Bakış Açımı Değiştirdi Dediğiniz Kitaplar...

savaşcı doğan cüceloğlu ve film isterseniz de the life is beautiful arkadaşlar ben kişisel gelişim kitaplarının hepsini okudum ve sunu keşfettim hepsi hayatımızda gizli öenmli olan bakış açısı bakış açısını yakaladıktan sonra bu tip kitap okumaları bırakıyor insan...

insan dünyanın çekirdeğidir ve herşey bizim etrafımıızda dönüyor gücünüzü keşfedin

Erich Von Daniken - Tanrıların Arabaları

Eski uygarlıklara bakış açımı değştirdi.. Herkese tavsiye ederim okuyun...

ohppv8.jpg

Bu kitabı okuyun kendinizi Ok gibi hissedeceksiniz kendinizi bulacaksınız tüm kitaplarını okuyun derim mükemmel

24enofq.jpg

Uyku insan ömrünün yarısıdır az uyuyanların neler yaptıkları ve zamanın kıymeti için kesinlikle bununa okuyun

Doğan cüceloğlu - İyi Düşün Doğru Karar Ver. Herkese siddetle tavsiye ediyorum

Simyaci diyorum ..eğer bir şeyi gerçekten istiyorsanız bütün evren size yardımcı olur..

kardeşim sana tavsiyem ki okuduğunda vaz geçemeyeceğin bir yazar olacak başta ukala gelebilir ama bence çok doğru söylüyor ERDAL DEMİRKIRAN kitaplarını oku. Mesela Adam Dediğin Benim Gibi Olurla başla çok hoş bir solukta okuyacağın kitapları var

Emeğine sağlık kardeş. güzel bir alan olmuş...

bana kalirsa, bülent akyürek'in 'icinizdeki öküze oha diyin!' adli kitapini okumanizi isterim.. kisisel gelisimi cok iyi anlatan ve son okudum kitap.. okuyunca, inanin ne demek istedigimi anlayacaksiniz..​

Geri