Bana istedigin parcayı yaz bende sana zil sesi olarak upload edeyim...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Technical@Hack

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Evet dostlar baktım ve boyle bir sey goremedim bana istediginiz parcayı yazın bende size parcanın onemli ve guzel olan bolumlerini waw , amr ve mp3 olarak upload edeyim

Sevgili W133 : Dostum bu konuyu hergun guncel bir sekilde kontrol edecem ve sabitlenmesini talep ediyorum tabi sizde uygun gorurseniz.....!

Evet baslayın HackHeLL liler.....!
Starting...!

Her uyemizin 3 parca isteme hakkı vardır...!​

way o zman hemen bikaç parça yazayım yav.

:) öncelikle çok saol kardeş.istediğim parçalar ve formatlarını aşağıda yazıom kolay gelsin: :eek:

1.hadise-stir me up(amr ve mid)
2.özgün-elveda(amr ve mid)
3.şebnem ferah-çakıl taşları(amr ve mid)
4.manga-dursun zaman(amr ve mid
5.grup 84(hacettepeliler)--ölürüm hasretinle(((amr ve mid)))
6.galatasaray-gerçekleri tarih yazar(amr)
7.ceza-neyim war ki(amr)
8.irem hayalet sevgilim(mid ve amr)
9.hande yener-kelepçe+apayrı şarkılarını mid ve amr biçiminde uploAd edersen çook sewinecem :aba: :aba: bende bluetooth cihazı war hemen atacam hah hah hah

10 tane parça nın amr-midleri ni istiom biras çok ama madem yapacam dedin kolay gelsin kardeş.... :)

aŞk!m

Hadi bakalım sana kolay gelsin zor bi is ama sen ustesinden gelebilirsin...

mp3lerini istesen hemen yapardım ama amr ve mid olarak yok arkadaşlar mp3 olarak bnde size yadımcı olabilirim...gzl bölümlrni keser upload eder sizlere weririm

Buyurr...!

cominec' Alıntı:
:) öncelikle çok saol kardeş.istediğim parçalar ve formatlarını aşağıda yazıom kolay gelsin: :eek:

1.hadise-stir me up(amr ve mid)
2.özgün-elveda(amr ve mid)
3.şebnem ferah-çakıl taşları(amr ve mid)
4.manga-dursun zaman(amr ve mid
5.grup 84(hacettepeliler)--ölürüm hasretinle(((amr ve mid)))
6.galatasaray-gerçekleri tarih yazar(amr)
7.ceza-neyim war ki(amr)
8.irem hayalet sevgilim(mid ve amr)
9.hande yener-kelepçe+apayrı şarkılarını mid ve amr biçiminde uploAd edersen çook sewinecem :aba: :aba: bende bluetooth cihazı war hemen atacam hah hah hah

10 tane parça nın amr-midleri ni istiom biras çok ama madem yapacam dedin kolay gelsin kardeş.... :)

aŞk!m

Sevgili arakadasım normalde bir sey paylasmayan bir sey alamaaz ilkesini uygulardım bu yuzden sana yardfımcı olmayacaktım su anda senden baska isteyen olmadıgı icin bir deneme yapayım ve kullanıcılar gorsun die yapıyorum SANSLISIN...! Ayrıca mp3 wav ve amr olarak yapabilirim....!
buyur kardesim

1: hadise-stir me up (MP3) (WAV)
2: şebnem ferah-çakıl taşları (mp3) (wav)
3: grup 84(hacettepeliler)--ölürüm hasretinle (mp3) (wav)

(amr eklentilerimi yarın yapacam...)

iyi hadi baqalım madem öle bana wretnoy housten nin amr sini ve patrick in ohh my love parçasının amr sini bi bulun da tele atalım..:)

MaVeRcİk' Alıntı:
iyi hadi baqalım madem öle bana wretnoy housten nin amr sini ve patrick in ohh my love parçasının amr sini bi bulun da tele atalım..:)
Sevgili dostum sana bunları upload etmekten buyuk mutluluk duyacam. Bana sanatcı ve parcalarınıın isimleri tam olarak yazarmısın....!Bekliyorum...!

Ben Grup84'ün Ölürüm Hasretinle(mp3)parçasını istiyorum

Hakan Yesilyurttan Bana Aciyada Gulmek Bulursan Cok Sevinirim Tesekkurler Simdiden

teo' Alıntı:
Hakan Yesilyurttan Bana Aciyada Gulmek Bulursan Cok Sevinirim Tesekkurler Simdiden
Tovbe tovbeeee yaw kardesim vermeden almak Allaha mahsusdur once bir kac paylasım yap ve ondan sonra iste dostum ..... sende ilk benimi gordun 2 mesajı bana atmıssın... yorumyap tesekkuret program yazı resşşm bilgi paylas ondan sonra iste....

Kardeş umarım nokia media playerla amr yapmazsln bu istekleri...

SharpSnip' Alıntı:
Kardeş umarım nokia media playerla amr yapmazsln bu istekleri...
hayır dostum nokia converterle cok bozuk cıkıyor .. . . .

ben elazığ türküsü olan akşamlar şarkısını istiyorum bulursan çok minnetar olacam

asamada' Alıntı:
ben elazığ türküsü olan akşamlar şarkısını istiyorum bulursan çok minnetar olacam
dostum once uye olman gerek daha yabancısın ii paylasımlar...!

waw

selam kardeş ban da arabesk waw falam lazım 1 dk falan ama benim tel motorola siemesn e uymlu olnlarıde çalıyor teşekkürler......(müslüm ferdi cengiz hakkı selahattin özdemir gibi arabesk ciler_?===

revii' Alıntı:
selam kardeş ban da arabesk waw falam lazım 1 dk falan ama benim tel motorola siemesn e uymlu olnlarıde çalıyor teşekkürler......(müslüm ferdi cengiz hakkı selahattin özdemir gibi arabesk ciler_?===

behçet_19' Alıntı:
bir de TİTANİK olsaydı hiç fena olmazdı

Dostlar kusurabakmayın once biraz paylasm yapmanız gerek once uye gorunmeniz gerek dahayabancısınız...! saygılar...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri