bakarmısınız ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infatuate apLa'nın Şuanda 6 Kalbi Var Mod oLunca Onu Bora Abimiz 8 KaLp YapabiLir =)

Tabii kaLpLerini KAybetmek İstemiosa :D

A.Suudi!' Alıntı:
infatuate apLa'nın Şuanda 6 Kalbi Var Mod oLunca Onu Bora Abimiz 8 KaLp YapabiLir =)

Tabii kaLpLerini KAybetmek İstemiosa :D
e sen düpedüz yorumumu çalmışsın

S'rh0t' Alıntı:
Bora'nın SewqiLisi oLarak Düşünmeyeceksek..

'' Arama Sonucunda 1 den 25´e kadar. Toplam 45 Sayfası bulundu ''

1000 Mesaj KuraLı Vardı YanLış HatırLamıyorsam...

Ve Su Anda Daha O Kadarda Eski Bi Üye SayıLmaz..

Sizce YeterLimi ?..
1000 msj kuralı yoktu sen yanlış siteyle karıştıro olma:S

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

2. Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... )

3. Forumumuzda yöneticilik kolay verilmediği gibi kolay geri alınmamaktadır... Bu yüzden Moderatör seçimleri yapılırken ince eleyip sık dokumaktayız sizin yapmanız gereken paylaşımlarınızın ve tutumlarınızın moderator olduktan sonrada devamlılığı konusunda bizi inandırmanız ve size güvenmemizi sağlanmanızdır...

4.Destek için pm veya email ile taleplerde bulunmayınız..

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Bütün bu kuralların arasında forumun sahibinin nişanlısı olmalı yazmadığı gibi eski üye olmalı bilmem kaç msgı olmalı gibi şeylerde yazmıyo, arkadaşlar bahane bulmak yerine sadece -1 yazmanız yeterli, kimse size neden die sormaz merak etmeyin..

BeyLer & BayanLar Bence FazLa UzatmayaLım Konuyu...

Gerçektende Hackhell Gibi Bir Sitede AsisTan Moderator Olmak Cok Guzel Bisi...

Msj Konu Teşqür vs vs ... BunLar Hiç ÖnemLi diiL sadece o böLüme iLgi Duyması ÖnemLi Lütfen infatuate apLamızada Hak VereLim...

SevgiLer & SaygıLar SpYCeza//

1000 Mesaj KuraLı war BiLiodum YanLış BiLiomusum :)

TeşekkürLer AydınLattıqın için infu :)

cidden 1000 msj kuralı diye birsey yoktu alper saglam atmışsın tebrıkler =)

-1 çok erken henüz.Ama 3-4 ay sonra belki (+) verebilirim.Kusura bakma

Dark_Angel' Alıntı:
cidden 1000 msj kuralı diye birsey yoktu alper saglam atmışsın tebrıkler =)

Tabi Yaa 1000 Mesaj KuraLı '' KuLLanıcı BaşLıqında'' Vardı Ordan Karıştırdım :)

öncelikle bu konuyu açarak adil olman çok güzel,
sonuçta az zamanda açtığın konular ilgilendiğini gösteriyor,
tarafsız olmak adına + yada - vermiyorum,
hayırlısı olsun diyorum
saygılarımla

paylaşımlarımın çoğunu o bölümde yaptığım için biraz ilgiliyim ve kesinlik orda bölümle ilgilenecek bir moderatör şart. sizinde paylaşımlarınızdan nekadar ilgili olduğunuz ortdada hayırlısı olur inşallah eğer benim gibi meraklı üyelerin oy kullanma yetkisi varsa +1

bana fazla söz düşmez ama o bölümde güzel paylaşımlarda bulunuosun ve en iiside sensin die düşünüyorum o yuzden + =)

infatuate'nin güvenilirliğini tartışmaya gerek yok...Yeterince sadık bir üye..;)

Ancak yöneticilik sorumluluk ve zaman ayırma ister...Emek harcayan ve çaba gösteren biri infatuate ama gene de biraz daha tecribe kazansa iyi olur..Çünkü her telden çok fazla tartışma yaşanan bölümlerden biri..Bundan dolayı hakimiyet zor olabilir...

Kanatim -1 dir....Genede gelecekte olmasını isterim..

Her görev isteği başlıgına" paylaşımdan önce bizlerin güvenini kazanmalısın "yazarım aday olanlara, ve herhangi bir güven sorunu olmadıgına göre, göreve başlamanda bir sakınca görmüyorum

infatuate' Alıntı:
sence yıldızlara ihtiyacım warmı kalplerim dururken :hadiordan

Bişiyler yazmışım ama ne yazdığımı ben dile anlayamadım :) Gönüllerin modu falan olur diyip toparlayayım.. Hayırlısı Olsun!!!

güvenilir biri olduğun kesin zaten

ben 1saat önce geldim istanbula daha bizimkilerle konuşmadan hackhelle daldım ama saat geçtir diye (03:42 şuan) kimse yoktur dedim az kişi kalmıştır

ama infatuate yine online ne zaman girsem saat önemli değil hep burda bence bu mod olmasında büyük bir etken benden +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri