Bana küfürle mail yazanlara küfür ettim
Mailime küfür yazana EN AĞIR KÜFÜRLE CEVAP VERİYORUM ne de olsa..
Haberturk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugün köşesinde kendisine küfürlerle dolu mailler atan okuyucularına seslendi. Onlara küfürle karşılık verdiğini anlatan Altaylı, "Ne de olsa Mektebi Sultani çocuğuyuz." dedi.
KÜFÜR DOLU MAİLLER ATIYORLAR
PEK çok gazetede yazarların isimlerinin altında e-posta adresi yoktur. Olanlar da bu e-postaları pek okumazlar.HABERTÜRK'te ise hepimizin köşelerinde e-posta adreslerimiz var ve bunları okuyoruz.Çok yerli yerinde eleştiriler, çok hoşumuza giden övgüler alıyoruz. Yazabildiğim kadarına bir yanıt vermeye çalışıyorum. Ama aldıklarımız elbette bundan ibaret değil. Bazı "reziller", hazır adresi bulmuşken söveyim diyerek galiz küfürlerle dolu mail'ler atıyorlar.
BEN DE KÜFÜR EDİYORUM
Doğrusunu isterseniz buna alışığım. Ancak sayıları az da olsa bazıları pusulayı iyiden iyiye şaşırıp, küfürleri benimle sınırlı bırakmıyor, yakın çevremi de buna dahil ediyorlar. İşte o zaman ben de kendimi tutmuyorum. Ne de olsa Mektebi Sultani çocuğuyuz. Beyoğlu'nda büyüdük.Bu küfürlere aynı şekilde yanıt veriyorum.
AYIP DEĞİL Mİ DİYECEKSİNİZ AMA..
Mail yoluyla küfredip kendini rahatlatan o şarlatanların, karşılığında aynı küfrü yiyince ne hale geldiklerini, nasıl kudurduklarını görmenizi isterim. Çıldırıyorlar. Daha ağırını yazıyorlar. Karşılığını veriyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, "Ayıp değil mi, böyle yapacağına şikâyet et". Ben de başta böyle yapıyordum. Ama sonucu yok. Uzun bir yargı süreci.
Sonuç sıfır. Onun yerine küfürbazlara, ona buna küfredip rahatlayamayacaklarını gösteriyorum.
Kaynak