bana yardım cı ola bilir misiniz

che

New member
Reaction score
0
mrb kardes ler ya ben yeni uye oldum ... acaba msn nenin nasıl korunacagı hakkın da bilgi verir misiniz nasıl desem msn nem calın maması ıcın ne yapa bilirim

h.geldin ark.m ya korumak oyle zor değil sen dışarıdan gelen dosyaları kabul etme linklere basma yeter yani extra bişey yapmana gerek yok;)

hoşgeldin......

Öncelikle hoşgeldin, sen kimseden ne dosya kabul et nede linklere tıkla, ve sana eğer al bunlar resimlerim diye bir dosya yollarlarsa hiç kabul etme, sonra resimleri izleyim derken senden senin hotmail deki şifreni ister , sende paşa paşa verirsin çünkü o an önünde hotmail kendi sitesi olduğunu düşündüğünden, o anda senin kulanıcı adın ve şifren UÇAR,,,, sen sen ol kimseden dosya alma

SAYGILAR

Hoşgeldin Kardeşim Burda Yardim Dedin Mi Iki Elimiz Kanda Olsa Geliriz!.....

H.G aRamıza
İYi ForumLar
Not [ Forumda MaiL iLe iLgiLi Herşey Var İstediiin ßiLgiLer ]

aramıza hoş geldin.....

öncelikle kendine sağlam şifre bull ve daha sonra bir tane mail daha al onuda aldiğin maille ilişikilendirr haa bide gizli sorunu cok sacma bişi yapp tahmini imkansiz olsunn bide hotmailde geldiğine söyleyen maillerde şifre girme

tam yerine geldin..arkadaşın biri wermiş linki zten orad aradıın şey war biraas ara...bnden bi ipucu arkadaş şifre konusunda:
şifrende özel karakterler kullan(!,',+,^^,/) vb mesela : !+%şifreniyaz%+! gibi yane...kolay glsin ii forumlamalar

aradığın herşey burada ..sağlam uzun şifre koy benden tavsiye gerçi bizim blackwolf var sendedn iyi olmasın ona şifrede sökmez patlatır geçer...biraz açtır eheuhehe :D ...neyse aramıza hoşgeldin...

hoşgeldin ... gelen dosyaları alma msn ne kolay kolay bişey olmaz bide şifren harf ve sayıyla karışık olsa daha iyi olur

hoşgeldin dostum..

Geri