Banner... yArdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkaan

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar ya benim bi sorum olacak

ben flashta sitem için banner hazırladım .swf uzantılı onu nereye upload edecem bulamadım yardım ederseniz çok sewinirim

birde upload edince siteme nassıl atacam onuda bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

dgjşsd zxfsd fasd gdfg bunu bi çaresi bulunmalı artıkk

peki oraya upload ettikten sonra siteme nasıl atacam onu ????? bu arada çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

vbulletin mi acaba siten yada ordaki linki yapıştırırsın çıkar zaten

ya sitenin adresi www.forumsmp3.somee.com ben birde imagehell.com a upload edemedim sanırım üyelik istiyor üye olduk ama onaylanmadı dior maile baktım onaylamak için onay mesajı da gelmedi acaba üyeliği site yöneticilerimi onaylıyacak anlamadım verdiğim aadres mynet ti

arkadaşım hotmail yaho faln kullanyosan forum sitelerinden gelen mailleri önemsiz kategorisine atıyor orda olabilir olmadı imageshack.us ı dene

kardeş imageshack.us sadece resim formatlarını alıyor swf uzantıları kabul etmior imagehell.com a upload ettim direct link wardı onu kopyalayıp yönetim panelindeki gerekli yere yapıştıdım olmadı forum linki wardı yine aynısını yaptım o da olmadı yapıştırıyorum anasayfayı açtığımda banner yerine X işreti çıkıyor hani şu açılmaya resimlerde çıkar ya o çarpı işaretinden çıkıyor sizide yorduk kardeş ama ya önemli olmasa bu kadar yormazdım hepinize teşekkür ederim yinede.....

arkadaşım tam ne istediğini hiçkimse anlamıyor, sen herhalde bir site açmışsın ve bu sitende bir swf dosyasını HTML'e çağırıp orada yerleştireceksin, öyle ise

1: zaten senin siteni yayınladığın yere neden atmıyorsun
2 : Lütfen detaylı bir şekilde söyle yardım edelim

SAYGILAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri