Bandırmadan temiz Renault 9 Broadway

mchasso

New member
Reaction score
0
2e693qc.jpg

200cowl.jpg

2cd8qxt.jpg

nccs9u.jpg

2hropaq.jpg

9tip09.jpg

294jxj4.jpg

2ry5wlz.jpg

1fxwqt.jpg

10r4pq0.jpg

21cxzyr.jpg

jioz9u.jpg

rkoln5.jpg

11jlldi.jpg

34jdfrd.jpg

292a3ra.jpg

merkezi kilit

otomatik cam

65000 km

orjinal km

91 model

Araç benzinlidir

araç satılmıştır

Temiz araç arkadaşlar inanmayan gelsin bandırmaya baksın Bir yerinde çatlak patlak mevcut değildir binicen gezicen o kadar...motor canavar gibi baktırabilirsiniz..

Hayırlı işler araba gerçekten temizmiş o bölgede o model arabalar peynir ekmek gibi gidiyor inşallah yakın zamanda satarsın.

Hea bu arada ben yazın gelince neyle gezecez leyn =)

araba sahiden temizde ön tampon,tekerlekler ve kilimleri temizlersen dahada temiz olur.Önemli olan küçük ayrıntılar...

hemşo biraz fazLa gibi geLdi bana yha bizim arkadaş aLdı geçn 93 ünü 4500 ama bu kadar temiz değiL tabi =)

bu arada inşaLLah satıLır abcm allah hayırLı müşteriLer versin ..

hemşo biraz fazLa gibi geLdi bana yha bizim arkadaş aLdı geçn 93 ünü 4500 ama bu kadar temiz değiL tabi =)

bu arada inşaLLah satıLır abcm allah hayırLı müşteriLer versin ..

hemşo 5 e de var ama böle broadway bulamazsınız bulursanızda 6 6.5 den aşağı alamazsınız ben herşeyine garanti veriyorum aracın motorundan içine kadar heryeri çok temizdir alan adam alıcak gezicek masrafı hiç yok bu fiyatta bu temiz araca normal be hacı :D biz aldık 6,700 e 6,200 normal yani yağmur görmemiş bu araba daha ne olsun :D

boyasından beLLi zaten hemşo dediğin gibi bende temiz raslamıyorum pek bu kasada nese allah hayırlı müşteri versin =)

hemşo plaka tanıdık geliyor ne iş =)

araba temiz arkadaşlar bizzat inceledim hayırlı satışlar.

Alıcı bence çok temiz bir araba alıcak kefilim Lamargo gelsin görsün :D bayırda duruyo :D araba :D

€rd@ls10;4155698' Alıntı:
pazarlık var mı hemşo :)) lpg masraflarıda düşülsün müşteri göndereyim Bandırmay :D

abi pazarlık yapılcak bişi yok lpg de olsa benzinlide olsa araba arabadır bu fiyata elbet gidecek temiz araba arabanın bi yerinde masraf bulursa bende indirim yapıcam ona motorundada dahil... yağmur görmemiş arabayı nerde bulucak birdaha tertemiz araba gelsin görsün abi

Şu sıralar böyle ucuz yollu bi araba almayı düşünüyoruz.Hoşuma gitti akşam babama gösteriyim bi.

Şu sıralar böyle ucuz yollu bi araba almayı düşünüyoruz.Hoşuma gitti akşam babama gösteriyim bi.

walla daı araç temiz gelip görebilirsiniz özellikle vurguluyorum masrafı olmayan bir araba alıcan binicen kimse temizliğine önem vermez pek arabanın yağmur görmeyen bir araba motorda tertemizdir kefilim yani

Geri