Bahçeli'den Ahmet Türk'e destek

☼«ınfernal»☼;4982362' Alıntı:
lan bak benim terbiyemi bozdurma şurada dangalak dangalak yorum yapma.
Görüşüme katılmıyor olabilirsin ama şunu doğru düzgün belirt durduk yerde adamın tepesini attırma.
Adam hem vatan millet duygusundan bahsedip milliyetçiliği kullanıp siyaset yapıyor, hemde o şerefsiz teröristleri destekçisi adama, bizim evlatlarımızı şehit düşürenlere destek veren adama yapılanı kınıyor.
Bu ne yaman çelişki?
Asıl burada küçük beyinli varsa o da senin hiçbirşeye basmayan beynin.
Kanun yapsın diyorsun ulan kanun mu kaldı bu memlekette.
Bu vatan için üstün cesaret madalyası almış, canını ortaya koyup çatışmalara girmiş insanlarımız şu an hapiste.
Sen hangi kanundan bahsediyorsun, artık "ne mutlu, türküm diyene!" yazısına bile kanuni işlem başlatmaya çalışıyorlar, sen hangi kanundan bahsediyorsun!??

gerizekalı olduğuna hepten kanaat getirdim artık. Anlatsakta anlamıosun.

Nasıl bi zekada olduğun ilk önce nickinden anlaşılır gibi.
Yaşın kaç bakayım senin ufaklık?
Belki daha siyasi konular için akıl yaşın uygun değildir?

Bu arada bana bir daha hakaret niteliğinde mesaj yazacak olursan altına da nerede oturduğunu yaz da belki yakınlarda oturuyorsundur, davet edeyim çay falan içeriz bir de biraz sana judo teknikleri öğretirim.

arkadaşım saygısızlık yapmakla eline ne geçtiğini anlamamakla beraber emin ol senin hakaret ettiğin arkadaştan daha ileri zekalı olduğuna inanmıyorum çünkü bırak ileri zekalılığı normal zekada bir insan bile derdini hakaret etmeden anlatabileceğini bilir ama sen inatla hakaret etme peşindesin ve başkalarını aşşağılama eğilimindesin acaba sende aşşağılık kompleksi gibi bir rahatsızlıkmı var acaba çünkü kendinde eksik olduğunu düşündüğün bir yönü başkalarından intikam almaya çalışarak hallediyor gibi bir havan var bu arada amacım sana hakaret etmek değil sadece başkalarına hakaret etme özgürlüğünü kendinde buluyorsan aynı özgürlükten başkalarında da olduğunu hatırlatmak.
not:İşin ilginç yanı konu hakkında bilgili olduğunu farkettim ama üslub konusunda başarılı değilsin ileri zeka arkadaşım sürçü lisan ettimse affola niyetim kimseyi kırmak değildir.

arkadaşım saygısızlık yapmakla eline ne geçtiğini anlamamakla beraber emin ol senin hakaret ettiğin arkadaştan daha ileri zekalı olduğuna inanmıyorum çünkü bırak ileri zekalılığı normal zekada bir insan bile derdini hakaret etmeden anlatabileceğini bilir ama sen inatla hakaret etme peşindesin ve başkalarını aşşağılama eğilimindesin acaba sende aşşağılık kompleksi gibi bir rahatsızlıkmı var acaba çünkü kendinde eksik olduğunu düşündüğün bir yönü başkalarından intikam almaya çalışarak hallediyor gibi bir havan var bu arada amacım sana hakaret etmek değil sadece başkalarına hakaret etme özgürlüğünü kendinde buluyorsan aynı özgürlükten başkalarında da olduğunu hatırlatmak.
not:İşin ilginç yanı konu hakkında bilgili olduğunu farkettim ama üslub konusunda başarılı değilsin ileri zeka arkadaşım sürçü lisan ettimse affola niyetim kimseyi kırmak değildir.

Niye beni kastederken ileri zeka olarak vurgulamak istedin?
Ha pardon bu iltifat mı yoksa tam tersi mi?
Adam şurada, normal konuşmasını bilmiyor gelmiş foruma mahalle karıları gibi ona buna yorum yazıyor.
İleri zekalı arkadaşım falan diyorsun, ileri zekalı falan değilim, normal insanın sahip olması gereken zeka nasıl olması gerekiyorsa o kadarına sahibim.
Hayır tam belki kestiremem asıl neyi kastettiğini... Belki tam tersini vurgulamak istemişsindir diye böyle mesaj yazma gereği duydum.
Fazla uzattım gibi oldu galiba, fakat maksadın böyle değilse affola...

İyi forumlar...

ahmet turk e o soy ismi veren nufus memurunuda ben kiniyorum serefsizlerin kopeklerin yandasi cardakcisina ne lazim oyle sanli bi soy ad !!!! Ahmet Kopekci oLmaliymis !!!

:( kına bedava heralde herseyi kına lamasak olmazmı bence saldırı gayet güzel ve hedefe ulasmış burnunu bir daha her yere sokmaması gerektiğini anlamıştır. bu millet kendi yolunu bulur elbette siyasiler oy ugruna yaptıkları acıklamalarla gün gectikçe batıyor.

Ahmet Türk'e saldırılması doğru bir şey değil. Bu hareketler ona oy olarak geri döner. Bahçeli doğru yapmış ama bu seferde hemen hemen her siyasi kavganın içinde bulunan ülkü ocakları gençliğine ters düşmüş. Seninde sonun geliyor. Bırak Türkeş'in izinden gitmeyi ,yanından bile geçemiyorsun ve gittikçe batıyorsun.

Geri