Bakandan sigara yasağı açıklaması

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Bakandan sigara yasağı açıklaması
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sigara yasağı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, NTV'de katıldığı programda sigaraya yasağında yumuşatma olmayacağını açıkladı. Kahvehane ve kafe sahiplerinin başlattığı kampanyaları değerlendiren Akdağ, bu tür yerlerde sigara içilebilen bölgeler oluşturma teklifine kesinlikle karşı olduğunu vurguladı.

Kahvehane ve kafe çalışanlarının sağlığı düşünülerek bile böyle bir uygulamaya hiçbir zaman izin vermeyeceğini dile getiren Bakan Akdağ, devlet olarak tiryakilerin de sağlığını düşünmek zorunda oldukları belirterek yasağı savundu.

kaynak

:sigara:tiryakiler yapacek bi şey yok :D

Bakalım ne kadar sürecek.

Yasaklarla olsaydı oooooooooooo

o ole diye koysunda.. yaptigi uygulama cikardigi bu kanun kisi hak ve hurriyetnde kisitlama getiriyor yani insan haklarina aykiri bir kanun... yani istedigi kadar diretsin.. dunyanin hic bir yerinde bole bir uygulama yok.. dunyadaki sigara yasagi uygulamlarini takip ederseniz kisi kurum ve kuruluslarin dusunuldugunu gorursunuz.. kisacasi tek bir davada bu kanun iptal edilecektir

bence en iyisi yasak..

adam kahweye sigara içmek içinmi gidio gidiosa bili2 dk kapının önüne çkıwersin orada için....

benim kişisel fikrim... :saskin

gec kalınsa da uygulanmaya başlandı kimsenin bir diğerini zehirlemeye hakkı yok. Elbette yumuşama olmayacaktır insan hayatı bu ...

Tabiki bencede öyle. Ayrıca bir arakdaş demiş dünyanın hiçbi yerinde yok böle bişey haklara saygısızlık felan peki yanındakini zehirlerken haksızlık değil mi hadi kapalı özel odalar felan olsa normal olur.Ama ayrı bir odada yok.

Tabiki bencede öyle. Ayrıca bir arakdaş demiş dünyanın hiçbi yerinde yok böle bişey haklara saygısızlık felan peki yanındakini zehirlerken haksızlık değil mi hadi kapalı özel odalar felan olsa normal olur.Ama ayrı bir odada yok.

dunyadaki ugulamalarda zaten ozel odalar var isletmelerde bar cafe lokanta vb ama bu bakan diyor ki ayri bolmeyede izin vermicez.. bu nedemek esnafin parasini kazancini kesmek demek.. ve sigara icen yasayacak gezecek tozacak ben gezemicem mi ? ben bara vs gidemicem mi ? o rahat edecek ben edemicem mi ? arti bu yasa benim evime karisma hakki veriyor.. ona ne benim evimden arkadasim benim evime ne hakla karisabilir ki ? padisahlik doneminde yasamiyoruz.. benim ozgurlugumu kisitlayamaz.. bu bakima insan haklarina aykiri ve dunyada esi benzeri olmayan bir uygulamadir.. ilk davada da iptal edilir

dunyadaki ugulamalarda zaten ozel odalar var isletmelerde bar cafe lokanta vb ama bu bakan diyor ki ayri bolmeyede izin vermicez.. bu nedemek esnafin parasini kazancini kesmek demek.. ve sigara icen yasayacak gezecek tozacak ben gezemicem mi ? ben bara vs gidemicem mi ? o rahat edecek ben edemicem mi ? arti bu yasa benim evime karisma hakki veriyor.. ona ne benim evimden arkadasim benim evime ne hakla karisabilir ki ? padisahlik doneminde yasamiyoruz.. benim ozgurlugumu kisitlayamaz.. bu bakima insan haklarina aykiri ve dunyada esi benzeri olmayan bir uygulamadir.. ilk davada da iptal edilir

İşte orda sorun var.Ayrı bir oda olması gerekiyor.

EYİKİ BIRAKTIN ÜLEN ERDAL... bayramda fitil fitil burnundan getiriim ama görecen sen:)))

kendi çıkardıkları kanuna uymayan insanların çıkardığı kanun çok sürmez kaldırılır....

Geri