"Bana Küfürle Mail Yazanlara Küfür Ettim"

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

au7dlg.jpg

Bana küfürle mail yazanlara küfür ettim

Mailime küfür yazana EN AĞIR KÜFÜRLE CEVAP VERİYORUM ne de olsa..

Haberturk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugün köşesinde kendisine küfürlerle dolu mailler atan okuyucularına seslendi. Onlara küfürle karşılık verdiğini anlatan Altaylı, "Ne de olsa Mektebi Sultani çocuğuyuz." dedi.

KÜFÜR DOLU MAİLLER ATIYORLAR

PEK çok gazetede yazarların isimlerinin altında e-posta adresi yoktur. Olanlar da bu e-postaları pek okumazlar.HABERTÜRK'te ise hepimizin köşelerinde e-posta adreslerimiz var ve bunları okuyoruz.Çok yerli yerinde eleştiriler, çok hoşumuza giden övgüler alıyoruz. Yazabildiğim kadarına bir yanıt vermeye çalışıyorum. Ama aldıklarımız elbette bundan ibaret değil. Bazı "reziller", hazır adresi bulmuşken söveyim diyerek galiz küfürlerle dolu mail'ler atıyorlar.

BEN DE KÜFÜR EDİYORUM

Doğrusunu isterseniz buna alışığım. Ancak sayıları az da olsa bazıları pusulayı iyiden iyiye şaşırıp, küfürleri benimle sınırlı bırakmıyor, yakın çevremi de buna dahil ediyorlar. İşte o zaman ben de kendimi tutmuyorum. Ne de olsa Mektebi Sultani çocuğuyuz. Beyoğlu'nda büyüdük.Bu küfürlere aynı şekilde yanıt veriyorum.

AYIP DEĞİL Mİ DİYECEKSİNİZ AMA..

Mail yoluyla küfredip kendini rahatlatan o şarlatanların, karşılığında aynı küfrü yiyince ne hale geldiklerini, nasıl kudurduklarını görmenizi isterim. Çıldırıyorlar. Daha ağırını yazıyorlar. Karşılığını veriyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, "Ayıp değil mi, böyle yapacağına şikâyet et". Ben de başta böyle yapıyordum. Ama sonucu yok. Uzun bir yargı süreci.
Sonuç sıfır. Onun yerine küfürbazlara, ona buna küfredip rahatlayamayacaklarını gösteriyorum.

Kaynak

sonuçta bir yazarsın...
böyle bir süreç senin için hoş değil...
madem küfür yiyeceğini biliyorsun mail adresini verme ...veriyorsan da yemesini bil...
ama senin karşılık vermen aynı seviyeye düşmen anlamına gelir....
zamanın yazarlarının kalitesi bile düşmüş.....

Cumhuriyet'e saldırmak için köşe yazılarının altına hayali isimler yazan gazetelerinkinden kat kat onurlu bi davranış..Ha şimdi saldırmak serbest o ayrı :goz:

Bir yazar, bir kaç zavallıya küfrederek tatmin
oluyorsa vay o yazarın haline..

Altaylı karşında ki insan seviyesini koruyamamış ise senin de aynen onun
seviyesine inerek geri hakaret edip küfretmen ne yazık ki daha kültürel anlamda ,
görgü kuralları anlamında etik olarak nasıl değerlendirirsen değerlendir bir fırın ekmek
yemen gerektiğini düşündürdü bana ? seni bu yaklaşımından dolayı kınadığımıda ifade etmek isterim.

ѕσηυη¢υ;4485067' Alıntı:
Cumhuriyet'e saldırmak için köşe yazılarının altına hayali isimler yazan gazetelerinkinden kat kat onurlu bi davranış..Ha şimdi saldırmak serbest o ayrı :goz:

özür dileyerek bir şeyi bildirmek isterim her mesajında Cumhuriyete saldırmaktan bahsediyorsun ..
herkes beceremez o işi ayrıca saldırsalar ne olur it ürür kervan yürür...

Geri