Banka Hesabım Olmadığı için ödeme alamayacağım SATIYORUM

junkmail

New member
Reaction score
0
hesabımı bu yüsden satıyorum sevgili arkadaşlar. şuan içeride 250 $ yatıyor PİN de girilmiş bir vaziyette isteyenler [email protected] dan bana ulaşsınlar

Banka hesabını herhangibir bankaya giderek 10 dk da alabilirsin ayrıca adrese teslim çek olarakda alabilirsin. Neden böle bir yola başvurdun anlamış değilim.:goz:

evet banka hesabı açmak parayla da değil sonuçta annenin babanın hesabını da kullanabilirsin. hiç mi yok etrafında hesabını kullanabileceğin bi hesapki. ilginç yani

millet tek uyanık kendini zannediyor :)

banka hesabı olmadığından satıyomuş başka :)))))

Hiç hesap yoksa benimkini vereyim de oraya bari yatsın boşa gitmesin :)

arkadaşım neyi satıyon anlamadık ki anlayan arkadaşlar anlatında bizde bilelim nymiş bu ilginç şey

şunu belirtiyim alıcı adı hiçbir zaman değişmiyor. sen hangi isimle başvurduysan o isim ve soyisimden başkası alamaz o hesabı. kim bilir belkide uyanıklık yapmaya calısıyosun :)

arkadaşım hesap almakdan kolay ne var. o kadar para var içinde o hesapı satıyosun bana birazcık ilginç geldi

satagın kısıden parayı nasıl alcan banka hesabın yoksa ?

senın hesabın yoksa benım var ben verım sana hesap nomu bana glesın palar bakalım gercekmı

valla bende anlayamadım nasıl satılırkı hesap sahibi olmak bukadar kolayken:)?

bu vatandaş (junkmail) çok uyanık geçinen biri bikaç mesajına dikkat ettim hep birilerine yardım etme(!) derdinde :) kendince bişeyler yapmaya calisan bi arkadas :p

ha yok yanlış düşünüyorsam basit bir video çekip gönderirsin adsense hesabina girerken ve birkaç sayfasında gezinirken. tabii ki adres çubuğunun okunabilir olması şartıyla :D

NOT: Resim olmaz belirteyim. Photoshop cikti mertlik bozuldu :) Resim olacaksa bende de günlük 2,5 milyon dolar kazanan bi adsense hesabi var onun resmini atayim :D

Geri