Bahçeli'den DTP'lilere: Zırva sahipleri Meclis'te

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröre karşı taviz vermekle suçladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sınır ötesi operasyon için referandum önerisinde bulundu.
Bahçeli, dün MHP grup toplantısında Erdoğan'ın, "ABD ile görüşeceğim" diyerek terörle mücadele iradesini yabancı ülkelerin insaf ve kararına teslim ettiğini savundu. AKP'nin ve ABD'nin bölgeden PKK'yı uzaklaştırma gibi bir niyeti olmadığını belirten Bahçeli, "Hükümet ile ABD arasında artık klasik hale gelmiş bir 'sağırlar diyaloğu' sürdürülmektedir" dedi.

DTP'ye eleştiri
Son aylarda katilleri açıkça belli olmasına rağmen olayların failleri hakkında hedef saptırıcı, yorum ve değerlendirmeler yapıldığını belirterek isim vermeden DTP'yi eleştiren Bahçeli, "Güvenlik güçlerinin mücadele azmini kırmaya, milletimizin teröre olan direncini yıkmaya yönelik psikolojik bir operasyonun yürütülmekte olduğu görülmektedir. Üstelik bu zırva sahiplerinin Yüce Meclis çatısı altında bulunuyor olmaları düşündürücüdür" diye konuştu.
AKP'nin bu sinsi emelleri, "hoş görülecek aşırı görüş" kapsamında değerlendirip tepkisiz kalmasını eleştiren Bahçeli, Erdoğan'ı "O sustukça terörist ve bölücü konuşmakta, evlatlarımız bir bir hayatlarını kaybetmektedir" diyerek eleştirdi.

'Ermeni bağlantılı'
Erdoğan'ın Ermeni iddiaları konusunda, "alelacele sağı solu telefonla arayıp durumu kurtarmaya çalıştığını" da savunan Bahçeli, artan terör eylemleri ile ilgili olarak ne zaman hükümete rağmen bir sınır ötesi operasyon ihtimali ortaya çıksa, uluslararası odakların aba altından sopa gösterip soykırım iddialarını gündeme getirdiğini söyledi.
siy04.jpg

kaynak:MİLLİYET

bu adamı hiç sevmem... ama dedikleri her zaman kendi seçmeninin istekleri doğrultusundadır.

aslında anlatttığı şeylerde gerçeklik payı yokda değil

aslında anlatttığı şeylerde gerçeklik payı yokda değil

o zaman yaptığı şeylerde gerçeklik payı olsun. sanırım birileri dtp ile el sıkışmanın hesabını vicdanına yediremedi. her kul hata yaparr. önemli olan o hatadan dönmektir.

tebrik ediyorum

o zaman yaptığı şeylerde gerçeklik payı olsun. sanırım birileri dtp ile el sıkışmanın hesabını vicdanına yediremedi. her kul hata yaparr. önemli olan o hatadan dönmektir.

tebrik ediyorum
arkdaşım meclisteki vekiLi halk seçer onu seçen ve oraya gönderende türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır öeclisteki bi vekilin eli sıkılmışsa ilk önce onu oraya çıkaran halKın eli sıkıLmış demektir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkez kabuL edilirki atamızın çanakkalede silah arkadaşıdır...Lütfen bu eL sıkma muhabbetini yansıtan medya ...masın toplantısını ve açıklamalarını yansıTmadı

en ÇoK KızaN BizLeRDik aÇıKLaMaSıNı diNLeMeDen öNce

teşekkür ederim ..

Ben Dtp gibi bir partiye oy vereni içimizden saymıyorum açıkça sölüyo adamlar pkk yı terör örgütü olarak görmeyen bi partiye oy veriyorsa verdiği oyla teröre de hizmet ediyordur benim görüşüm bu demokratik bir ülkedeyiz ama bunun demokratik arafı kalmamış bölücülüğe gidiyorsa olay orda durdurmak lazım...

jakobien adlı arkadaşım dediğin doğru onlar bizden değil.Ama birşey daha ekleyeyim.
Dtp açık olarak söylüyor terör örgütü olduğunu
Akp de bir bölücü örgüttür.Ama tek farkı bunu halkın çoğu bilmiyor.

Geri