bana kofte yapmayı ogretın(lutfen)

halferto

Banned
Reaction score
0
bır turlu beceremıyorum ya saman gıbı bır tadı oluyor yada catalı batırınca parcalanıyor tutturamıyorum bır turlu...bana kofte yapmayı dogru duzgun tarıf edecek bır arkadas varmı.

Valla öncelikle nasıl köfte yapcan onu bir sorim
ona göre tarif ediyim :D
Malzemeleri biliyrsundur ama birşey sorcam bayat ekmek içi katıyormusun??

köfte yapmanın nesi zor ya ALLAH aşkına...:D madem zorlanıyosun o zaman kolay yol bul kendine...köfte harcı kullan.o daha pratik.ama kendin yapmayı dene o daha güzel.uğraş uğraş elbet bi gün güzel olacaktır...:goz: :)

kardesim ben köfteyi söyle yapiyorum bayat ekmekleri önce islatip avucum icinde güzelce suyunu cikarip yogurmakabina koyuyorum sonra kiyma yi ondan sonra 1corba kasigi zeytin yag ilave ediyorum yumusak olsun diye ondan sonra 1corba kasigi salca 1caykasigi kekik kirmizi biber karabiber maydonoz not eger cok kati olur sa icine 1tane yumurta kir birde tuz eklemeyi unutma

:) En Kolay Yolu 1.5 Ytl Vermek ...

-----------------------------
| Ekmek Arası Kofte |
-----------------------------

ne kasıyorsun ya marketlerde hazır kofteler var donmus at mikro'ya 15 dakıkada hazır. olmadımı heryerde koftecı var yaptırt ıkı porsıyon paketle al gel eve kımse anlamaz merak etme. :)

amacın sadece köfte yemek ise tavsiyem kalite markadan hazır almak , ama yapıp da yemek istiyom diyorsan tv kanallarını falan araştır

Geri