BAN İle İlgili Bir Öneri

Ban Sadece O Bölümde Geçerli Olsun mu ?

• Evet

Kullanılan: 8 38.1%
  • Hayır

Kullanılan: 13 61.9%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar, malumunuz üzere sitemizde BAN yani yasaklama olayı çok oluyor. Ceza alan üyeler yeni üyelik (clone) alıyor, kimisi temelli kopuyor siteden. Bence bunu bir şekilde olumlu yöne çevirebiliriz. Mesela üye hangi sebepten dolayı ceza aldı ? Diyelim ki Serbest kürsüye yazdığı mesajdan dolayı. Bence üyeyi sadece o panoda yasaklamalıyız. HH nasıl her bölüme ayrı ayrı görev taksimi yapıyorsa bu da böyle olmalı. Üye mesaj yazdığı bölümden sorumlu olmalı ve ceza alacaksa hangi bölümde kural ihlali yaptıysa o bölüme girememeli ya da mesaj yasağı konulmalı.

Ekleme: Küfür eden ve reklam yapıp zırt bırt mesaj atanlar bu kategori dışında kalacak tabii. Direkt ban.

saçma bence küfür eden ve reklam kasanlar için ne yapılacak.

Aslında olabilir ama Ceza'nın amacı da kullanıcıyı disipline edip hatalarını anlayıp forumdan sınırlı ya da sınırsız uzaklaştırmak değil mi.,
Bu şeye benzedi biraz; Okul spor salonunda içki içip Sonrasında ( öğrencinin okuldan uzaklaştırılması gereken yerde ) Öğrencinin oraya girişinin yasaklanması Ama Derslere serbestçe girebilmesi gibi bişey

kesinlikle -...
serbest kürsüde küfrettiyse başka bir yerdede küfreder.. engellendiği bölümü gördüğünde sinirinden başka yere girip küfredebilir...
benim savunduğum banların sınırsız olması...
sınırsız atılıp kaldırılmaması, kim olursa olsun...

cezanın bi caydırıcılığı kalmaz.... hayır ban dedinmi hani kodummu oturturum tarzında bilinmeli bence

ama şu şekilde olabilir mesaj yazma ve konu açma yetkisi alınabilir hayalet gibi gezer anca tabi ki suçu hafif olanlar için.

Rahat durmayan adam heryerde aynıdır

Katılıyorum Ban Uygulaması....

Orta Caglardan Kalma İdam Cezası Gibi 1 Sey

şimdi ben siyaset politikada ban cezası almayı gerektirecek bişe yapsam we 1 hafta süresince sadece o bölümden uzaklaştırılsam neyim eksilir ki :saskin

önemli olan kişileri hh'nin tümünden yoksun bırakıp yaptıkları hatayı anlamalarını sağlamaktır ..

şimdi ben siyaset politikada ban cezası almayı gerektirecek bişe yapsam we 1 hafta süresince sadece o bölümden uzaklaştırılsam neyim eksilir ki :saskin

önemli olan kişileri hh'nin tümünden yoksun bırakıp yaptıkları hatayı anlamalarını sağlamaktır ..
katılıyorum ...

üstelik ban süreleri çok uzun değil

yaptığının cezası siteden uzaktırılmaktır ..

Bir Örnek veriyim .. okulda bir disiplin suçu işlendiğinde 1 hafta uzaklaştırma veriliyor .. (bunu ilk defa banlanma kabul edelim) daha sonrası tastikname ile atılıyor (bunuda süresiz olarak kabul edelim)

..

ama infatuate nin yorumu dikkat çekici

bi sorun daha var bence yani küfür & reklam banı ve diğer sebeplerden ban yiyenler aynı süre uzaklaştırılıyor. ben spor bölümünde hakaretten (ki aynı hakaret banada yapılmıştı) 4 gün uzaklaştırıldım el insaf yaww::(:(:(

Liη & Liη;2676825' Alıntı:
Aslında olabilir ama Ceza'nın amacı da kullanıcıyı disipline edip hatalarını anlayıp forumdan sınırlı ya da sınırsız uzaklaştırmak değil mi.,
Bu şeye benzedi biraz; Okul spor salonunda içki içip Sonrasında ( öğrencinin okuldan uzaklaştırılması gereken yerde ) Öğrencinin oraya girişinin yasaklanması Ama Derslere serbestçe girebilmesi gibi bişey

katılıyorum:goz:

bence olmaz çünkü yapacağı şeyi başka biyerde yapar

üstelik bu sefer orda banlandı diye gider başka bi bölümde ağzına geleni sayar..

kesinlikle -...
serbest kürsüde küfrettiyse başka bir yerdede küfreder.. engellendiği bölümü gördüğünde sinirinden başka yere girip küfredebilir...
benim savunduğum banların sınırsız olması...
sınırsız atılıp kaldırılmaması, kim olursa olsun...

mantıkLı ve yerinde açıkLamaLar yapıLmış ;)

eşşeğe aLtın semer vursaLarda eşşek eşşektir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri