bakarmısınız ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yenge açık konuşuyum mesaj sayına ve paylaşımına bakıyorum şu anda yeterli değil gibi ama
bugün olmasa yarın olucak yani güvenimiz tam sana
onun için +1 diyorum
şimdiden hayırlı olsun :)

hatta şunu da söylemek isterim ben admin olsam kalkıp kimseye sorma ihtiyacı hissetmezdim nişanlımı mod yapmak için Dark'ın bu adil yaklaşımına hayranım

Online süren gayet güzel, herteldene tam olmasada paylaşımlarının ağırlıkta olduğu bir bölümü hakediyorsun eğerki hertelden i kontrol edebilirim diyebiliyorsan tabi bunu nişanlın karar verecektir:) kolay gelsin, paylaşımlarına çok denk geliyorum

Öncelikle üyeleri çiğnemeyip buraya konu açmakla
ve onların görüşünü almakla onlara değer verdiğini
gösterir zamanında banada Mod olur musun diye
sorduklarında öncelikle üyelerin görüşünü alayım demiştim.
Ve olumlu olumsu yorumlar gelmişti gerçi Dark seni
Jackal'ın dediği gibi 15 sn'dede mod smod yada admin yapar
sorun değil onun için ama önemli olan sen demekki forumu
benimsemişsin ve bizim görüşlerimize saygın var.

Benim görüşüm ise henüz erken ama forumda gerek
teşekkürün olsun gerek paylaşımların olsun yükselen
bir çizgin var böyle giderse neden olmasın =)

Bence kurallar istinalarıda beraberinde getirir derim şahsen ben admin olsam hüç düşünmeden mod yapardım
Mesela bazılari anlamıcak ama benim ko denen oyunda clanım var saglamda bi clan g1 asistanlarımdan biri ev arkadasım ne itemi var ne np si nede saglam ama sırf ev arkadasım oldugu için asistanım
Not:Mesela dan sonrasını bi cok kişi anlamıcaktır anlayanlar anlamayanlara anlatsın :)

o bölümle gerçektn çok ilgilisn orayı çekip çewircene inanıyorm bunu bislerin oylarıyla istemek gerçektn ciddiyetini gösterio bence ki bizi bırakıp gidemicen için tabi ki sonuna kadar +++++++ şimdiden kolay gelsn :)

Diğer arkadaşlar pek çok noktaya zaten temas etmişler.
O yüzden yinelemek niyetinde değilim...

Ama objektif yorum istiyorsan şunları yazmak isterim;

Birincisi seni hiçbir zaman Dark_Angel'ın nişanlısı olarak görmedim.
Çünkü kendini asla o şekilde lanse etmemeye gayret gösterdin.
Sıradan bir üye gibi beliriverdin ve pek çok konuyla ilgilendin.
Neredeyse benim girdiğim tüm başlıklarda mesajların ve teşekkürlerin var.
Şahsım adına değerlendirirsem yazdığım uzun yorumları sıkılmadan okuyarak yorum ya da teşekkürle ilgini gösterdiğini çok iyi biliyorum.
Bu da seni bizlerden biri yapıyor.

İkincisi henüz çok kısa zaman geçmiş olmasına rağmen senden önce üye olan pek çok kişiden daha çok ve güzel paylaşımın var.

Üçüncüsü sürekli forumla ilgileniyorsun. Sanırım online süren çok yüksek ki , pek çok arkadaşta bunu belirtmiş zaten.

Son olarak da çok saygılı , sevecen , olgun , objektif (ki bu benim en çok önem verdiğim özellik) , paylaşımcı , kimseye önyargıyla yaklaşmayan , hanımefenedi , seviyeli ve kibar bir insansın.
Bence bunlar mod olabilmek için yeterli sebepler.

Zaten tecrübe ve aktivite zamanla kazanılabilecek özelliklerdir.
Bu çizgide , hızda ve alakada devam ettiğin takdirde sıradan bir üye de olsan zaten mod olmak için herhangi bir eksiğin kalmayacaktı.
O yüzden bence +61 :)

Yalnız madem mod olmak için torpil kullanmadın , bence o yıldız yerine kalpler kalsın.
Biliyorum Dark ayrımcılık yapmayacak kadar duyarlı ve objektif biri , zaten bu başlığın açılmasından da belli.
Ama bu da sadece sana özel bir torpil olsun. :)

İkinizi de tekrar mutluluklar dilerim...

lazaslan' Alıntı:
Diğer arkadaşlar pek çok noktaya zaten temas etmişler.
O yüzden yinelemek niyetinde değilim...

Ama objektif yorum istiyorsan şunları yazmak isterim;

Birincisi seni hiçbir zaman Dark_Angel'ın nişanlısı olarak görmedim.
Çünkü kendini asla o şekilde lanse etmemeye gayret gösterdin.
Sıradan bir üye gibi beliriverdin ve pek çok konuyla ilgilendin.
Neredeyse benim girdiğim tüm başlıklarda mesajların ve teşekkürlerin var.
Şahsım adına değerlendirirsem yazdığım uzun yorumları sıkılmadan okuyarak yorum ya da teşekkürle ilgini gösterdiğini çok iyi biliyorum.
Bu da seni bizlerden biri yapıyor.

İkincisi henüz çok kısa zaman geçmiş olmasına rağmen senden önce üye olan pek çok kişiden daha çok ve güzel paylaşımın var.

Üçüncüsü sürekli forumla ilgileniyorsun. Sanırım online süren çok yüksek ki , pek
çok arkadaşta bunu belirtmiş zaten.

Son olarak da çok saygılı , sevecen , olgun , objektif (ki bu benim en çok önem verdiğim özellik) , paylaşımcı , kimseye önyargıyla yaklaşmayan , hanımefenedi , seviyeli ve kibar bir insansın.
Bence bunlar mod olabilmek için yeterli sebepler.

Zaten tecrübe ve aktivite zamanla kazanılabilecek özelliklerdir.
Bu çizgide , hızda ve alakada devam ettiğin takdirde sıradan bir üye de olsan zaten mod olmak için herhangi bir eksiğin kalmayacaktı.
O yüzden bence +61 :)

Yalnız madem mod olmak için torpil kullanmadın , bence o yıldız yerine kalpler kalsın.
Biliyorum Dark ayrımcılık yapmayacak kadar duyarlı ve objektif biri , zaten bu başlığın açılmasından da belli.
Ama bu da sadece sana özel bir torpil olsun. :)

İkinizi de tekrar mutluluklar dilerim...
LAZASLAN abime sonuna kadar katılıyorum. Dark ın yerınde ben olsam sırıneyı dırekt admın yapardım. :durdurun

ıkıcı olarak
infatuate' Alıntı:
Darka sorduğumda kalpler gidicek demişti bana ama ben kalplerim gitmeden mod olmak istiorum =(
dark kalpler gıderse bızde gıderız haberın olsun yengemızın ozellıgı olmak zorunda. :durdurun

Dark uğraşmana gerek yoq bak ben yaptım bile =)
madeinAsSSsiN.jpg

Ama sanki arka fon rengi uymamış..;)

AsS@SsiN' Alıntı:
Dark uğraşmana gerek yoq bak ben yaptım bile =)
madeinAsSSsiN.jpg

Ama sanki arka fon rengi uymamış..;)

assassin aaaaa kanka olur mu yaaaaaa o nasıl arka fon hiç yakıştıramadım hemen git yenisini yap

0 otur assassin :D:D:D

BEn GErçekten Sizin Paylaşımlarınızı HArika bulan biriyim..Ve çok Nazik,Kibar,Sevecen ve Online Süresi Yüksek birisiniz..:D..VE çogu arkadaşın belirttiği gibi DArk isteseydi Sizi 2 dakka da mod yapabilirdi ama Bizim görüşlerimizide almak Çok ince bir düşünceydi..Bu ne demek oluyor Eşi olacak kadar yakın bile olsa Bu sitede Torpil Yok :)...

NEyse ben lafı fazla uzatmıyım..+1907 benden..Hayırlı OLsun..
Hayırlı Olsun diyorum çünkü Bu kadar olumlu Cevaplardan sonra mod olmuyacanda ne olacan :D...

Arkadaşlar destekleriniz we werdiğiniz oylar sayesinde bugünden itibaren her teldene mod oldum; samimiyetiniz we düşünceleriniz için tekrar tşk ederim =)
hepimize ii forumlar we kolay gelsin =)
bu arada kalplerim duruoooo
:biggrin

O zaman ilk hayırlı olsunu ben diyeyim... =)

hayırlı olsun balım işin zor yoğun ve dikkat gerektiren bir bölüm =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri