Banlananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iisi bu bu konuyu banlananlarla banlayanlar düşünsün. şahsen ben istemem eğer banlanacak olursam sitede "deadman şu nedenden dolayı banladı" diye ismimin geçmesini. zate forum kurallarını ii kötü bilen herkes yazdıklarının sonucunda banlanacağını da tahmin edip bunu göze alıyodur. ayrıca bu tip bi başlık açılması da hem polemiğin uzamasına neden olur hem de geri dönen arkadaşlara karşı da bi önyargı oluşturur diğer üyelerin gözünde. bence böyle ii.. kol kırılsın yen içinde kalsın....

Bencede bu şekilde iyi keyfinize bakın :)

Bence çok güzel bi fikir..! İyi niyetle bakmak ve görmek isteyen bir sürü insan olabilir..!

Geçen sevdiğim birinin banlanmış olduğunu gördüm ve çok merak ettim neden banlandığını..! Şu anda banı kalkmış durumda ama sormak istemedim neden banlandın diye..!

Bence böyle bir yer açılıp yoruma kapalı yapılabilinir..! O zaman tartışmada çıkmaz..! Bence ;)

+1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

J@CK@L' Alıntı:
Yönetimle biz ılgılenelım sizde forumda eğlenmenize bakın. Bu nasıl ? ;)
Uzunefe' Alıntı:
arkadaş sadece öneride bulunmuş böyle bi cevap vermen gereksiz. bana ukala diyosun bi de...

Uzunefe'cim kendini fofer'in yerine koy ve konuyu senin açığını farzet..! ;)
Senin bu yorumunu gördükten sonra ben aynen böyle yaptım ve ne düşündüm;

Bu konuyu ben açmış olsam ve J@CK@L da aynı şeyi bana yazmış olsa yada kady yazmış olsa, samimi davranıyor diye hoşuma gider ama;

aynı şeyi Majeste bana yazmış olsa; ukalalık olarak algılarım ve zoruma gider..!

Yani demek istediğim bu mesele J@CK@L ile fofer arasında bi samimiyetten kaynaklanıyor olabilir..! Burda sana yada bana yada bi başkasına yorum düşmez diye düşünüyorum..! Bize düşen sadece açılmış konuya yorum yapmak diye düşünüyorum..!

Gerilmeye gerek yok..! ;)

Gereksiz ortamı germeyelim lutfen.. boyle bi baslık yonetimde mevcut neden banlandıgını ogrenmek isteyen arkadas o anki mod smod yada yoneticilere pm atsın ve onlarda hatasını kişiye iletsin.. burada sabit başlık açarak bizide zor durumda bırakmayın arkadaslar lutfen..

Uzunefe' Alıntı:
arkadaş sadece öneride bulunmuş böyle bi cevap vermen gereksiz. bana ukala diyosun bi de...

he sende qolla hemen bishe demeye yer ara olm sen adam olmıcan ciddym baq.. bu sheqilde qendinimi tatmin ediosn ?
yoqsa zeqi olduunu mu sanıosn ?
choq ciddym shurda sadece chıqar göseten teq seni görür olduq..
uzunefe.. edepli ol herqesi qandrabilicein bi yer deil burası halq qahramanı da deilsn sen...

Bu arada qonuya deil de yorum a yorum yapmaq ne qadr moda olmush ya post qasmaya yer arıo millet

bencede sorun yaratıcaq bi bashlıq olr.. saten banlanan banlandıı nedeni bilr bashqasının bilmesine en asndna 4um genelinin bilmesine gereq yoq bencede..!!

abi ben valla iterim ya öle bişi olsun

tamam sakin arkadaşlar banlananları merak eden arkadaşlar bu şekilde nasıl banlanılacağınıda örenecek gibi görünüo yönetim banlamış konu bitmiş deşmeye gerek yok napcaksın neden banlandığını anlamıom ki ben bile hiç merak edip sormuom yönetici arkadaşıma nie banlandı die boş verin yaaaa

Uzunefe' Alıntı:

Dediğim gibi o sadece öneride bulunmuş bende sadece fikrimi soyledım.Ben hiçbir zaman gereksiz konusmam.Burda gereksız konusan önerıye yorum yapmayıp bana gelıp dalaşan ve bu şekılde forumda prim yapmaya calısan aslında forum ustası değil forum sazanından başka bişi deilsin !!! Sana bu şekilde cevap vererek yıne prim yapdın ya bravo sana ....

:):)

herşeyde tartışacak bi mevzu yaratılıyor!...neyse ben ce de olumlu bir konu başka forumlarda gezen arkadaşlar da duymuştur böyle uygulamaları iyi olur bakalım yönetim ne diyecek!...(J@CK SAKİN OL)

fatu' Alıntı:
Bence böyle bir yer açılıp yoruma kapalı yapılabilinir..! O zaman tartışmada çıkmaz..! Bence ;)
Ağzına sağlık Usta benim anlatmak istediğim de buydu zaten. kesinlikle yorum olmaması taraftarıyım. eğer yoruma açık olursa sürekli tartışma çıkar, yoruma kapalı olmasını çok iyi olur, saygılar

ya bildiim kadarıyla bunlar yönetim bölümünde yazar normal user lar göremes

abi mesela ben(sevencloves) abinin neden banlandığını anlamadım manyak paylaşımlar yapıodu ya abim!!:)hiç göremiom hackhell'i mi bıraktı yoksa o!!!:(:(

JaCkaL' Alıntı:
Yönetimle biz ılgılenelım sizde forumda eğlenmenize bakın. Bu nasıl ? ;)

bu lafın üstüne hala konuşuo mu??

eğer konuşuluorsa bari oy verelim

-1903

SıpA' Alıntı:
bu lafın üstüne hala konuşuo mu??

eğer konuşuluorsa bari oy verelim

-1903
dostum neden konuşmayalım ki; benim burada ki amacım eğlenmenin yanısıra insanlarla birşeyler paylaimak kakara kikiri yamaq değil benim derdim.
banlananların neden banlandıklarını modlar dan öğrenebiliriz buna tamam da modların işi zaten başından aşkın 70.000 üye var hangi birine cevap verecek bunlar. bu arkadaş bu sebepten banlandı diye, bence bu onlar için artı yüq olur:sigara:

ya bence bu konu daha çok moderatörlerin alanına girer bizleri pek alakadar etmez biz yolumuza baksak daha iyi olur -2006

YOLDAŞ' Alıntı:
ya bence bu konu daha çok moderatörlerin alanına girer bizleri pek alakadar etmez biz yolumuza baksak daha iyi olur -2006
hah şimdi tam oldu işte. neden bizi ilgilendirmesin illa benle ters düşmek zorunda mısın sen, mod.lar çok userları ilgilendiren bir konu. hiç meraq etmedin mi bu adam neden banlandı acaba diyeeeeee:eek:

o kadarda merak etmedim bunu yazdığı mesajlardan da çıkartabilirsin hem neden öyle bir sorunum olsun ki

YOLDAŞ' Alıntı:
o kadarda merak etmedim bunu yazdığı mesajlardan da çıkartabilirsin hem neden öyle bir sorunum olsun ki
mEraq etmemiş olabilirsin normal karşılıyorum, sitedeki userlarla içli dışlı olsan kesinlikle meraq ederdin:(

cogu zaman 1 msj da reklam trojan verenleri
sıtede kufur eden cok hararetlı tartısan karsısındakının ınsan oldugunu unutanları
hıııccc dusunmeden banlıyorum

sımdı bole bırının hh ye bır faydası yokken
banlanma sebebını bılmenızın kıme ne faydası olabılırkı

dıye dusunuyorum

ıyı geceler arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri