Balıkesir'de oturanlar,oturmuşlar,yaşayanlar ve yaşamışlar buraya (:

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Altın Üye
Reaction score
0
Bu konuyu açmamın sebebi forumda gözardı edilemeyecek kadar Balıkesirli olması :)..Mesela ben ve |ChaMuR| aynı okul mezunuymuşuz tabi farklı dönemlerde :)

..Ghost10 la aynı okuldaymışız..

reavenn le de aynı sokakta dolaşıyormuşuz :biggrin :p..

ama tabi haberimiz yoktu hhde çeşitli olaylar sonucu tanıştık :)..Bende daha tanışabiliriz düşüncesiyle reavenn le birlikte bu konuyu açmaya karar verdim :melek ..

Demek HH o kadar da büyük değilmiş :melek :melek

Şimdi ben susuyorum bizim yaşadığımız bölgeyi fotolar anlatıyor :p

ilk olarak körfezimiz =)

kordon_ve_iskele.jpg

Bu da körfezin devamı :melek

kordon_genel_goruntu.jpg

İşte iskelede bir gece manzarası =)..Burasının kalabalıklığı yüzünden birgün çökicek sanırım :)

iskele.jpg

Ve sahilden bir görüntü daha..

img_4838.jpg

Anlam veremediğim denizin ortasındaki tatlı su kaynağı =)

img_4827.jpg

Veeeee körfezde gün batımı:melek :melek Bi kız kulesi bi de bizim körfez zaten :)

img_1746.jpg

Beğendiniz mi körfezimizi :melek :melek

Bir EdremitLİ oLarak Patiente Teşekkürü Borç Biliyiyorum !!!

We BalıkesirliLeri Buraya Davet Ediyorum :melek

Eywalla ghost sende saol ;)..bakın ilk balıkesirli çıktı bile :)..bu arada fotolar süper olmuş kendimle gurur duydum :durdurun

Balıkesir Altınolukta yazlık var en son 2 sene önce gitmiştim.;)
O tatlı su kaynağı akçayda orayada gittim foto felan çektirmiştim =)

I Love You BaL-Kes :)
MemLeketim Küçük Müçük Ama Seviyorum
Lan BaLıkesiri

reavenn' Alıntı:
bisimde Akçayda evimiz var
kendimi bildim bileli her sene 2-3 ay oralardayım :D
Şelaleye gittinmi hiç ? :biggrin

FoFeR' Alıntı:
I Love You BaL-Kes :)
MemLeketim Küçük Müçük Ama Seviyorum
Lan BaLıkesiri

Oooo FoFeR dai sendemi balıkesirden ya :)..balkes malkes bilion bu işleri herhalde =)..Evet köy gibi bilirsin akçay kordonu :)..Ne hatunlar geçer o kordondan be :melek :melek

Akçay Kordonu Bambaşkadır O Yönden Pati.. ;)....

aha balıkesirlilerin toplanma alanı gıbı olmus bende Balıkesirliyim :D

Evet buraya bütün balıkesirlileri özellikle körfezde oturanları bekliyoruz..Ghost10 da iyi bilir kordonun güzelliklerini =)

Bende balıkesir merkezdenim :) Balıkesir Merkez olan varsa Radyo Çamlıca' yı bilir. Ordayım bende :) Sevindim böyle bi konu başlığı olmasına... Elinize sağlık ayrıca resimler için ...

PaT!€nT' Alıntı:
Oooo FoFeR dai sendemi balıkesirden ya :)..balkes malkes bilion bu işleri herhalde =)..Evet köy gibi bilirsin akçay kordonu :)..Ne hatunlar geçer o kordondan be :melek :melek

evet bebişim bende baLıkesirLiyim :)
işLerimi yoLuna sokayım hemen kaçıcam ayvaLık sarımsakLıya

evet baLkesLiLer göreLim eLLeri :durdurun

FoFeR' Alıntı:
evet bebişim bende baLıkesirLiyim :)
işLerimi yoLuna sokayım hemen kaçıcam ayvaLık sarımsakLıya

evet baLkesLiLer göreLim eLLeri :durdurun

Ben bu sene arkadaşla gitmiştim Ayvalık'a valal hoş yerdi =)..Balkes balkes balkes =)

Emme cok hemşeri varmıs yaw bende susurluktan ama pek bilmem oraları :D

Bizimkilerin susurluga nası geldiğini anlatam ben size :D

fatih zamanında bizimkiler karamanogulları beyliginde yasıolarmıs fatihi kızdırınca fatih de bizimkileri almıs ordan romanya dolaylarına yollamıs sonraları bizimkiler orda zengin olmuş demiş anadoluya geri donelim, istanbula gelmişler padişaha demişler bize toprak ver burda yasıcaz dönemin padişahıda istanbuldan bir yer göstermiş
Bİzimkiler gitmişler bakmışlar ne hayvancılık olur burda ne tarım bize başka yer ver deince susurluga yollamıs ole orda kalmısız :D

Ne vardı istanbulda kalsalar şimdi orda ufacık bi arsa olsa köşeydik be yaw

Onu Bunu Bırakta Sarıksaklı Gibisi Yok Akçay Sarımsalılının Yanında 0; FuLL TıkLım TıkLım Dün Akşam SarımsakLıdadımm ;).....

Geri