ases
Altın Üye
- Reaction score
- 0
yıl 2005: üniversite 1. sınıftaydım sömürücü gençlik olarak hackhella tanıştık:001_wub:
yıl 2006: sadece sömürmek yetmedi birileriyle de tanışmaya başladık:001_rolleyes:
yıl 2007: moderatör oldum ve sömürülmeye başladım:001_tongue:
yıl 2008: bakmışımki dersler birikmiş alttan alttan
ve biraz hayattan kopup dersleri toparlama vakti gelmişti. ve özleyeceğimiz yılları geride bıraktık, biraz kopmak zorunda kaldık.
gelelim 2010 a: aşağıda okey oynuyorum. hani şu bildiğiniz utanmaz arlanmaz sömürücülerden biri konuşuyor masada
olum geçen hekıl diye bir sitede bişi buldum sanada gonderiyim falan filan derken anılar bir an depreşti önümde bağladım duygusala:001_wub: ve şuan eve geldim kendimi siteye yazarken buldum.
hakkaten çok guzel zamanlarımızın geçtiği bir site oldu hackhell benim için. sadece sanalda kalmayan tek site; şöyle güzel anılara göz attığımızda;
chief'le beraber genco'ya istanbula ayak basar basmaz otogarda yaptığımız taksici şakası
karma terteren reactorle bakırköy tren istasyonunun yanndaki cafede yaptığımız gece muhabbeti ve ardından reactor'le sabahladığımız gece ve onun güzel yurdu
halı saha maçımız ve ardından genco'nun bizim evdeki maceraları
ispik reactor genco terteren, karma ve şuan nickini hatırlayamadığım ark.larla yaptığımız toplu msn geyikleri. galiba bi ispikle reelde görüşmek nasip olmadı o da olur hayat uzun
hani şu hhimage ın açılması için darkangel'la sabaha kadar uğraştığımız gece
hayatta yaptığım ilk pizzalı pikniğimiz
daha aklıma neler gelmemiştir kimbilir. ki daha aklıma gelen çok ark. var onlarda unuttuk sanmasın yoruldum yazmaktan inanın
ama hepsi bu sitenin bize kazandırdıklarıydı. umarım şuanda sitede yeni yeni böyle ark.lıklar kuruluyordur.
neyse fazla bağladık duygusala artık okulu bitirdik 6.5 senede bitirmek nasip oldu şu üni.yi
şuan istanbuldayız iş hayatınada girdik. anlayacağınız eşek kadar olduk
şimdi bu yazıyı yazıp sitede ne var ne yok neler değişmiş göz atmaya başlıyorum. ki galiba o yıllardan çoğu arkadaşta gitmiş
bu arada iletişimin koptuğu ark.lar olduysa affola özelden tel.leri alalım malum daha çok sözümüzü tutamadığımız ark.lar var bari onun acısını çıkarırız hepiniz Allah'a emanetsiniz ı love you hackhell :001_rolleyes:
yıl 2006: sadece sömürmek yetmedi birileriyle de tanışmaya başladık:001_rolleyes:
yıl 2007: moderatör oldum ve sömürülmeye başladım:001_tongue:
yıl 2008: bakmışımki dersler birikmiş alttan alttan
gelelim 2010 a: aşağıda okey oynuyorum. hani şu bildiğiniz utanmaz arlanmaz sömürücülerden biri konuşuyor masada
hakkaten çok guzel zamanlarımızın geçtiği bir site oldu hackhell benim için. sadece sanalda kalmayan tek site; şöyle güzel anılara göz attığımızda;
chief'le beraber genco'ya istanbula ayak basar basmaz otogarda yaptığımız taksici şakası
karma terteren reactorle bakırköy tren istasyonunun yanndaki cafede yaptığımız gece muhabbeti ve ardından reactor'le sabahladığımız gece ve onun güzel yurdu
halı saha maçımız ve ardından genco'nun bizim evdeki maceraları
ispik reactor genco terteren, karma ve şuan nickini hatırlayamadığım ark.larla yaptığımız toplu msn geyikleri. galiba bi ispikle reelde görüşmek nasip olmadı o da olur hayat uzun
hani şu hhimage ın açılması için darkangel'la sabaha kadar uğraştığımız gece
hayatta yaptığım ilk pizzalı pikniğimiz
daha aklıma neler gelmemiştir kimbilir. ki daha aklıma gelen çok ark. var onlarda unuttuk sanmasın yoruldum yazmaktan inanın
neyse fazla bağladık duygusala artık okulu bitirdik 6.5 senede bitirmek nasip oldu şu üni.yi
şimdi bu yazıyı yazıp sitede ne var ne yok neler değişmiş göz atmaya başlıyorum. ki galiba o yıllardan çoğu arkadaşta gitmiş