Bana Fikir Verebilecek Kim VaR ?

çok güzel yazmışsın yenge:melek
ama bizim merak ettiğimiz şu:durdurun (tabi eğer çok özel değilse)
herhalde sizi dark abiyle ortak bi arkadaşınız tanıştırmıştı(yanlış hatırlamıyosam:durdurun)
dark abi ile işte ilk göz göze geldiğinizde:durdurun
dark abi sana ne dedi.

-gel beraber gezelim
-akşam yemeğine ne dersin:saskin

gibi:durdurun
nasıl etkiledi seni (yoksa sadece bakışı yeterlimiydi:melek)
yani dark abi ile ilk arkadaşınız tanıştırdıya ne yaptınız o zaman neler konuştunuz...bizim merak ettiğimiz bu:durdurun

eğer çok özel değilse lütfen bi cvp:durdurun

:melek:melek:melek:melek:melek:melek:melek

Tüm Yorum Yapan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.

Gerçekten HackheLL da Bizim Aile Oldugumuzu Daha Da İYi Anlıyorum.Her Türlü Sorunum Oldugunda Kesinlikle Yanımda Birilerinin Oldugunu Bilmek İnsanı Çok Mutlu Ediyor.

S.W.A.T.*
Bende bir kIz çok ho$Laniyordum, sürekLi muhabbet faLan etmeye çaLi$iyordum, yanindan ayriLmiyordum, her cümLe kuru$umda "acaba yanLi$ anLarmi, acaba kiriLir mi" diyordum. dı$ari da gittik gezdik eğLendik... herKes kızDa senden ho$Laniyor diyordu...
Sonra öğrendim ki "sadece" arkada$ görüyomuş =)
Bence kIzIn üstüne çok düşme, necati abi ( neccko ) nun dediği gibi ağır başLı oL, kendini arat ;) Bi de kızLa konuşurken fazLa kasma kendini, kızLar doğaL erkekLerden daha çok hoşLanıyo ( bizim okuLdakiLer en azından öyLe :hhmanD ) ve de heran konuşmak zorunda değiLsin kızLa, ben hep konuşuyodum bi süre sonra bayıyo, az konuş öz konuş, önemLi oLan oLgun ve romantik oLman... ( 14-15 ya$ındaki kızLar niye 18 ya$ında adamLarLa çıkıyo =) )
gerçi ßiz ßu kadar iyi davrandık ama kIz ho$Lanmıyomu$ neyse o konuyu hiç açmıyım :(

Bi de
- SAHRANİL
- bLue__qirL
- Shyla

ßu 3 abLamiz sana çok iyi taktikLer verirLer =) SaoLsunLar hep yanımda oLduLar çok seviyoRum onLarı =)

öncelikle rahat ol karşındakinide strese sokma greksz konşma kendini fazla övme onu tanımaya çalş onunla ilgili srulr sor teklf ettnmi bilmyorm ama sakın bnmle çkrmsın deme aşkmm olrmsn faln de .
gözlerine bakarak konş arada bikaç espri yap ..
Bide bnce şuna dikkat et. Başkaları hakknda yorum yaparkn onu iice dinle belki başklrnn hangi dvrnşlrna kızıyo neleri sevmyo kolyca bulablrsn ve o davrnşlrı yapmzsn onn beğnisini kazanırsn NASIL FİKİR AMA...:):):) yrdmcı olabldysem ne mtlu koly gelsn

Geri