Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banka Hesabım Olmadığı için ödeme alamayacağım SATIYORUM
hesabımı bu yüsden satıyorum sevgili arkadaşlar. şuan içeride 250 $ yatıyor PİN de girilmiş bir vaziyette isteyenler [email protected] dan bana ulaşsınlar
Banka hesabını herhangibir bankaya giderek 10 dk da alabilirsin ayrıca adrese teslim çek olarakda alabilirsin. Neden böle bir yola başvurdun anlamış değilim.:goz:
evet banka hesabı açmak parayla da değil sonuçta annenin babanın hesabını da kullanabilirsin. hiç mi yok etrafında hesabını kullanabileceğin bi hesapki. ilginç yani
şunu belirtiyim alıcı adı hiçbir zaman değişmiyor. sen hangi isimle başvurduysan o isim ve soyisimden başkası alamaz o hesabı. kim bilir belkide uyanıklık yapmaya calısıyosun
bu vatandaş (junkmail) çok uyanık geçinen biri bikaç mesajına dikkat ettim hep birilerine yardım etme(!) derdinde kendince bişeyler yapmaya calisan bi arkadas
ha yok yanlış düşünüyorsam basit bir video çekip gönderirsin adsense hesabina girerken ve birkaç sayfasında gezinirken. tabii ki adres çubuğunun okunabilir olması şartıyla
NOT: Resim olmaz belirteyim. Photoshop cikti mertlik bozuldu Resim olacaksa bende de günlük 2,5 milyon dolar kazanan bi adsense hesabi var onun resmini atayim