Banlananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Arkadaşlar.
Benim bir önerim olacak, banlananlar için sabit bir başlıq açmamız mümkün olabilir mi? Eğer siteye zarar vermeyecek ve yavaşlatmayacaksa olmasını isterim.

BANLANAN KİŞİNİN BANLANMA SEBEBİ
KAÇ GÜN BANLANDIĞI
BANLANMAYA SEBEP LİNK
BANLAYAN KİŞİ

Üyeleri biraz daha iyi tanımaq için bence iyi olabilir.

fofer düşüncen iyi dostum ama bunu çok merak eden olurmu acaba
ayrıca merak ettiği kişi hakkında da modlardan bilgi alabilir heralde isteyen

ama birazdan son sözü J@CK@L söyler heralde:)

Bence harika bii fikir...Kesinlikle katılıyom fofer dostummmm.....

biz insanları rencide etmek için banlamıyoruz hatalarından dolayı aramızda o kadar çok insan varki banlanıp çok güzel ders alan ve aramıza inanılmaz şekilde seviyeli dönen bu yüzden hiç bir üyenin bir başlık altında rencide edilmesini istemem katılmıyorum ama yine de önerin için saol bu yönden de bakarsan sevinirim

MAJESTE' Alıntı:
biz insanları rencide etmek için banlamıyoruz hatalarından dolayı aramızda o kadar çok insan varki banlanıp çok güzel ders alan ve aramıza inanılmaz şekilde seviyeli dönen bu yüzden hiç bir üyenin bir başlık altında rencide edilmesini istemem katılmıyorum ama yine de önerin için saol bu yönden de bakarsan sevinirim
dostum benim amacım insanları aşifte etmek yada kırmak değil bir yandan sen de haklısın ama, ben mesela sevencloves,by_hacı ne bileyim daha isimlerini sayamadığım onlarca kişinin neden banlandığını gerçekten merak ediyorum. ama yine de siz bilirsiniz tabi ki konu kilitlense de kırılmam.
iyi forumlar herkese

hah yaşa arkadaşım sen açmassan bugün yarın ben açıcakrım bu konuyu. olaya bi de şu yönden bakmak lazım. arkadaşları rencide etmiycek şekikde neden zaman vs. yazılırsa. diğer arkadaşlarda daha dikkatli olur. ve niçin banlandığını görerek o hareketten kaçınır saygılar i forumlar

fower kardeşim konun kapanmaz bunun için bi sebep yok önerine yorumlar gelir. banlanan kişi banlandığı anda smod arkadaşlar veya yönetim yazıo zaten sebebini ve ne kadar süre banlandığını bu arada herkes öneri sunmakta özgürdür sende ölesin önerin için ayrıca saol

MAJESTE' Alıntı:
fower kardeşim konun kapanmaz bunun için bi sebep yok önerine yorumlar gelir. banlanan kişi banlandığı anda smod arkadaşlar veya yönetim yazıo zaten sebebini ve ne kadar süre banlandığını bu arada herkes öneri sunmakta özgürdür sende ölesin önerin için ayrıca saol

walla dostum ben hiç görmedim neden banlandıgını yazan mod
sadece su yazıo

sen haddini aştın banned.... gibi

Yönetimle biz ılgılenelım sizde forumda eğlenmenize bakın. Bu nasıl ? ;)

J@CK@L' Alıntı:
Yönetimed birşey dediğimiz yoq J@CK@L, ben sadece bir öneri sundum karar yönetim demiştim zaten, öneriyi biz verelim değerlendirin olur yada olmaz.
iyi forumlar herkese

Ne demişler bir insanın adı çıkacağına canı çıksın.
O yüzden böyle birşey bence uygun değil çünkü
bir insana haklı yada haksız vurulan leke kolay kolay çıkmıyor.
Eğer çok merak ediyorsan ilgili bir yöneticiye bu merakını gidermek için PM kullan...

fofer' Alıntı:
Yönetimed birşey dediğimiz yoq J@CK@L, ben sadece bir öneri sundum karar yönetim demiştim zaten, öneriyi biz verelim değerlendirin olur yada olmaz.
iyi forumlar herkese
fofer bende fıkrımı söyledım . kesınlıkle olmaz falan demedım bu benım
tek başıma alacagım bı karar değil zaten . musade edersen bende
bu tür önerilere yorum yapmak ısterım ;)

bu olayı ne kadar büyüttünüz arkadaşlar germeyelim ortamı arkadaş bi öneri sunmuş, jackal da bize burakın demiş. ok. bence olay çözüldü gibi bi şey... artık gerisi yönetime kalmış. ii forumlar..

J@CK@L ya konu kapatır yada böle ..... eder :]

Bencede bazı seylerı gızlı kalması lazım

Ayıplar örtülmek icin islenir

J@CK@L' Alıntı:
fofer bende fıkrımı söyledım . kesınlıkle olmaz falan demedım bu benım
tek başıma alacagım bı karar değil zaten . musade edersen bende
bu tür önerilere yorum yapmak ısterım ;)
Estağfurullah J@CK@L kardeş tabiki sende yorum yapacaksın yalnış anladın beni
kurtwolush ortalık gergin falan değil güsel güsel konuşuyorus alla alla:D

Ilk Bakista Guzel Bi Oneri Gibi Geldi Ama Sonradan Dusundum

Cok Fazla Tartisma Cikar Orda

Zaten Banlananlar Geri Gelip Yeterince Kirlilik Yapiyo Ben Neden Banladim Falan Diye

Sonra Gelir Bakar Sebebini Begenmez ;) Arkadaslari Oraya Yorum Yazar Is Uzar Gider

Zaten Kurallar Belli Banlanan O Kurallardan Birine Uymadigi Icin Banlanmistir...

Peki ozaman bukonu anket olarak acılsa ve sonuca göre yönetimdeki arkadaşlar değerlendirse nası olur? yine ne olup olmıcanı uygun olanı yönetim karar verir.

J@CK@L' Alıntı:

arkadaş sadece öneride bulunmuş böyle bi cevap vermen gereksiz. bana ukala diyosun bi de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri