Bakalım dogrumu

kavim

New member
Reaction score
0
kardeşlerim ben pc me dijital tv kartı alacam yalnız bana bir kaç kişi bu işin en iiyisi skystar2 dediler bana lig tv yi izliyebilecegim sorunsuz bir tc kartı lazım bi el atında hemen bugun alayım benim için önemli olan sadece lig tv bunu sorunsuz olarak halledecek en iyi tv kartını bana soleyin lütfen çok acil bekliyrum:D
HA UNUTMADAN benim ecde uydu alıcımda yok kartımda yok simdi ben bu lig tv yi sadce pc de islemek istiyorum yani bi skystar alıp bide çanak taktımmı bu iş olacakmı bana bunu solermsiniz lütfen

Lig tv izlemenin digital tv kartnini markasi ile bi alakasi yok.Bu tamamen progdvb veya altdvb ve bu programlarinin pluginleri ile ilgili bir olay.Yani skystar2 yerine atiyorum bi inca tv karti alsanda progdvb programi ve gerekli plugini progdvb programinin kuruldugu yrdeki plugin klasorunun icine atarsan sorunsuz izlersin..

diger soruna gelince

evet bir digital tv karti-progdvb yada altdvb programi ve ligtv icicn gerekli pluginin ve birde çanakın varsa su an itibariyle lig tv yi izlersin.

Ama suda var zaten lig tv 3agustosa kadar bedava.vE BUYUK BİR İHTİMALLE SU AN LİG YOK DİYE SORUN CIKARMIYORLAR.LİG BASLAYİNCA SİFRELEME SİSTEMİNDE DEGİSİKLİGE GİDECEKTİRLER VE UCRETSİZ İZLENEİLMESİNİ ENGELLEYECEKLERDİR.

Geri