Balıkesir'de oturanlar,oturmuşlar,yaşayanlar ve yaşamışlar buraya (:

Bende balikesir gönen liyim 3 sene önce akçayda tatil yaptım bu snede tatil bittimine yakın ören de 1 hafta akçay da 3 gun kaldım sarimsakliyi okadar sevmiyorum ..ören in kumsalı bir başka arkadaşlar tavsiye ederim erdek de çok guzel ocaklar olsun ondan sonra ocaklardan sonraki koyları super ..

Agent' Alıntı:
Bende balikesir gönen liyim 3 sene önce akçayda tatil yaptım bu snede tatil bittimine yakın ören de 1 hafta akçay da 3 gun kaldım sarimsakliyi okadar sevmiyorum ..ören in kumsalı bir başka arkadaşlar tavsiye ederim erdek de çok guzel ocaklar olsun ondan sonra ocaklardan sonraki koyları super ..
Gönene de 4-5 defa gittim cok güzel sakin bir yer =)

Whspr' Alıntı:
Bende balıkesir merkezdenim :) Balıkesir Merkez olan varsa Radyo Çamlıca' yı bilir. Ordayım bende :) Sevindim böyle bi konu başlığı olmasına... Elinize sağlık ayrıca resimler için ...

Radyo ÇamLıca Damar Fm :durdurun
Agent'in de beLirttiği gibi Erdek'in ocakLar köyü muhteşemdir
tawsiye ederim

ben balıkesirli değilim ama balıkesir ordu donatım okulunda 4 ay asteğmenlik eğitimi aldım. küçük ama çok güzel bir yer. veeeeee kızları gerçekten çok çok güzel. çok şanslısınız valla..

Balıkesir 4 K'sı Menşhurdur
KoLonyası
Kavun-Karpuz [KaçıkLarı diyenLerde var] :)
Kaymağı
KızLarı
Allah İçin Çok GüzeLLdir kızLarımız
İzmir 1 BaLkes 2

erdege gitmiştim birkac kere cok guzel yerdiii

bende acemi birliğini orda yaptım ordudonatım

bende balıkesir merkezdeyim. Muharrem hasbi anadolu lisesi (koray lisesi) okuyorum.Ne kadar çok balkesli varmış yaw

obaa bnde bole bi konu beklerdimn falla

erdek ya da bndırma olan warsa bn ordayım yazları:D

anne baba erdek bndırma yani:D

baskadır buraları..

uzun zman sonra buralardaım,bari erdek i tanıtiim...canım memleketim.
erdekgenel.jpg

erdekfayton.jpg

03.jpg

zeytinli.jpg

taka.jpeg

19.jpeg

imageQ1K.JP
G
kamplar.jpg

kyzikos.jpg

image2VV.JPG

imageG88.JPG