bakarmısınız ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az zamanda cok işler yaptıgına inanıyorum öncelikle.
herteldene başka aday varsa onlarıda adaylıkta görmek isterim belki senden dahada iyileri cıkabilir fakat şuanda olmadıgı icin ve herteldene bana göre acil bi mod olması gerektigi icin olumlu gibi

ama genel anlamdada bakılınca pek yeterli gözükmüyo bu yüzden asistan modluk konusunda +1 cıkar benden

Hocus Uzun Uzun Yazmasan Olmaz Diilmi Okurken Masal Gibi Geldi :D

Oyumsa +1

HoCuSPoCuS o kdar mantıklı bi yazı yazmışki
diyecek bir şey yok cidden. bende böyle düşünüyorum.
aslında yazmıştım ama bi baktım hocusda yazmış benzerini :]
gerek yok yani aynılarını yazmaya :]

karikatürler daha iyi giderdi bence çünkü süper karikatürler yayımlıyodun ya:D

Bence Paylaşım yapan herkez mod.. dur zaten..Yinede yıldız çoğalsın diyosan (+)

Öncelikle bu davranışı; Dark ağabeyim ve Sen ablam tarafınca yapılmış gurur verici bir davranış olarak nitelendiriyorum..Nitekimde öyle..Direk olarak modlukta alabilirdin ama bizimde görüşlerimizi istemişsin..

Kısa zamanda çok iş yaptığını kimse inkar edemez.. Bu benden 1. (+)

Kimseyle atıştığını da görmüş değilim..Herkes ile aran iyi bu 2. (+)

Paylaşımların nitekim öz ve 5 yıldızlı ;) Bu 3. (+)

Daha fazla birşey söylememe gerek yok.. Kolay gelsin.

her TeLden böLümü sahipsiz kaLdı. .

bencede iyi oluR

+1

HoCuS gerekli açıklamayı yapmış, ee! seviyeli bir insansın. zaten kurban bayramı için açtığın konuda da demiştim forum senin yenge istersen index bas yani :D + benden de..

bu arada dark'ta konu altında post kasmış bayağa, gözümden kaçmadı :D

hayırlısı inşallah gönünce olsun da kalplere yazık olacak valla.

infatuate gerçekten seni bu şekilde olaya yaklaştığından ve adalet adına herkes gibi adaylığını koyduğundan dolayı tebrik ediyorum.
adaylığa gelmek gerekirse ;
bölümde 44 konun var fakat daha henüz erken forumda biraz daha zaman geçirmelisin şimdilik -571 =)

Dark_Angel' Alıntı:
şaibeli bir yöneticiliği ben versemde o kalbul etmez zaten, olan bana olur hıc aklında yokken zorla actırdıgım ıcın konuyu =) neyse ben yaptıkların yapacaklarının göstergesidir diye düşünüyorum ve sonuna kadar desteklıyorum forumda 500 uncu mesajında yonetıcılık ıle tanısan cok arkadas oldu mesaj bır sınır degıldır, önemli olan guvendır ve sen bana o guvenı verıyorsun sonuna kadar arkandayım balım iyi şanslar...

Abi Bu Saatten Sonra Ne Söylesek Boş.... :D +1

7(+.+.+.+.+.+.+) :)

:clap bence olsun +1 :clap

infatuate' Alıntı:
Darka sorduğumda kalpler gidicek demişti bana ama ben kalplerim gitmeden mod olmak istiorum =(
ben şöyle bişey düşündüm şimdi şu anda senin 6 tane kalp simgen var. modlarında 8 tane yıldızı oluyor sen mod olunca 8 tane kalbin olur
nasıl iyi düşünmüşmüyüm:)

cliper1907' Alıntı:
ben şöyle bişey düşündüm şimdi şu anda senin 6 tane kalp simgen var. modlarında 8 tane yıldızı oluyor sen mod olunca 8 tane kalbin olur
nasıl iyi düşünmüşmüyüm:)

walla çok güsel düşünmüsün cliper tşk ederim =)

infatuate' Alıntı:
Darka sorduğumda kalpler gidicek demişti bana ama ben kalplerim gitmeden mod olmak istiorum =(

sende cok sey istiyosun aaa :p

ben seni admin saniyodum aslinda hahahha neyse kisaca arti 1 :)

Bora'nın SewqiLisi oLarak Düşünmeyeceksek..

'' Arama Sonucunda 1 den 25´e kadar. Toplam 45 Sayfası bulundu ''

1000 Mesaj KuraLı Vardı YanLış HatırLamıyorsam...

Ve Su Anda Daha O Kadarda Eski Bi Üye SayıLmaz..

Sizce YeterLimi ?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri