Bakış Açımı Değiştirdi Dediğiniz Kitaplar...

gnosei

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kişisel gelişim adına okadar çok kitap var ki iyileri ayırmak çok zor...Acaba ''Çok hoşuma gitti, bakış açımı değiştirdi'' dediğiniz bir kitapla karşılaştınız mı?

Mesnevi'yi oku bence, iş hayatında en çok gördüğüm hataların başında iletişim kopuklukları ve değişik ego tatminini amaçlayan hareketler ve aşağılayıcı bakışlar var. Özellikle de (kendi çevremden örnek vermem gerekirse) yeni mezun mühendis ve benzeri orta düzey yöneticilikten başlayan insanlarda. Herşeyde önce insana değer vermeyi ,mütevazı olmayı öğrenmek lazım :goz: layıkıyla anlatıyor sahip olmamız gereken birçok vasfı

Bunun dışında iletişi üstüne Üstün Dökmen ve Doğan Cüceloğlu'nun çok güzel eserlereri var.

Ayrıca vücut dili üstüne de ;
Aklındakini Okuyabilirim!
David J. Lieberman

hoş bir kitap ve bazı şeyleri daha kolay fark etmeni sağlıyor.

Son olarak birçok kişisel gelişim kitabı bolca gazlama ve safsata dışında birşey içermediği için vakit kaybı olmaması açısından uzman kişiler tarafından yazılmış kitapları tercih etmen daha iyi olur

üstün dökmenin küçük şeyler 2 kitabı ve yaşama yerleşmek kitabı çok güzel..
özellikle yaşama yerleşmek kitabında kendimize sorulan sorularla kendimizi görmemizi ve bunu nasıl daha da iyileştireceğimizi gösteriyor...bunun dışında bir de secret kitabından etkilenmiştim...

anthony robbins - sınırsız güç

ve

oğuz saygın - negatif limanlardan pozitif sulara

tavsiye...

the secret kıtabını ben okudum olumlu bi cok sey ogrendım ve hayatımdada uyguluyorum ama bazı mantık dısı seylerde yok deil

The secret i bende okudum. Temel mantık olarak bardağın dolu tarafına bakın diyordu. Daha iyileri var mı acaba ?

The secret i bende okudum. Temel mantık olarak bardağın dolu tarafına bakın diyordu. Daha iyileri var mı acaba ?[/QUOTE sen sadece bardagın dolu tarafını gorduysen bu benım sorunum deil.ben o kitabı okumadan önce bi çok sıkıntım vardı.ve o sıkıntılardan nasıl kurtulurum yada hedefledıgım seylerı nasıl basarabılırım bunları ogrendım ve halada hayatıma uyguluyorum.kıtabın bana gore yanlıs yerlerıde var ama ben yanlıs yerlerıne takılmadm.

Tartışmıyoruz !!! En iyi kitapları arıyoruz...

james readfield 9 kehanet süper bir kitap herkese tavsiye ediyorum

erdal demirkıran ve muhammed bozdağın bütün kitaplarını okuyun ne dediğimi anlarsanız..
bana çok dua edersiniz :)))

Osho okuyorum bu ara. Bir bakın yazdıklarına netten. Ben bu denli her düşünceyi karşısına alan birini daha önce okumadım.

Ziya Gökalp-Türkçülüğün Esasları bi kere okuyun ki öyle alınıp 4-5 defa okunacak bir kitap değil ama anlamazsanız tabiki defalarcada okuyabilirsiniz size kalmış bir iş gerçekten türk milliyetçiliğini ve turanı çok güzel anlatan tam olarak neyin ne olduğunuzu çözmenizi sağlayacak bir kitap ayrıca çok eski bir kitap olmasına rağmen içinde güncel konuları benzeteceğiniz bölümler bulabileceğiniz okunası bir kitap.

Mümin Sekman 'ı Oku Kardeşim Benden Sana Tavsiye özellikle Her şey Sende Başlar Adlı Kitabı Onun Eserleri Bana Harika Geliyor Bende Var Pahalıda Degil Tavsiye Ederim Sonra Bide şunu Sor Kendine Ne Arıyorum

Kişiliğinizi Tanıyın(florence littauer),Büyük Düşünmenin Büyüsü(Dr. David J. SCHWARTZ),Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı(Dale Carnegie)Üzüntüsüz Yaşama Sanatı(Dale Carnegie) ve The Secret okunması gerektiğine inandığım kitaplar.bu kitaplar düşünme biçiminizde ve hayatınızda devrim yapabilir.okuyan bilir.

evet tarzı! , the secret , büyük düşünmenin büyüsü gayet güzel kitaplardır herkese tavsiye ederim

Suç ve Ceza benim bakışımı değiştirmişti artık hayatı önemsemeyi öğrendim

Geri