Bak şu Kılıçdaroğlu'nun yaptığına!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
CHP'li üye, "Partim seçimde usulsüz harcama yaptı" dadi, Kemal Kılıçdaroğlu, "Yapacak bir şey yok!" karşılığını verdi.

CHP üyesi Ergün Fersoy, parti yönetiminin 120 bin YTL'yi usulsüz harcadığı iddiasıyla Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Zaman'da yer alan habere göre Fersoy, Genel Başkan Deniz Baykal, Genel Sekreter Önder Sav ve Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz hakkında Siyasî Partiler Kanunu'na muhalefetten işlem yapılmasını istedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ALMANYA'DA PKK'LILARLA GÖRÜŞTÜ GENELEVE'E GİTTİ(VİDEO...VİDEO...VİDEO)

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Üyesi Fersoy, düzenlediği basın toplantısında Kırıkkale İl Teşkilatı'nın 2006, 2007, 2008 hesaplarının yargısal denetimden geçirilmesini istedi. Fersoy, 22 Temmuz seçimlerinde kullanılmak üzere Genel Merkez tarafından Kırıkkale İl Başkanlığı'na gönderilen 220 bin YTL'den 120 bin YTL'nin yasalara ve tüzüğe aykırı bir şekilde CHP milletvekili adayı Aliye Gündüz'e tutanakla verildiğini iddia etti. Fersoy, paranın Önder Sav'ın talimatıyla aktarıldığını öne sürdü. CHP üyesi, paranın usulsüz harcandığını ve partinin, iddiaları araştırmadığını ifade etti. Kırıkkale İl Saymanı Hülya Tunç'un da bu usulsüzlüğü genel merkeze noter yoluyla bildirdiğine dikkat çekti. Fersoy, Yargıtay Başsavcılığı'na 31 Ekim 2008'de suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, 'yapacak bir şey yok' demiş

Fersoy, CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu'na da tepki gösterdi. "Kılıçdaroğlu beni hayal kırıklığına uğrattı." diyen Fersoy, şöyle devam etti: "Kılıçdaroğlu'yla Meclis'teki makamında görüştüm. Bu yolsuzluğun üzerine gitmesini istedim. Ancak bana 'Yapacak bir şey yok' karşılığını verdi. Oysaki dürüstlük; yanlışlık, haksızlık ve yolsuzluk nerede varsa korkmadan onun üzerine gitmekle mümkündür. Sadece AKP'nin yolsuzluklarına değil, kendi içindeki yolsuzluklara da müdahale etmek dürüstlüktür."

Anayasa Mahkemesi, CHP'nin 1998 ile 2006 yılları arasındaki hesaplarında yaptığı incelemede bir milyon YTL'lik usulsüzlük tespit etmişti. Mahkeme, CHP ile Kanaltürk arasında imzalanan sözleşme ve 4 milyon YTL'lik para transferini ise yasalara uygun bulmuştu. Yargıtay Başsavcılığı, CHP'nin Friedrich Ebert Vakfı'ndan para yardımı aldığı iddiasıyla ilgili suç duyurusunu ise inceliyor.

KAYNAK

adamalrın beslendiği yer yabancı vakıflar,yani mandacılığın bir başka versiyonu...babalarının hayrınamı vermişler bu paraları almancı vakıflar..yapacak bişey yok diyen kılıçdaroğlu dürüstlüğün neresinde acaba...yeyin beyler yeyin...yabancıdan yiyin..

Tuncelili Kemal yapacak bir şey demişse yapacak bir şey yok demektir.

yapacak bir şey olsaydı zaten Tunceli li kemal yapardı

YAMYAMlara yaptığı gibi :9

Kendi kendilerini ele veriyorlar artık

Bu CHP yolszkluk çukurunda boğulup batacak

Bu iddiayaı AKPli biri söylese hackhellde ki Kılıçdaroğlunun avukatları hep birden bu haner yalan diye savunmaya geçerlerdi ama bu sefer iyice sıkıştılar

chp li yönetiminin bir an önce toplu şekilde istifa etmesi lazım bu parti yi atatürk böyleleri için bırakmadı

CHP'li üye, "Partim seçimde usulsüz harcama yaptı" dadi, Kemal Kılıçdaroğlu, "Yapacak bir şey yok!" karşılığını verdi.

Başka ne demesini bekliyordunuz ki

Yiyen CHP li olunca kimsenin yapacak bir şeyi olmuyor zaten

ben bu tuncelili kemal in bu sözünü sevdim.

CHP deki yolsuzluk çarkının müthiş bir itirafıdır

:clap:clap:clap:clap

öyleya

malı götüren CHP li olunca elden yapacak bir şey gelmiyor

geride kalanlara iyi sahip çıkmak gerekiyor

gerçi bu kadar YAMYAM ın olduğu bir yerde onlarıda korumak imkansız ama

bakacaz artık bir çaresine :)

Ben bu tuncelili kemal in "yapacak bir şey yok" lafını bğendim

çünkü gerçekten yapacak bir şey yok

söz konusu CHP liler olunca hiç bir zaman yapacak bir şey olmadı ki zaten

CHP nin temelinde hep soygun yağma talan var

Hind müslümanlarından gelen paranın talanından başlayıp karaborsa yapan başbakanları ile devam eden(Refik Saydam-R.Peker) bir anti hümanist ve millet düşmanı bir zihniyeti hala sürdürmektedirler.

Alman vakıfları-ki kuvvetle ihtimal yahudi- ile olan ticaretleri (!) acaba Deniz Feneri kadar önemli değil mi?

Deniz Feneri hadisesine bas bas bağıranların bunu da söylemeleri lazım

:clap:clap:clap

CHP nin pislikleri okadar büyük ki artık birbirlerini ihbar etmek zorunda kalıyoırlar

kılıçdaroğlu hodri meydan dedi tayyip çıksın da karşısına bunları da vursun yüzüne ÇIKABİLİRSE TABİ........

kılıçdaroğlu hodri meydan dedi tayyip çıksın da karşısına bunları da vursun yüzüne ÇIKABİLİRSE TABİ........

Kılıçdaroğlu denen genelev müdavimi kim oluyor ki Başbakan a karşıma çık diyor

önce haddini bilecek

Başbakana meydan okuyacağına sen önce PKK lı hemşehrilerinde genelevde yaptığın alemin hesabını ver

SSK nın başkanı iken terörsitleri işe aldığın yertmiyor muş gibi birde onlarla genelevlerde alemler yapan birisini başbakan muhatap almaz

diyorum işte tayyibiniz çıksın karşısına vursun yüzüne bunları üstünü de dokunulmazlıkları kaldırsın pkk lılıarla yemeğe gittiyse versin hesabını KILIÇDAroğlu....

ama tayyip ne dokunulmazlıkları kaldırabilir ne de kılıçdaroğlunun karşısına çıkabilir....

kılıçdaroğlu haddini biliyo tayyip çıksın da karşısına ona da haddini bildirsin...

Geri