Bahçeli'den 'püskevit' açıklaması!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bisküviye "püskevit" dediği görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" dedi.

Seçim çalışmalarını Tekirdağ'da sürdüren Devlet Bahçeli'nin Çekmeköy'deki mitinginde partililer tarafından açılan, "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" pankart dikkat çekti. Mitingin ardından Veliköy Belediyesi'ni ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "püskevit" açıklamasına değindi.

Bahçeli, görüntülerin internette büyük ilgi gördüğünün hatırlatılması üzerine, "Onu yakinen takip ediyorum ve çok da memnun oluyorum. Yoksul olan insanlarımızın çocukları bu kadar köşe yazarlığı yapacak kadar kavramları diksiyona uygun bir şekilde söyleyemiyor. Ben yoksul çocuklarımızın anlayacağı dilden konuşuyorum. Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" şeklinde konuştu.

İHA

Ağzına sağlık kurban olurum ben sana..Hadi sıkıysa şimdi konuşun...Olay bitmiştir NOKTA!

sorun bahçeli'de değil sorun ona o konuşma metnini hazırlayan danışmanlarında. gerekli cevabı vermiş tebrikler

Adama cahil cuhela ne dediğini bilmeyen hödük muamelesi yapıyorlar ama bilmiyorlar ki o adam ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİN de öğretim üyeliği yapmıştır neyin ne olduğunu bilecek birisi bu adam bisküvi diyemedi diye dalga geçenler için söylüyorum bu adamın bir suçu yok suç bu adama verilen konuşma metnini hazırlıyan danışmanlardadır.

Danışmanları kağıda püskevit mi yazdı arkadaşlar yapmayın lütfen! farzedelim ki öyle yazdılar öyle yazdılar diye öyle mi okumak gerekiyor..İnsan bi hazırlık yapar madem öyle mitinge çıkmadan..

Danışmanları kağıda püskevit mi yazdı arkadaşlar yapmayın lütfen! farzedelim ki öyle yazdılar öyle yazdılar diye öyle mi okumak gerekiyor..İnsan bi hazırlık yapar madem öyle mitinge çıkmadan..

ben konuşma metninin içeriğinden bahsediyorum. nasıl konuşup nasıl telaffuz ediceklerinedemi karışacaksın. git işine birader

Mhp yi kendime yakın görürüm ama bahçeli kaldığı sürece desteklemem,oy da vermem o ayrı.

Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" şeklinde konuştu.

ama bi insan anca bu kadar g.t edilir =) kimse k.bakmasın =)

Geri