Bakalım Korkacakmısınız?

G.N.K

New member
Reaction score
0
evet işte korkunuzu ölçmek için güzel bir oyun.
linkte erkara gelecek 2 resim arasında 3 tane fark var. bu farkları buldukça sizlere 3 tane seçenek sunuluyor. 3 şıktan 2 tanesini açmanızı tavsiye etmem :D yani korkmamak için 1 tane şıkkı seçmelisiniz. ve bu şıklar 15 ekadar devam ediyor ve size 15 tane soru soruluyor. şu ana kadar sadece 4 kişi hiç korkmadan 15soruyu geçebilmiş. Bol şanslar derim ve ben ilk soruda çok pis korktum..
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

he he he bunu biliyorum ama tadı kaçmasın die sölemicem arkadaşlar sorular kolay ilk resme ii bakın müziktede ipucu var kolay gelsin!...

kolay ama yanıltıcı sorular.. dikkatli olmanızı öneririm ve mantıklı düşünün...

la 1 türlü geçemedim eheuhee hiç korkunc deil ama akşam oynamayı istemem :D çoq korkarım ben :D:D

ohaa ..ya harbiden korğtum lan..kulaklık vardı ses de yüksek oluncaa..olm alacanız olsun..hehhehe

Haalamı oynuosunuz bunnarı,yuh artıq..;)

Sagopa_K' Alıntı:
he he he bunu biliyorum ama tadı kaçmasın die sölemicem arkadaşlar sorular kolay ilk resme ii bakın müziktede ipucu var kolay gelsin!...

iyisin arkadaş ama yemezler. :p :D

Sagopa_K' Alıntı:
aga ya sen müzikte ipucu var dedin ben olayı çaktım ya bende biliodum çaktırmiim :goz: :sigara:

yaw abisi soru falan yokki burda kafayı yicem nerde bu soru laennnnnnnnnnn???????????????????

bu tür videolarda yapıcağınız ilk şey

hoparlörleri kapatıp, monitörden 2-3 metre uzaklaşmak olsun :vur :vur

şu an saat sabah 05:53 iç organlarım yer değiştirdi wallaa..

:durdurun tırstım yafffffffffff ödüm içime kaçtı:saskin sesde son sesdi ne olduunu anlaamdım saol gece gece tırstırdıın için:hadiordan

bu manzarada kampın kralı yapılır :cool:

Geri