Banned 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReHaRdy

Banned
Reaction score
0
arKadaşLar Ben HaRdy Dademin Siteye Girdiğimde Banlandığımı Gördüm.Sebebi iSe Banned Konusuna yaptığım Yorum.Sadece Konuyu açan Kişinin Düşüncelerine Katıldığımı SöyLedim.Hiçbir Şekilde Ne küfür Ettim Nede Başka Bişey...Banlanma acıklamasına bak bide.Demek onun düşüncesine katılıyorsun.Onun Cezasınada KatıL. Bu ne ya Burası özgür Bi site Deyilmi.İstediğim Kişinin Yorumuna katılırım.Eğer Benim azımdan Küfürlü Söz Cıkmadıysa Banlanmamada Bir Sebep oLduğunu Görmüyorum...Sadece Beni banlayan aRkadaşa Söylüyorum.Kendini Bukadar Küçük Düşürme...Ve Haksız Yere Attığın Banıda KaLdır...

Bu konunun iyici tadı kaçtı herkes ban konusu açmaya başladı :S

Haksız yere sende Banlanırsan Sende konu açarsın.Daha öncede Banlandım.o Yediğim Banlarda Haklıydım.Ozaman KoNu fln da açmamışdım...

Arkadaşım özgürlüğün bir sınırı vardır

Senin özgürlük anlayışın başka birinin hakkına tecavüz etmekse artık o özgürlük değil suçtur

Zırt pırt üyelik alıp aynı konuyu açıp durma

Benim özgürlük anlayışım Kimsenin Hakkını Tecavüz Etmedi.Ayrıca Zırp pırt üyelik acmıorm.
Bunuda bil.iLk Defa BöyLe Bişey Yapıorm.bilip Bilmeden Yorum Yapma

DüşünceLerine KatıLıyorsan Bunu Forum Ortamında SöyLeyemezsin Arkadaşım.
Bir Çok Ak Parti'Li İnsan Var Bu Forumda OnLara SaygısızLık Yapıyorsun, Yakışmıyor.

~SiLenT ScЯeaM~;4521078' Alıntı:
DüşünceLerine KatıLıyorsan Bunu Forum Ortamında SöyLeyemezsin Arkadaşım.
Bir Çok Ak Parti'Li İnsan Var Bu Forumda OnLara SaygısızLık Yapıyorsun, Yakışmıyor.

eN azından ŞöyLe bi uYarı GelebiLirDi.Bu düşünceLerini Kendine SakLa sende Onun Gibi baNlanmak İstemiYorsan Tabi... ŞekLinDe...

şöyLe söyLiyeyim ben spor böLümündeki mesajLarından hiç ama hiç hoşLanmıyorum ve bence senin banLanman gereken böLüm bizim böLüm bunu sana da söyLemiştim ama o konuda küfür etmeden banLandıysan yazık oLmuş..

şöyLe söyLiyeyim ben spor böLümündeki mesajLarından hiç ama hiç hoşLanmıyorum ve bence senin banLanman gereken böLüm bizim böLüm bunu sana da söyLemiştim ama o konuda küfür etmeden banLandıysan yazık oLmuş..

Sen Bana uyarıda Bulundun.Eyw ondan Sonra kendimi Düzeltmeye Çalıştım.Elimden Geldiği Kadarda Düzeldim.Ama Ne küfür Nede başka bişey ettim.Sadece Katılıyorum Dedim Düşüncene Ve banlandım.Bana koyan o deyil.Bana koyan Banlanma Açıklamasıydı....

Hakaret Eden ßi Kişiye KatıLmak En Az Onun Kadar Suç İşLemektir.. HackheLL SmodLarı Sonuna Kadar HakLıdır.. Gram ÜzüLmedim Hardy'cım.. (=

Ayrıcaaaa ßi Smoda Kendını ßu Kadar Küçük Düşürme Demekte ßır Suçtur.. Cezan ßence UzayaßıLır.. Hak Etmıssın Sen ßanLanmayı.. Ayrıca cLon Almışsın.. Ohh Sorry.. (=

ben 4 senedir forumdayım ben nıye banlanmadım 1 kez dahı olsa? :D kurallar kurallar dıye dıye agızımızda tü bitti

özel msj diye bir şey var pm yani :goz: konu açmanın amacı ne ?

MozoLe Miяach;4521142' Alıntı:
Hakaret Eden ßi Kişiye KatıLmak En Az Onun Kadar Suç İşLemektir.. HackheLL SmodLarı Sonuna Kadar HakLdırı.. Gram ÜzüLmedim Hardy'cım.. (=

Ayrıcaaaa ßi Smoda Kendını ßu Kadar Küçük Düşürme Demekte ßır Suçtur.. Cezan ßence UzayaßıLır.. Hak Etmıssın Sen ßanLanmayı.. Ayrıca cLon Almışsın.. Ohh Sorry.. (=

üzüLMedğne EmiNm MozoLe =) aMa Ben HaKLıym o Yuzden Bu Konuyu açDım.Dediğim Gibi diğer Banlanmalarımda Haklılardı Ne konu açDım Nede BAşka Bişey.Haklı oLsalar Gene Bu koNuyu açMaZdım...

ℓσя∂;4521156' Alıntı:
özel msj diye bir şey var pm yani :goz: konu açmanın amacı ne ?

öZel MsjlarıMa Cvp Atcaklarını Sanmıyorum ;)

Her mesajında ve açtığı konularla Atatürk'e hakaret eden bir insan bile defalarca banlandıktan sonra forumdan uzaklaştırıldı.O kişinin mesajlarına teşekkür edenler veya katıldığını söyleyenler neden banlanmadı demek geliyor insanın içinden.Tabiki internet ortamında hakaret suçtur.Erman Toroğlunun ''lütfen'' diyalogu aklıma geliyor.Kayıt altına alınacak şekilde küfür etmeyiniz Sayın Başbakan'a :goz:

Bi açıklama yapılacaktır ama sorun sadece yoruma katıldıgından değildir.Yine de yanlışlık varsa düzeltilir,takılmamak lazım

iice suyu cikti bu isin :D arkadasim bende onca yorum yapiyorum bazan sert olabiliyor ama hic bir sekilde ban yemedim ;) bence sen kendinde ara sorunu.. elbet banlayan arkadasin vardir gecerli bir sebebi.. elbet bu ilk uyari vs deildir hakkinda cok sikayet vardir buda son nokta olmustur... kac senedir bu forumdayim hic banlanmadim :) sorunu kendinde ara arkadas kendinde ;)

Evet Arkadasım Sorunu Kendınde Ara :D Buqunde Hep GüzeL HaberLer GeLıyor Yaw.. (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri