inşallah iyileşir

Haydaaa..Al bir de burdan yak :s..geçen konuda bu yüzden kaynak istemiştim :vur

bende za once tv de baktım yasıomuss halaa..............
nettekı haber yalann arkadaslarr.............
Bodrum'da geçirdiği kazanın ardından komaya giren genç sanatçının öldüğü yönündeki haber, Özel Bodrum Hastanesi doktorları tarafından yalanlandı. Akarsu'nun doktoru, ünlü sanatçının hayatını yitirdiğine dair söylentilerin gerçeklik payı bulunmadığını söyledi.
buda nettekı en son haber.....

Barış Akarsu'ya Destek İçin Avatarlarımızı Değişiyoruz ...

Barış Akarsu'ya Destek İçin Avatarlarımızı Değişiyoruz ...​

Arkadaşlar Barış Akarsu Ölmedi .. O sevenlerinin duaları sayesinde yaşayacak ..Lütfen Barış'a destek olmak için avatarlarımızı degistirelim ..

b-58461-barış_akarsu.jpg

BarisAkarsuVS.jpg

ilk katılım benden olsun. dualarım barışla beraber. allaha şükür şu anda hayatta ve inşallah ayaga kalkacak

sebio' Alıntı:
Barış Akarsu'ya Destek İçin Avatarlarımızı Değişiyoruz ...​

Arkadaşlar Barış Akarsu Ölmedi .. O sevenlerinin duaları sayesinde yaşayacak ..Lütfen Barış'a destek olmak için avatarlarımızı degistirelim ..

b-58461-barış_akarsu.jpg

BarisAkarsuVS.jpg

katılıyorum

bu adamı pek tanımam ilgilenmem
ama herhalde seveni cok ki gündeme oturmus
acil şifalar diliyorum
sevenlerine de sabır
ama inşallah adamı kullanıp reyting malzemesi yapmazlar

yarışma gününden bugüne kadara her dalda favorim çok seviyorum. bi erkeğin bir erkek sanatçıyı bu kadar tutmasa biraz garip arkadaşlar ama nedense kaza geçirdiği günden bu güne kadar her haberde izlediğimde gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi. lütfen dua edelim barış için. artık herşey sadece Allah' a kaldı

ii tamam bizde seviyoruzda
avatar ne alaka şmdi barış görecekmı bunu veya bı ıyılesme sebebimi

ee? avatar koyunca nolcakkki?

SkуAηGєL' Alıntı:
ii tamam bizde seviyoruzda
avatar ne alaka şmdi barış görecekmı bunu veya bı ıyılesme sebebimi

hayır tabi ki bunu goremiyor veya bu bi iyilesme sebebi degil , destegini dua etmek dısında belli edebiliyorsan sorun yok ... bence de avatarınızı degistirmeyin o zman ..:melek

ßırakın arkada$Lar Yahu...
Allah rahmet eyLesin mekanı cennet oLsun ama awatar ne aLaka?

Geri