bakın bi beyler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reklamsız

Banned
Reaction score
0
rocketdock upload ettm verdim siteye bakıorum kaldırmış known arkadaşımız. sebebi ne ? qördüm vamış arattırdım yoktu sen verince linki qördüm... peki şöle bişey dicem.. akşam microsoft officeler lazım oldu format attım yoktu bakayım bi ddm ve baktım 2003 ten iki tane var ve yorumlarda yetkili kişiler demiş ki alternatif link olsun die demişler.. neden benimkide altarnatif link olarak kalmıo lütfen cvp yazın...

walla known bu her an her şey yapabilir
naapıcağı hiç belli olmaz
aldırma boş ver
uploada devam

ne demek istediğini tam olarak anlayamadığım için bir şey diyemeyeceğm

bi program upload ettm verdim sabah 5 civarı.. ve demin baktım known kapatmış konumu.. sebebi ne.. qördüm link vermiş benm konunun oraya varmış ama arama motorundan tarattırdım çıkmadı bende upload ettm verdim.. ve üstüne üstlük officeler lazım oldu akşam baktım 2003 ten iki tane vardı tam olarak hatırlamcm upload kimin ettiqini ama yetkili kişilerden sanırım. ve başka bi yetkili kişi demişki yorumlarda ben vermiştim bu nu falan die dieride olsun alternatif link olarak kalsın demiş benimki neden kalmıor acaba ??

Bazen gözden kaçanLar oLabiliyor = ) bu da böLüm temzLikLerinde daha sık inceLenip ortadan kaldırıLabiliyor. ; ) daha dikkatLi arama yaparsanız sorun oLmayacaktır sanırım.

bu forumun her böLümü için geçerLi...

sadece programlar böLümünde 640 sayfa var =) biraz insiyatif ama deiL mi? ; )

YetkiLi KiŞiLerin O yazdıkLarı mesajLarLa ßeraßer ßana PM Atarsan O KonuLara ßakaßiLirim. ßana Pm atmak yerine neden ßuraya Konu açiyorsun anLamiyorum.

ProgramLar ßöLüm KuraLLarında VeriLmiş ßir Konu Kapanır Yazıyor Dogru mudur.? Dogrudur. Ozaman veriLmiş ßir Programın ALTernatifinin OLmasına Gerek yok..

Kafanıza Göre PLan Proje Uydurup KnowN'u Şikayet edip Kaos Yaratmaktan Vazgeçin Artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri