Banlanma nedeni ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonixes

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar dün saat 20:00 civarları http://www.hackhell.com/showthread.php?t=407369 linkini verdiğim konuya argo kelime içeren(ipn..) bi post attığım için banlanmışım. Ama ben bu nedenle banlandığımı neredeyse daha yeni öğrendim.Dün İnternet sayfamı açtığımda sayfamda aşağıdaki resimde yazılanlar yazıyordu..

294s21g.jpg

Burdan beni banlayan yönetici arkadaşa sesleniyorum. banlanan kişi ve banlanma sebebim daha ayrıntılı bir biçimde sayfaya yazılamaz mıydı acaba? Bende bu kadar merakta kalmazdım .Çünkü benim forum içinde kimseyle bi sorunum olmamıştır bugüne kadar.İnsan onun için merak ediyor haliyle.

Bir şey daha diyeceğim benim banlanmama sebep olan argo kelimeyi komik-ilginç resimler bölümüne benim açtıgım bi konuda http://www.hackhell.com/showthread.php?t=434020 ∂єѕριηα isimli arkadaşımız da kullanıyor ama banlanmıyor.Burda yönetici arkadaşlara bi kızgınlığım yok est. görmemişsinizdir olabilir. Ama bu konuda daha dikkatli olun lütfen. Saygılarımla..​

banlanmada sebepine bu tarz şeyler yazılıyor buna birşey demem ve despina'nın yazııda %95 görülmemiştir : ))

arkadaşım çok yapıyorlar banlanma sebebini ayrıntılı yazmıyorlar

kendileri biliyorlar ya o yetiyo sanıyorlar !!

despina zaten banlanmak için yazdı onu 5241584584 kere dedim yapma die :D:D:D:W:W:W:W
canım üzülme artık gecti=) banlanma sebebini belirtirler ya:saskin nasıl yanii neden banlandıgın yazmıor mu:saskin gerci ben hiç banlanmadım ama:melek

Geçmiş oLSun açiLmiŞ Şükür

ELßet ßir Gerekçe Vardir ßunuda Yönetimdeki arkadasLar ßiLiyordur..

velvele çıkarmaya gerek yok sanki =)

Amacım velvele çıkarmak değil:goz:
En azından vBulletin bölümüne 'oyunlar bölümünde küfürlü kelime kullandığından 1 gün süreyle banlandı '.. notu yazılabilirdi yönetici arkadaş tarafından..

Vurulmuyo ipne =)

bu yüzden banlandın, yaklaşık 4 kişiye neden banlandım diye bana sordurup açıklama yaptığım halde gelip tekrar konu açman welwele deildir nedir ?

3,145,151 tane mesajın hepsini okumak gibi bi lüksümüz yok malesef, eğer öyle olsaydı şikayet hatları açıp sizden yardım beklemezdik ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri