bakarmısınız ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
öncelikle herkese slm we umarım hepiniz için herşey yolundadır..
19.10.2006'da üye oldum hackhella ama bu sadece üyelikle kaldı, gerçekten hackhella tanıştığım we ilk paylaşımımı yaptığım tarih 19.12.2006 yani henüz 2ay bile olmamış =)
bu 2 ay zarfında güzel paylaşımlarda bulunduğuma, kendimi we haddimi bilerek fikirlerimi söylediğime we benimsendiğime inanıorum..
aslında bu fikri bana Dark_Angel werdi we yapabileceğime inandığını söyledi ama siz bu yazıyı okurken lütfen Dark_Angel'ın nişanlısı değilde her hangi bi üye olarak okuyun çünkü ben Dark_Angel'ın nişanlısı olarak yazmıyorum şu an =)
uzun lafın kısası hackhellda bende görew almak istiyorum, her telden bölümünü çok sewdiğim için orası tercihimdir..
we sizinde gerçekten içinizden geçen fikirlerinizi almak istiorum..
şimdiden hepinize teşekkürler we ii forumlar ..

darkın nişanlısı olarak bakmıycaksak kesinlikle su an için olumsuz veririrm :durdurun
Sebebi ise cok erken olması biz sana daha güvenemeyiz. yani 2 ayda olacak iş değil.
Ama forumda gidişatın iyi. yorumlarını begenıyorum. bu şekilde devam et.

Mutlaka başarırsın sende bu azimi görebiliyorum :durdurun

Ama daha kolayı var söyle dark'a 15 sn de senı mod yapar :durdurun

jackal abi
her telden bölümünü istior işte
görmedin sanırım :D
nie gidion bu kadar üstüne :D:D

melih kıbar sen neden bahsedıyorsun :hhmanD

J@CK@L' Alıntı:
darkın nişanlısı olarak bakmıycaksak kesinlikle su an için olumsuz veririrm :durdurun
Sebebi ise cok erken olması biz sana daha güvenemeyiz. yani 2 ayda olacak iş değil.
Ama forumda gidişatın iyi. yorumlarını begenıyorum. bu şekilde devam et.

Mutlaka başarırsın sende bu azimi görebiliyorum :durdurun

Ama daha kolayı var söyle dark'a 15 sn de senı mod yapar :durdurun

öncelikle yorumlar için tşkler; eğer fikirlerinizi almak istemeseydim şu an moddum zaten jackal =)
ayrıca yazıyı tekrar bi oku dilersen ; her teldeni çok sewdiğim için tercihim orasıdır yazıo; gözünden kaçmış sanırım :goz:

Üzgünüm -1 başka arkadaşLarın hakkını yemeyeLim aday olmayı düşünen ßi çok kişi vardır tahminimce ;) ama forumdaki Ağır başLıLığın için kutLuyorum ;) her mesajın seviyeLi.. iLerde görüşmek üzere ;)

kendinde deil galiba abi :D...neyse bende jackal a katılıyorum dark için 15 sn bile sürmes :vur

J@CK@L' Alıntı:
melih kıbar sen neden bahsedıyorsun :hhmanD

melih doğru şeyden bahsediyor yazıyı tam okumadan yorum yazdın sanırım istedigi bölüm yazısında belirtilmiş fakat sen öncelikle nereyi istedigini secmelisin yazmıstın el çabuklugu yapıp editlemıssın ;)

Zaten yonetıcılık infatuate'ın aklında olan son seydı bu benım ona teklıfım ıdı. ve ayrımcılık olmasın diye konu acmasını rica ettim... Yukarda 2 ayda sana guvenemeyız yazmıssın, Sanırım forumda güvenilirliği tartışılıcak son kişidir infatuate.

Dark_Angel' Alıntı:
melih doğru şeyden bahsediyor yazıyı tam okumadan yorum yazdın sanırım istedigi bölüm yazısında belirtilmiş fakat sen öncelikle nereyi istedigini secmelisin yazmıstın el çabuklugu yapıp editlemıssın ;)

Zaten yonetıcılık infatuate'ın aklında olan son seydı bu benım ona teklıfım ıdı. ve ayrımcılık olmasın diye konu acmasını rica ettim... Yukarda 2 ayda sana guvenemeyız yazmıssın, Sanırım forumda güvenilirliği tartışılıcak son kişidir infatuate.

muhahaha yahu kimseden kaçmamış su yazdıgım editlediğim kısım. orayı okumamışımda kandıramadım kimseyi.:hhmanD

yalnız dark senin nişanlın olmadıgını düşünerek güvenemeyiz dıyorum.

nişanlın olarak bakıldıgında güven için ha sen ha infatuate farketmez. zaten güvenılmeyecek birisi olsa nişanlanmazsın değil mi.

neyse anlaşılmışdır umarım :)

Eğer avatarının üstündeki kalpler(
ask.gif
) Kaybolup 8 yıldız gelicekse mod olmaya değmez..;)

Ama sen bana
"işime karışma sen,sanane kalplerden,sen yorumunu yap gerisine karışma"
dersen eğer bende sana + veririm..=)

LLEHKCAH' Alıntı:
:) bence şansınızı zorlamayın yaw aplam olucam demiş bence olsun... sora dark var falan bilmem anladınız siz onu :)...

şaibeli bir yöneticiliği ben versemde o kalbul etmez zaten, olan bana olur hıc aklında yokken zorla actırdıgım ıcın konuyu =) neyse ben yaptıkların yapacaklarının göstergesidir diye düşünüyorum ve sonuna kadar desteklıyorum forumda 500 uncu mesajında yonetıcılık ıle tanısan cok arkadas oldu mesaj bır sınır degıldır, önemli olan guvendır ve sen bana o guvenı verıyorsun sonuna kadar arkandayım balım iyi şanslar...

AsS@SsiN' Alıntı:
Eğer avatarının üstündeki kalpler(
ask.gif
) Kaybolup 8 yıldız gelicekse mod olmaya değmez..;)

Ama sen bana
"işime karışma sen,sanane kalplerden,sen yorumunu yap gerisine karışma"
dersen eğer bende sana + veririm..=)

Darka sorduğumda kalpler gidicek demişti bana ama ben kalplerim gitmeden mod olmak istiorum =(

bencede kalpler çok şirindi... (saçmalıoz biliorum ama neyse :) )

Dark_Angel' Alıntı:
şaibeli bir yöneticiliği ben versemde o kalbul etmez zaten, olan bana olur hıc aklında yokken zorla actırdıgım ıcın konuyu =) neyse ben yaptıkların yapacaklarının göstergesidir diye düşünüyorum ve sonuna kadar desteklıyorum forumda 500 uncu mesajında yonetıcılık ıle tanısan cok arkadas oldu mesaj bır sınır degıldır, önemli olan guvendır ve sen bana o guvenı verıyorsun sonuna kadar arkandayım balım iyi şanslar...

sakınnnn... sakın yanlış anlama şaibe falan düşünmedim yani düşündümde makara olarak zaten yazımın başındaki ve sonundaki gülme işaretleride ondandı... şaibe falan olsaydı niye konu açsın ki hem yönetici olduktan sonra kimseye hesap vermek zorunda da değil niye konu açsın... yani makara, şaka yaptım... birde o kalpler dursa bence çok hoş olur...

NormaLde mod. oLmak için payLaşıma bakıLıyor değiL mi?
Neden? Çünkü adam bu kadar payLaşım yapmış,aa demek ki daha da yapar,2 gün sonra çekip gitmez diye..
Senin böyLe bir şansın yokh,kaçışın yok öLene kadar Dark'Lasın:hhaşık

benden +1

DüKKaN SeNiN YeNGe :durdurun [/RIGHT]

ilk olarak bize hiç sorulmadan da sana moderatörlük weya yöneticilik werilebilinirdi
ama sen burada böyle bi konu açmışsın çok güzel bi davranış açıkçası...

ikincisi;üyelere karşı olan tutumun gayet iyi..

üçüncüsü;bölümde açtığın konulara baktım.konular gerçekten iyi..

dördüncüsü;o bölümün bir tane daha mod'a ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..!!!

son olarak;biraz daha zamana ihtiyaç var diye düşünüyorum yöneticiliğin için artı her ne kadar normal bir üye gibi değerlendirme yapın demişsende maalesef imkansız gibi gözüküyo bu..o yüzden (+) veya (-) vermiyorum..

umarım dilediğin olur..

2 aydır üye olması şuan için istatistik, katkı vs. bakımından yetersiz olması olumsuz olabilir.

Şimdi burda dikkatten kaçan bişey var. İstatistik yada katkıyı neden istiyoruz şart olarak? Çünkü buna göre devamlılığını değerlendirme şansımız oluyor. Bunun yanında karakteri hakkında da fikir sahibi olmaya çalışıp + yada - veriyoruz.

Karakter bakımından zaten Dark hayatını birleştirmeye karar vermiş. Onun güveni benim için yeterlidir. Devamlılık konusunda da Dark burda olduğu sürece sen de burda olacağına göre =)

Bazılarına bu bi tolerans gibi gelebilir. Fakat bu böyle değil. Gerçekten inanılan birine modluk teklif edilebilir. Şartlardan bazılarını taşımasada daha önemli şeyler var.

Ki bu şartları taşımayan çok a.mod var şuan. Yani güvenerek oy verdiğimiz. O yüzden + vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri