Banner by theozy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa aslında 1024x768 kullanıorm ama abim sevmio.
onun yüzünden 800x600 kullanıorm.:)

beyler bunlar denemedir zaten.. sadece nası görünüyor diye bakıyoruz.. beğeninize sunduk alıp hop koyacak değiliz burdan ki daha hazırlıyprum 4 saattir resim arıyorum.. :) kasmayın çözünürlük felan die.. :)

seno eleştirileri taqma ozy sen qeyfine baq hepsi gayet gusel

Ya aslinda Burda Arkadasa Destek Oldugunuzu saniyorsunuz Ama bence Köstek Oluyosunuz. Dogruyu Bilmeyene Göstersmek Söylemek Gerek. Ne biliim Belki Kendisi Banner Demek istememistir Belki Top Skin Fln Yatim Demek istemistir.

Yarin Öbür gün biri bana bi banner yap dediginde siz de bu sekilde bi is yaparsaniz. adam size. git boya badana yap der.

IAB (Internet Advertising Bureau) Tarafindan Onaylanan Boyutlar

120 x 600 (Skyscraper)

160 x 600 (Wide Skyscraper)
240 x 400 (Vertical Rectangle)
336 x 280 (Large Rectangle)
300 x 250 (Medium Rectangle)
180 x 150 (Rectangle)
250 x 250 (Square Pop-up)
468 x 60
368 x 60
240 x 60
230 x 50
120 x 90
120 x 60
120 x 240
120 x 120
90 x 90
60 x 60

Ama http://www.hackhell.com/forum/ambience/misc/header_top_ls.jpg = 780*150

heyt be biz aşmışız valla bizim bannerı almamış IAB görmemiş herhalde bizim banner türünü

şimdi o top skin mi oluyor, peki onların boyutları serbestmi :D
bende yapıcam çünkü ve genişliği 800 pixel düşünüyorum....

bende şimdiki banner ile aynı boyutlarda bir "top skin" yaptım

untitled1copy5uj.jpg

spysense' Alıntı:
bende şimdiki banner ile aynı boyutlarda bir "top skin" yaptım

untitled1copy5uj.jpg

aslında....şimdiki top skinle aynı boyutlarda bi top skin yaptım .......yazıcaktın galiba :D
güzelde niye buraya koydun :D

Abi Cem Yılmazın Kazandığı Para Milletin Gözüne Battı. .Herkes StandUp çı Olmak için keşfedilmeyi Bekliyo Burda.

ya toplarla uğraştırmayın beni ya :D tamam yeter stand-up'çı olduk valla ya harbi çok sorry ya yalnış yere koydum valla çok özür :( :(

m4fy0x' Alıntı:
Abi Cem Yılmazın Kazandığı Para Milletin Gözüne Battı. .Herkes StandUp çı Olmak için keşfedilmeyi Bekliyo Burda.

yaw hep aynı tavır, logo yarışması başlığındada eleştirdin bizi,
forumlarda hem geyik yapılıp hemde güzel paylaşımlarda bulunulabileceğini kafan almıyomu....

m4fy0x' Alıntı:

konuyla ne alakalı bu lafın anlamadım :( :(

ozy 2.cısı olan 2 banner cok guzel olmus dostum elıne saglık

mesaj ilk sayfaya taşındı..

ozy şu parmak izi olana başka bi back round olsa daha ii olur
bide ben onu inzama koysam olabilirmi??

m4fy0x' Alıntı:
Ya aslinda Burda Arkadasa Destek Oldugunuzu saniyorsunuz Ama bence Köstek Oluyosunuz. Dogruyu Bilmeyene Göstersmek Söylemek Gerek. Ne biliim Belki Kendisi Banner Demek istememistir Belki Top Skin Fln Yatim Demek istemistir.

Yarin Öbür gün biri bana bi banner yap dediginde siz de bu sekilde bi is yaparsaniz. adam size. git boya badana yap der.

IAB (Internet Advertising Bureau) Tarafindan Onaylanan Boyutlar

120 x 600 (Skyscraper)

160 x 600 (Wide Skyscraper)
240 x 400 (Vertical Rectangle)
336 x 280 (Large Rectangle)
300 x 250 (Medium Rectangle)
180 x 150 (Rectangle)
250 x 250 (Square Pop-up)
468 x 60
368 x 60
240 x 60
230 x 50
120 x 90
120 x 60
120 x 240
120 x 120
90 x 90
60 x 60

Ama http://www.hackhell.com/forum/ambience/misc/header_top_ls.jpg = 780*150

arkadasım burda banner yapılmıyor zaten burda sitedeki header'a skin bulmaya calısıyoruz sen bunu ayırt edemıyorsun belkı ama burda bu baslıga dahil olan 30 kısı ayırt edebılıyor... gereksiz polimik yapıp ortamı germe....

istediğinizi istediğiniz yerde kullanabilirsiniz...

arkadasım burda banner yapılmıyor zaten burda sitedeki header'a skin bulmaya calısıyoruz sen bunu ayırt edemıyorsun belkı ama burda bu baslıga dahil olan 30 kısı ayırt edebılıyor... gereksiz polimik yapıp ortamı germe....

Dark Zaten Benden Alıntı Yapmışsın. Ama Herhalde Okumadan Yapmışsın. Ben Zaten Orda a Şunu yazdım { ne biliim Belki Kendisi Banner Demek istememistir Belki Top Skin Fln Yatim Demek istemistir. } Yazmışım. Ve Benim için Bu Konu ile ilgili Olay Bitmişti. Ama Anlamıyosun bilmem Naapmıyosun deyince,Anlamayan Ben değilim.Burd banner Yapılmıyo Diyosun Ama Konu BaşlığıBanner by theozy Polemik Falan Da Yapmıyorum..

theozy, şu parental advisory yazan kutuyu koyma yaw çalışmana...
üsteki gri olanda yazıyı değiştirirsen çok ii, alttakini pek beğenmedim ;)

ama benim hoşuma gidio o parental ..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri