Banlananlar için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jackal ın banlanma nedenini bana sormuştun ve yoğun olduğum için cevaplayamamıştım o gün. Buradan söyleyeyim, site sahibi dark_angel'a hakaret ettiği için sınırsız banlanmıştı. Bence öyle bir konu açılması sakıncalıdır, genco'nun söylemiş olduğunu şeyler doğrudur. Ekstra birşey yoksa pm'lere aynı gün içinde cevap veriyorum genelde.

ee madem o zaman 24 saatte kesin cevap verilir garantisini sunmayacaksınız kardeşim

yanlış hatırlamıyorsam küfürden. ama nerede? kime? nasıl küfür etti? bilmiorum. ama sebebi küfürdendi...

smodlar forumun her yerinde kapalı konulara cevap yazabiliyor. modlar ise kendi bölümlerinde kapalı konulara cevap yazabiliyor.

o zaman duyurular'a kapalı bir konu açılabilir.. nası olsa sadece smodlar yazacak :)

ee madem o zaman 24 saatte kesin cevap verilir garantisini sunmayacaksınız kardeşim

mod olmak - smod olmak kolay değil... farkındaysan 400 küsür bin üye var sitede... modlar - smodlar da insan... 24 saat değilde 48 saatte yazsalar yine istediğine ulaşacakmısın? evet.. o zaman?

Protype ında dediği gißi ßir saßit ßa$Lık oLabiLir qüzeL ßir öneri..

sabit bir başlıkta, kilitli bir konu olarak banlanma nedeni ve süresi yazar, cevap yazma hakkı olmayınca polemikte olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri