Banlananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kady' Alıntı:
cogu zaman 1 msj da reklam trojan verenleri
sıtede kufur eden cok hararetlı tartısan karsısındakının ınsan oldugunu unutanları
hıııccc dusunmeden banlıyorum

sımdı bole bırının hh ye bır faydası yokken
banlanma sebebını bılmenızın kıme ne faydası olabılırkı

dıye dusunuyorum

ıyı geceler arkadaslar

AYNEN KATILIYORUM

kady' Alıntı:
cogu zaman 1 msj da reklam trojan verenleri
sıtede kufur eden cok hararetlı tartısan karsısındakının ınsan oldugunu unutanları
hıııccc dusunmeden banlıyorum

sımdı bole bırının hh ye bır faydası yokken
banlanma sebebını bılmenızın kıme ne faydası olabılırkı

dıye dusunuyorum

ıyı geceler arkadaslar
Kady ben zaten böyle şahsiyetsin kişilerin banlanmasından bahsetmiyordum, Hackhell için emeği geçen ama şu anda ban durumunda olan 10'larca kişi için yazmıştım:( :( :(
neyse yamamış varsayın kilitlerseniz memnun olucam:(

St.AnGeR' Alıntı:
he sende qolla hemen bishe demeye yer ara olm sen adam olmıcan ciddym baq.. bu sheqilde qendinimi tatmin ediosn ?
yoqsa zeqi olduunu mu sanıosn ?
choq ciddym shurda sadece chıqar göseten teq seni görür olduq..
uzunefe.. edepli ol herqesi qandrabilicein bi yer deil burası halq qahramanı da deilsn sen...

Bu arada qonuya deil de yorum a yorum yapmaq ne qadr moda olmush ya post qasmaya yer arıo millet

bencede sorun yaratıcaq bi bashlıq olr.. saten banlanan banlandıı nedeni bilr bashqasının bilmesine en asndna 4um genelinin bilmesine gereq yoq bencede..!!

JaCkaL' Alıntı:

Dediğim gibi o sadece öneride bulunmuş bende sadece fikrimi soyledım.Ben hiçbir zaman gereksiz konusmam.Burda gereksız konusan önerıye yorum yapmayıp bana gelıp dalaşan ve bu şekılde forumda prim yapmaya calısan aslında forum ustası değil forum sazanından başka bişi deilsin !!! Sana bu şekilde cevap vererek yıne prim yapdın ya bravo sana ....

hadi jackal ınkı bi derecede anger sana hala hh'de yönetim statusunde bulunan kişilerin üyelerle ve diğer yöneticilerle nasıl bir uslupta konusması gerektiğini anlatamadım. Umarım su yorumlarındakı uslubuna kısa zamanda çeki düzen verirsin...

nese sanırım az önce bende biraz sert gittim biraz ters anımdaydı eğer kırılan varsa özür dilerim. . .

zaten diosunki herkesi napalım hh için emeği geçmiş insanların nie banlandığını merak ediorsun bunu kimseye sormazsan gel bana sor pm at ben sana cevap veririm ok?70.000 üyeyle falan alakası yok eğer çok merak ettikleriniz olursa ben elimden geleni yaparım ama böle bi bölüm açılması bence yanlış olur çünkü site yönetimini ilgilendiren banlanmalar olabilir. . .

St.AnGeR'dan çok özür dileyereq birkaç cümle yazmak isterim;
kendisini eleştirecek düzeyde bir user değilim ama şahit olduğum konular için konuşuyorum biraz agresif birisin, Eywallah birşey söylemiyorum belki yapından kaynaklanıyordur ama tekrar söylüyorum seni eleştirmek bana düşmez ama eleştiri yaparken çok sert oluyorsun, biras daha kırıcı olmamaya özen göstersen insanları kırmazsan daha iyi olur gibi geliyor bana iyi akşamlar herkese...
Tamam sıpa bundan sonra direq sana gelicem, konu daha fazla uzamasın,
ilgine teşekkürler...

fofer' Alıntı:
St.AnGeR'dan çok özür dileyereq birkaç cümle yazmak isterim;
kendisini eleştirecek düzeyde bir user değilim ama şahit olduğum konular için konuşuyorum biraz agresif birisin, Eywallah birşey söylemiyorum belki yapından kaynaklanıyordur ama tekrar söylüyorum seni eleştirmek bana düşmez ama eleştiri yaparken çok sert oluyorsun, biras daha kırıcı olmamaya özen göstersen insanları kırmazsan daha iyi olur gibi geliyor bana iyi akşamlar herkese...
Tamam sıpa bundan sonra direq sana gelicem, konu daha fazla uzamasın,
ilgine teşekkürler...

hackhell tek bır kısının tekelınde olmadıgı ve burda olan cogu kısı hackhell'ın daha ıı yerlere gelmesı ıcın çaba gosterdıgı ıcın, burda olan herkes söz konusu hackhell'in geleceği oldugu ıcın öle yada böle elestrıye acık olmak zorundadır. Kısaca ben dahıl bu forumda herkesı sen ve senın gıbı 70 bın kısınin elestırme, rahatsız oldugu yada begendıgı yonlerını söleme hakkı vardır. Bu Öneriler ve Şikayetler bölümünüde zaten bu yuzden açtık.

Dark_Angel' Alıntı:
hadi jackal ınkı bi derecede anger sana hala hh'de yönetim statusunde bulunan kişilerin üyelerle ve diğer yöneticilerle nasıl bir uslupta konusması gerektiğini anlatamadım. Umarım su yorumlarındakı uslubuna kısa zamanda çeki düzen verirsin...

Ne gby ? qime weya hangi uyeye rencide edici qonushmushm ewt biras agresif bi yapıdaym.. bunu herqes biior sanrm.. bende inqar edemem ama insanların sadece birilerine cvp wermeq ichn an qollaması canımı sıqıyor bunu belirtmem mi yanlısh ? he tmm belqi biras sert bir dil ile soylemem rahatsıs edior sanrm ama haticeye deilde neticeye baqsaq ? yani durduq yere sadece insanları rencide etmeq ichn cvp weren birine werdiim cvp mı bu qadr sorun yaratıo ? :) eyw.. bida olmas ama shunu bilrm Ben eer samanının chounu birinin achıını gösetmeq we hani warya neydi heh halqa oynamay urashmaq ishde bunlar ichn gechiren biri ichn yapdıım sert yorumlar ichn qusura baqmayn ben ne görürsem onu söylemishm bida solemem :) madem qi yanlısh anlashılıyorum..

eger bisheyleri farq etmeq istiyorsa örneqlere baqalım cvp weremeyen insanlar ya yası sheqlime laf atr yada bashqa bishe ama farqındaysanıs uzun efe ile bi problemi olan biri deilm yani bashqası olsada onu yasmısh olucaqdm o nedenle sanıormqi benim gösümde analise ettiqlerim sise biras prüzlü geliyor yani baqısh achısı farqı dielim ama tepqilerim sanrm yannısh anlashılmaqda oke bundan sonra demem..

ii 4umlar pls benim haqqmda sorun yashayanlar bu bashlıqda soylensinde hepsini bilmish oliim bende yani yanlısh gördüünüs hareqetler vs.. chünqü iice canımı sıqıor insanların durduq yere bisheyler uydrması qonuya deilde yoruma yorum yapması..

eer tepqim sert geldyse qusura baqmayn ii günler gechrmiorm.. we saten bilrsinis oqadr saqin bi yapıya da sahip deilm.. umarm anlatabilmishmdr..

St.AnGeR' Alıntı:
Ne gby ? qime weya hangi uyeye rencide edici qonushmushm ewt biras agresif bi yapıdaym.. bunu herqes biior sanrm.. bende inqar edemem ama insanların sadece birilerine cvp wermeq ichn an qollaması canımı sıqıyor bunu belirtmem mi yanlısh ? he tmm belqi biras sert bir dil ile soylemem rahatsıs edior sanrm ama haticeye deilde neticeye baqsaq ? yani durduq yere sadece insanları rencide etmeq ichn cvp weren birine werdiim cvp mı bu qadr sorun yaratıo ? :) eyw.. bida olmas ama shunu bilrm Ben eer samanının chounu birinin achıını gösetmeq we hani warya neydi heh halqa oynamay urashmaq ishde bunlar ichn gechiren biri ichn yapdıım sert yorumlar ichn qusura baqmayn ben ne görürsem onu söylemishm bida solemem :) madem qi yanlısh anlashılıyorum..

eger bisheyleri farq etmeq istiyorsa örneqlere baqalım cvp weremeyen insanlar ya yası sheqlime laf atr yada bashqa bishe ama farqındaysanıs uzun efe ile bi problemi olan biri deilm yani bashqası olsada onu yasmısh olucaqdm o nedenle sanıormqi benim gösümde analise ettiqlerim sise biras prüzlü geliyor yani baqısh achısı farqı dielim ama tepqilerim sanrm yannısh anlashılmaqda oke bundan sonra demem..

ii 4umlar pls benim haqqmda sorun yashayanlar bu bashlıqda soylensinde hepsini bilmish oliim bende yani yanlısh gördüünüs hareqetler vs.. chünqü iice canımı sıqıor insanların durduq yere bisheyler uydrması qonuya deilde yoruma yorum yapması..

eer tepqim sert geldyse qusura baqmayn ii günler gechrmiorm.. we saten bilrsinis oqadr saqin bi yapıya da sahip deilm.. umarm anlatabilmishmdr..

seninde dediğin gibi haticeye değil neticeye bakıyorum ve uslubuna dikkat etmelisin diyorum st. Ama yok sen abartıyorsun benım uslubumda ters bırsey yok dıyorsan acarım bı anket uyelere bırakırız yorumu? sen haklıysan özür dilerim ben haklıysam bir daha 9 satır geyık yapmaz ve senden ricamı yerıne getırırsın?

St.AnGeR' Alıntı:

ABİ TÜRKÇE YAZSAN

Dark_Angel senden ricam lütfen konuyu kapatabilir misin; konu başka yerlere sapmaya başladı, insanların benim yüzümden sorun yaşamalarını istemiyorum.
St.AnGeR senden tekraR çok özür diliyorum biraz daha sakin olmanı rica ediyorum sorun çıkmasın lütfen.
Herkse iyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar.
( hay elim kırılsaydı da açmasaydım ...iittimin konusunu :( :( :( )

yaw fofer senle alaqası yoq :S yannısh olmasn sorunda yoq ortada sadece benim tawrım biras sert olmushda.. tmm bunu saten inqar etmiorm ama sisce haqsıs bi tawrm mı war ? hernyse bunların qonushulacaı yer burası deil.. yeri geldiinde gereqen yerde qonushrs herqese ii 4umlar..

birine gereqsis yere bishe dedimse affola ama bunu dediimi hatrlamıorm warsa hatrlatın pmden bis gereqdii yerde ösr dilemesinde bilrs.. chünqü dediim gby ii samanlar gechrmiorm..

hernyse ii 4umlar istersenis yani sorunsam dark a soylein oylanmaqda sorun deil haqsıs sam haqsısımdr ama bosh yere tepqi wermem..

1-konu dağılmaya başladı

2-modlar uyarılacaklarsa user ların önünde olmaması gerek diye düşünüyorum, itibarları zayıflıyor (en azından benim gözümde)

herkese ii akşamlar -ii forumlar

ankete gerek yok Dark zaten uyarı mahiyetinde söledi tamam denir geçilir aksi bi söz zaten düşmez bizlere bu böle olmalıdır St kardeşim de zaten bunu sölüo demekki sorun kalmadı iyi forumlar

ben cok zekı dıılım de bu adamın yazdıını ben anlıyosam herkes anlıyabılır hanı her kosulda bunu sürmeyin artık öne..

Aslında burada benımde bişiler soylemem gerekıyor.

Burada baya bi yoruluyoruz ;)vaktımızı harcıyoruz.uyelerde aynı şekılde eglenıyorlar..
Bizde eglenıyoruz ama yoruluyoruzda....Ve cogu zaman gergin oluyoruz.
Mesela 5 dk once 5 kişi banlamısımdır ;)

Üyelerın bazı şeyleri daha rahat söyleyebilmesini ben kıskanıyorum aslında.yani yönetici olupda kendını sınırlamak her zaman için mümkün olmuyor. o anda sıradan bir uye olup bende bazı seyleri istediğim gibi soyleyebılmek ıstıyorum.
Benım gibi düşünen baska yönetici arkadaşlarda vardır sanıyorum.

Neyse cogu zaman kırıcı olmamak için cabalarım hatta mesajı yazar yazar sılerım;)
Ama bazı durumlarda özellikle bir insanın kötü nıyetlı oldugnu düşünürsem de
lafımı esirgemem.Her zaman acık arayan(özellikel benım ) ve konusaması kırıcı olan birisi benım gözemde pek yi nıyelı bırısı değil.l.Bugun yazdığım bu kategorıye giriyor.
Onun ıcın kımse kusura bakmasın pişmanlık duymuyorum.

O kişiye de bişiler soylenılebılırdı en azından buda benım sitemim olsun ;)

ana konuya dönecek olursa "bence" foruma açılan bölümler userların işine yarayacak ve genele hitap edebilecek özelliklere sahip olmalıdır....yani kırk yılın başında çok sevdiğimiz bir insan banlandığında sebebini merak edip de gireceğimiz bir bölüm oldukça gereksiz olur ve forumu kirletir diye düşünüyorum...üstelik zaten çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz arkadaşlarımızla bir şekilde irtibat halindeyiz değil mi?...;) saygılar; sevgiler......

Uzunefe´isimli üyeden Alıntı
arkadaş sadece öneride bulunmuş böyle bi cevap vermen gereksiz. bana ukala diyosun bi de...

JaCkaL´isimli üyeden Alıntı
Dediğim gibi o sadece öneride bulunmuş bende sadece fikrimi soyledım.Ben hiçbir zaman gereksiz konusmam.Burda gereksız konusan önerıye yorum yapmayıp bana gelıp dalaşan ve bu şekılde forumda prim yapmaya calısan aslında forum ustası değil forum sazanından başka bişi deilsin !!! Sana bu şekilde cevap vererek yıne prim yapdın ya bravo sana ....

St.AnGeR´isimli üyeden Alıntı
he sende qolla hemen bishe demeye yer ara olm sen adam olmıcan ciddym baq.. bu sheqilde qendinimi tatmin ediosn ?
yoqsa zeqi olduunu mu sanıosn ?
choq ciddym shurda sadece chıqar göseten teq seni görür olduq..
uzunefe.. edepli ol herqesi qandrabilicein bi yer deil burası halq qahramanı da deilsn sen...

Bu arada qonuya deil de yorum a yorum yapmaq ne qadr moda olmush ya post qasmaya yer arıo millet

bencede sorun yaratıcaq bi bashlıq olr.. saten banlanan banlandıı nedeni bilr bashqasının bilmesine en asndna 4um genelinin bilmesine gereq yoq bencede..!!

Dark_Angel´isimli üyeden Alıntı

sitem etmeni gerektircek bir yazı yazdıgımı sanmıyorum. Anger da msn den daha once yıne bu tarz konularda cok kez konustugumuzu aynı uyarıyı bır cok kez ozelden yaptıgımı cok ıı bılıyor. Sanıyorum ozelden yapıldıgında cok fazla dıkkate alınmıyor yada unutuluyor, bırden burdan denıyım dedım.

Logan' Alıntı:
ana konuya dönecek olursa "bence" foruma açılan bölümler userların işine yarayacak ve genele hitap edebilecek özelliklere sahip olmalıdır....yani kırk yılın başında çok sevdiğimiz bir insan banlandığında sebebini merak edip de gireceğimiz bir bölüm oldukça gereksiz olur ve forumu kirletir diye düşünüyorum...üstelik zaten çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz arkadaşlarımızla bir şekilde irtibat halindeyiz değil mi?...;) saygılar; sevgiler......

Logan'cım görüşüne hem hak verip hem saygı duymakla beraber; :goz:

Açıkça söyliyim ben geçen gün oscars'ın banlandığını gördüm ve üzüldüm ve çok merak ettim..! Ama onunla herhangi bir diyaloğum yok..! Yukarılardaki bi mesajımda nick vermden belirtmiştim..!

Yani mesela..! :goz:

Ben zaten bana uyarıda bulundun dıye sitem etmedım. (orada kırmızı yazıdığın yeri farkettimiştim)

Uzunefeyede bikaç kelime iyiniyet mesajları verılebılırdı demek istedim;)

Teşekkürler.

Sanırım konuyu cok kişisilleştirdik.(yönetimselleştirdik :p )

fatu' Alıntı:

Logan'cım görüşüne hem hak verip hem saygı duymakla beraber; :goz:

Açıkça söyliyim ben geçen gün oscars'ın banlandığını gördüm ve üzüldüm ve çok merak ettim..! Ama onunla herhangi bir diyaloğum yok..! Yukarılardaki bi mesajımda nick vermden belirtmiştim..!

Yani mesela..! :goz:

anladım abi mesela bende de senin msn adresin yok ve banlandığını görsem acaip meraklanırım ama geri döndüğünde sana pm'den ulaşıp sebebini sorarım ama öyle bir sayfada senin adını görmek senden çok beni üzer anlatabildim mi? yani değer verme meselesi eğer birine değer veriyorsam onu orada görmek bana koyar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri