Ban Cezasıyla İlgili Bir Öneri

Ban Cezasıyla İlgili Öneriye Katılıyor Musunuz ?

• Evet

Kullanılan: 26 63.4%
  • Hayır

Kullanılan: 15 36.6%

• Kullanılan toplam oy
    41
Siteye üye olmayan birisi üye girişi yapmadan girebilir; konuları görüntüleyebilir ancak post yazamaz ayrıca linkleride göremez. Banlanan birisi senin dediğin gibi konuları görünteleyip linkleri görüntüleyemeyeckse üye girişi yapmadanda bunları yapabilir. Ama yok banlanan kişi linkleri görsün diyosan o zaman banlamanın ne anlamı var....

çözüm olacağını sanmıyorum bu yöntemin clon üyeliği alan yine alır.....

katıLmıyoruM .. zAten Mesaj yAzmayan üyE sAyısı ßoL ..

Ben bu öneriye katılmıyorum.hackhell yönetiminde adaletli olanda var fakat beni kaç kez haksız yere banladılar.Bana yazmış suç diye ortalığı karıştırmak hiç dinlemeden konuşmadan banlamış.Ayrıca Banladıktan sonra Bana Hakaret içerikli mesaj yazmış onurumu ayaklar altına almış.ve başkalarınıda benimle tartışmaya girmemesini yazmış üstelik Şu ithamda bulunmuş.Böyle Holiganları burda konuşturmayınn demiş ve bana 8 gün ban vermiş İnsaf Allah var Hakaretim Yok küfürüm yok Ortalığı karıştırmak bu suça gülünür ancak ayıp etti.
:durdurun:durdurun
sana KATILIYORUM arkadaşım

Banlananın halinden banlanan anlar.
Banladuğım için sonuna kadar hak veriyorum.
Oyum +

Madness'ın dediği elbette doğru ama durum biraz farklı, üye zaten clone üyelik alıp yine giriyor ki foruma ? Burda amaç clone üyeliği engellemek zaten, clone üyeler ortalığı karıştırıyorlar, sorun bu.

Sınırsın banlanma konusunda bu konu düşünülemez.
Ancak mesela 1 haftalık ban cezası almış üüyeler için düşünülebilir bence sakıncası yok.
Kaybettiklerini görebilmesi açısından daha ders verici olur diye düşünüyorum.

Herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymiş, hapis yatan bir suçluya; akşamarı git evinde kal, vaktini ailenle geçir demekten farkı ne bu önerinin?

Her hüküm yiyen kişi aynı cezaları mı alıyor Madness ?

Mesela hücrede çürüyende var.Nezarethanede bekleyende var. =)

bende öneri geniş hatlarıyla cok mantıklı bir öneri

+1905

Geri